Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 uzunca oynamam ben sahsen. kotu oldugundan degil been there done that olayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Guest passlarım: A3UQEDI5U1PXKQ7DTDQP A3UV9IAEL02Z2NN92B6T A3UWDJYQ3ZW8GF61BESW Almış bulundum bir gazla iki sene falan oynayamıcam, birine hayrım dokunsun. Alan yazsın pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 A3UWDJYQ3ZW8GF61BESW bunu kaptım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quenas Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 A3UQEDI5U1PXKQ7DTDQP aldım bunu teşekkürler ;) bu kaç günlük bir oynama hakkı veriyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Arkadaş bu whitevale nasil bir yerdir. Yaratiktan çok karşı tarafın playerı var. Quest yapamadım savaşmaktan :). Open world pvp sevenler bu oyunu kaçırmasın derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 lag çok deli ya bu ne amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Quenas said: A3UQEDI5U1PXKQ7DTDQP aldım bunu teşekkürler ;) bu kaç günlük bir oynama hakkı veriyor? 7 gün kısıtlamasız oynuyorsun. Sonra karakterin bile silinmiyor olabilir, satın alıp devam ediyor olabilirsin araştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Daha önce benzer birşey koyuldu mu bilmiyorum ama raide girebilmek için gereken attunement adımları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 offf wowun aptal attunement olayini buna niye eklemisler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 end game content iste. onxyia ya gitmek icin kasiyoduk ne guzel veya blackwing falan. dungeon finder koyunca da dumbed down diyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 50. levela gelene kadar yaptigin seyler attunement sayilmiyosa, 50. levela geldiginizde oyalicak degisik bisey bulamadik diye boyle seylerle gelmesinler. bunun karsiti degil dungeon finder zaten, o baska bi avellik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Bir kişide olması yeterli key falan neysede bireysel attunement inanılmaz gereksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 hakkaten genel mmo comuntysinin kucuk ornegisiniz. wotlkta falan serzeniste bulunanlari cok iyi hatirliyorum attument olaylari kalti oyun faceroll oldu, kaliteli oyuncuyu filitreliycek bisi kalmadi vs diye aglananlar suan gereksiz diyor. nasil bir dengesizliktir bu arkadas. ayrica end game in bu sekilde olmasi bence sahane olmus. end game sadece 10x bilmemne dungeonu farmla aptal gear lvle ulass sonra 100 kere wipe yiyerek raide basla olmamali sadece. adamlar bir suru sey katmis ben basarili buldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 lvl 50 olana kadar onların çoğu yapılıyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 amelelik yaptırmakla kaliteli oyuncu filtrelemek arasında fark var yalnız. wow vanilla da gear farmltıyordu misal ama kimse vanilla'yı ne kadar güzel gearm frm yaptırıyordu diye hatırlamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 6DBLB4AMUFD4LWP0QV7H 6DBLR32MKNC3ALA26MEQ 6DBR0ACDKM4Y1K6393EE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 craft sistemi değişikmiş ya beğendim, tech tree olayını iyi düşünmüşer, talent de keza öyle, ama money sink gibin sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bemre Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Questlerin bazıları inanılmaz zevkli, resmen wow vanilla havasındayım. Bir quest var, motora biniyorsun motorla zombileri eziyorsun falan carmageddon gibi, birde challange koymuşlar yardır gitsin. Git şu çifçileri örgütle diye bir görev veriyor, çifçilerin cevaplarına göre teşvik ediyorsun. Bazıları ben yapamıcam korkuyorum diyince şlak tokat atıyorsun kendine gel diye =) Gökyüzüne ufak robotcuklar koymuşlar, eline bi grapple(kanca) gibi birşey veriyor. Barın iki tuşa dönüyor, sağ el sol el diye. Havada yüksekteyken bir sonraki robotu seçip (ufacık) ona kancayı atman lazım, sonrakini seçip öbür el falan. Tarzan gibi gidiyorsun. Challangelı birde. Oyundan tad almak istiyorsanız explorer kesin tavsiye ederim. Kimselerin gitmediği yerlere gidiyorsunuz, oyunun görüntüleri manzaraları şahane. Challangelerın goldları baya sağlam item veriyo alabilirseniz. 1-2Level üstünüz mavi düzebilirsiniz. Biz hala hazaktayız, kalabalık ve atraksiyonu bol. Exile tarafı horde kafası, azınlıkta ve isyancı rebel modundayız Ayrıca housing hiç bahsedilmemiş ama ayrı bir oyun kıvamımda detaylı. Bahçeye crafting station ve mine ile çiftlik ekledim. Otları ekiyorum 3.5saate çıkıyor. Komşular gelip geçen benim yerime farmlamış maile geldi otlar. Birde 30üstü için dungeon gelmişti, evimin bahçesine mini dungeon koydum, bizimkiler gelip achivement item falan için yapıyorlar. Gerçi son boss kasmış sanırım herkes yapamamış =)) evde resting bonus alıyor oyunda ordan çıkardanız, ayrıca eve koyduğunuz malzemelerde bu bonusu arttırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 rose ilkini ben kaptım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 K3VTLVAF9TD8KFGA9QOD K3VV2E4XWUB9HQ4BGLDJ K3W5IRSRXJ6AR6IKC5IS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinera Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 B3DJ3IGMN1WA72Y6KELE B3DQB06I9B2IPT40RAIA B3DQDQ93GMX13Y14M3Q4 En azından bi adventure yapın derim başka bişey demem guest pass alanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Eee nasıl bakalım oyun ? Grafiklere bakınca içim kan ağlıyor tom ve jerry teması yüzünden ama herkes zevkli falan diyordu aylar önce, işin aslı nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Neşeli, komik bir oyun.Başta karakterlerin tiplerinin aşırı cartoon olması beni de rahatsız etmişti ama alışılıyor.Ciddi bir atmosfer bekliyorsan seni çok açmaz. Oyun olarak görevleri eğlenceli, esprili yapacak çok fazla şey var oyunda.Özellikle etrafı dolaşıp keşfetmeyi seviyorsan explorer pathi oldukça zevk katıyor oyuna. Zaten oturmuş bir sistemin üzerine yapıldığından dolayı oyunun oynanışında yada keşke şu da olsa dediğin çok fazla şey yok.Olanlarda add on larla kapatılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Elimde 1 tane guess pass kaldı, ihtiyacı olan varsa öm atsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bemre Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 20Lvl sonrası haritaları falan görünce grafiklere hayran okuyor insan. Resmen sanat yapmış adamlar. Grafikler eskiyebilir ama bu tarz yapımların tarihi geçmez. Betalardaki yumuşaklığı almışlar, daha keskin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar