barbu Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 open beta karakterleri aktarılacak mı asıl oyuna? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 tabii ki hayır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 open nasılsa. bence aktarılabilirdi :( stalker kasmiyim madem öyle. başka şeyler denemiş olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 bu arada soldier path'inin weapon cache'ten düşen silahlar nasıl? işe yarar mı yüksek levellarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 adamlar early access satıyor, karakter avantajı olmasa kimse almaz hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 SenariouS said: draedan said: artik otomatik 64bit yapiyor , kasmaya gerek yok hadi ya ne zamandan beri gecen hafta girdigimde yapmamis gibiydi son patch notunda birebir belirtmislerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Quest item ustunde cikan imgeler ara ara yok oluyor birde performans dengesizligi harici baska sey gormedim. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Forum ve siteler oyunu yerden yere vuruyor Free Realms ın tamamıyle grafiksel kopyası yalnızca daha fazla grind diyorlar oyunun ise pc icin felaket ötesi bir optimizasyona sahip oldugunu yazıyorlar. Anlamadım ben buradakinler oyun çok iyi diyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 oyun baya iyi. oyun sitelerine para vermemişlerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Bi anlamadi millet:( Kisisel begeni beklenti kim ne derse desin ne yazarsa yazsin. Ha tabii genel kotu genel iyi de yok degil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Ben bilmiyorum. Okuduklarımı yazdım . Ama merak etmiyor da degilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Fena degil oyun oynanir.. Grafikler fazla 4-5 yas isi birde kosuya taktim :) O nasil kosma ya . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 indiriyorum denicem bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 gayet rahat oynanıyor olm oyun neyin optimizasyonsuzluğu varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 akirafes rahatlıkla deneyebilirsin, zaten OB'da action mmo olması bile 1 kez denemeyi hakediyor. sen yazdıktan sonra wildstar review'ları arattım google'da next big mmo diyen de var, nötr olan da var, oyun yeterince tatmin etmiyor diyen de var. sanki her görüş var gibi. kanuni defaatle dile getirmişsin, kimse destek çıkmamış ama evet yürüyüş / koşma animasyonları hakkındaki yorumlarına katılıyorum :) male charlara bi ayar lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Sadece wildstar degil genelde çoğu oyunda Male charlarda bir amelelik oluyor nedense :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 erkek adam erkek adama arkadan saatlerce bakmaz abi sorun sizde. açacaksın güzel hatunu saatlerce izlediğinde kendini garip hissetmeyeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 erkek olarak disi karakter oynatamiyorum ben ya :( en azindan melee karakterlerde hadi etek giyen caster siniflarda tamamda warrior vs daha bir hosuma gidiyor o zirhlarin icinde. sende sanki ss lerde erkek acmissin odun gibi tas adam iste o :D yada cok cirkin disisimi nedir o ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 bilmiyom ama female char o kadar kıvırtmıyor galiba :) bakılmıcak gibi değil.. ben de male açarım, female charda rahat edemiyom, neyin kafasıysa :D aslında bi defa daoc'tayken açmıştım, bayağı elimden tutan bana item fln veren biri olmuştu, mid game'e kadar yardım etti, sonra erkek olduğumu öğreninca bayağı bozulmuştu gerçi ama faydası çok hatun açmanın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 ben girdiğim beta haftasında dişi tavşan hatun açmıştım. gayet güzel koşuyordu. bence sizin karakterlerde bir sorun var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 evet erkek charlar kıvırtarak gidiyor :) mordesh ve mechanari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piedpiper Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 bingildak said: erkek adam erkek adama arkadan saatlerce bakmaz abi sorun sizde. açacaksın güzel hatunu saatlerce izlediğinde kendini garip hissetmeyeceksin. Katılmamak elde değil ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinera Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Akşam olay var.Kıvırtma derdide yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Abi naptınız ne Free Realms'i yahu, o kadar da değil. Böyle yorum yapma kapasitesine sahip bir sitenin "isterse" kulp takamayacağı oyun yoktur ki? Ne yani şimdi bi site de çıksa "lan eşşek kadar adamsınız ne oyunu sie" dese uuu bilgisayar oyunları çocuk işiymiş bi sitede yazıyodu mu diyeceğiz? :p Gayet iyi oyun bence, fikir edinmek için bir iki video izlemek yetiyo yutuptan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serhater Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Female karakterde setler bok gibi görünüyor. çıtı pıtı oluyorlar itemler bile seçilmiyor. misal t6 setli, bulwark of azzinoth'lu orc warrior'u düşünün bide aynı setli belf hatun warrior'u. Arada dağlar kadar fark var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar