ediz1 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 ek olarak kesinlikle sahtekar Name Server: NS1.KA.WEB.TR ait bu site icin de bakin Karacetin.net seems to be quite trustworthy website , it is 8 months old . The website was registered by kadir veli karacetin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 ediz1 teşekkür ederim. Ayrıca yanlış hatırlamıyor isem anti-malware godady adlı siteye yönlendirmeyi engelledi diye bir iki kez uyardı. Sitede de sıkıntı olabilir mi? Girenler bilgisayarı taratsın arkadaşlar. Kusura bakmayın :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 editlede eski mesajdaki link leri sil bari milletin başını belaya sokma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 İlginç Edit butonu yok :) Bu mesajda Güncelle butonu çıktı. Demek zaman sınırlaması var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 18-21 Betakey Bakalım yeni patch nasıl Edit: North America hariç diğerleri ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 10 lvl'a kadar kasmadığım 3 class kaldı. Şu an main'im engineer olucak gibi gözüküyor ama hepsine bakıp emin olmak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 healer oynayacağım ama esper mi medic mi karar veremedim.. bu beta ikisinide deneyeceğim ama önemli oran raidlerdeki durum olduğu için pek anlamı olmayacak.. varmı iyice araştırmış ve önerisi olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 ben esper oynarım herhalde medic daha on-move mobile healing olacak, esper biraz daha immobile, stationary over time, fat heals olacak gibi. ps. resonatorlar yüzünden oynamıyorum medic, resonator ne ya pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 hareketli heal daha zevkli olur gibi geliyor baba.. gerçi videolara baktım hareketsiz durmak imkansız oyunda... medic için beni rahatsız eden tek şey o elindikiler abi.. çok kötü olmuş o ya :) guild olarak exile dominion karar veremedik henüz, ama exile oynarsak medic olurum granok çok hoşuma gitti.. Spellslinger videosu izledim bu da daha çok single healer gibi yani bir boss'da sadece tank'a heal atıyordu. 40 zamanlarındaki paladin gibi bir şey olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Ui den haber varmi bu patchde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 son dev videosunda aktifti büyük ihtimal bu hafta veya önümüzdeki hafta implement ederler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Bu hafta yeni ui 2.0 olucak diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Super Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Bende öyle biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 20 tane yunan sitesi var bir tane turk sitesi yok mu key dagitian simdi. neden bu kadar kotuyuz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 http://eu.alienwarearena.com/giveaways/wildstar-april-18-20-closed-beta-weekend-key-giveaway burdan hemen alabilionuz koşun lan aldım çok sevinçliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 bakın lan sonra ağlamayın ben çok ağladım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Aldım ben de bir tane teşekkürler link için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 up lan up. sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 http://www.mmorpg.com/giveaways.cfm/offer/504/Wildstar-Beta-Weekend-Key-Giveaway.html Burdan da alabilirsiniz. Ben burdan aldım dün. Yalnız burda na yazıyor. Bir sorun olurmu ki acep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 hmmm kisayol iconu degismis, hadi ui de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 2 tane de ben aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Hangi sınıfı oynayacağıma hala karar veremedim. Bu kadar olmaz , kafam çok karışık. :S Hangisini oynasam beğendim :) Sizde durumlar ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=3cWhaTldG3k#t=165 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 ben bunları daha guild bazlı ve statik olacak sanıyordum, BG gibi bir şey wow'daki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar