Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wildstar #2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ek olarak kesinlikle sahtekar

Name Server: NS1.KA.WEB.TR ait bu site icin de bakin

Karacetin.net seems to be quite trustworthy website , it is 8 months old . The website was registered by kadir veli karacetin
Mesaj tarihi:
ediz1 teşekkür ederim.
Ayrıca yanlış hatırlamıyor isem anti-malware godady adlı siteye yönlendirmeyi engelledi diye bir iki kez uyardı.
Sitede de sıkıntı olabilir mi?
Girenler bilgisayarı taratsın arkadaşlar.
Kusura bakmayın :S
Mesaj tarihi:
healer oynayacağım ama esper mi medic mi karar veremedim..

bu beta ikisinide deneyeceğim ama önemli oran raidlerdeki durum olduğu için pek anlamı olmayacak.. varmı iyice araştırmış ve önerisi olan
Mesaj tarihi:
ben esper oynarım herhalde

medic daha on-move mobile healing olacak, esper biraz daha immobile, stationary over time, fat heals olacak gibi.

ps. resonatorlar yüzünden oynamıyorum medic, resonator ne ya pff
Mesaj tarihi:
hareketli heal daha zevkli olur gibi geliyor baba.. gerçi videolara baktım hareketsiz durmak imkansız oyunda... medic için beni rahatsız eden tek şey o elindikiler abi.. çok kötü olmuş o ya :)

guild olarak exile dominion karar veremedik henüz, ama exile oynarsak medic olurum granok çok hoşuma gitti..

Spellslinger videosu izledim bu da daha çok single healer gibi yani bir boss'da sadece tank'a heal atıyordu. 40 zamanlarındaki paladin gibi bir şey olabilir.
Mesaj tarihi:
http://www.mmorpg.com/giveaways.cfm/offer/504/Wildstar-Beta-Weekend-Key-Giveaway.html

Burdan da alabilirsiniz. Ben burdan aldım dün.

Yalnız burda na yazıyor. Bir sorun olurmu ki acep.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...