pontipati Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Selam, benim aşırı bitkinlik problemim var patiler. Yiyecek/içecek/hap tavsiyeleri istiyorum :P Yatış saatim gece 2-3 gibi, kalkış saatimse fix 6:30. 12 gibi yatamam, en az 1 de yatmam lazım. Sabah spor olarak ısınma vs. yapabilirim belki biraz torba çalışabilirim, wallbag var. Gün içinde olsun akşam olsun bazen uyku bastırıyo, yorgunluk çöküyor falan zombi gibi geziyorum ve bu çok sıklaştı. Kan değerlerim normaldi sanırım. Nedir tavsiyeler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 sabah 6.30? olm senin uyku problemin var bişeye ihtiyacın yokki. uyu asdfkj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Şöyle camış gibi 12 saat uyusan açılırsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 aynı sorun bende de var, çünkü 6:40ta kalkıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 akşam gelince kestir biraz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 http://i.imgur.com/QEOCMD5.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 b vitamini eksikliği olabilir. biraz vitaminli beslenmeye çalış. ama uyku önemli en çok tabi. herkesin uykusuzluk toleransı da aynı değil ben mesela 2 gün üst üste 4-5 saat uyursam 3. gün yatağa düşüyorum baş dönmesi mide bulantısı olacak kadar. o yüzden her gün en az 8 saat uyuyorum. (hiç kesmiyor o ayrı) sen de uyumaya çalış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 günde sadece 3 saat uyuyarak yaşarsan bitkinlik problemin olur tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 bir sevenin var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Black-ice said: b vitamini eksikliği olabilir. biraz vitaminli beslenmeye çalış. ama uyku önemli en çok tabi. herkesin uykusuzluk toleransı da aynı değil ben mesela 2 gün üst üste 4-5 saat uyursam 3. gün yatağa düşüyorum baş dönmesi mide bulantısı olacak kadar. o yüzden her gün en az 8 saat uyuyorum. (hiç kesmiyor o ayrı) sen de uyumaya çalış. hah şu hap(benexol) nasıldır? tablet pharmaton a başladım bi süre, kahvaltıdan sonra aldım mı uyku borcum varsa önceki günlerden akşama pilim bitiyodu. ama akşama doğru içtiğim zaman gece 2-3 e kadar ayık tutuyordu. he bıraktım o ayrı :D benexol b12 http://www.steroidiml.com/resources//Resources/2/2350/Benexol_B.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 karbonhidrat almıyorsan ole yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 çikolata abur cubur vs yiyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 6.30'da kalkilir mi be? 9.30 da uyaniyorum alamiyorum uykumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 3.5 saat uykuyla sürünürsün olm, ne tavsiye istiyosun. yat uyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Taze kesilmiş kuzu ciğeri - çiğ yiyeceksin bunu - Sarımsak Limon Hepsinin gramını kendi yiyebileceğin noktaya göre ayarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahh1986 Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 pontipati said: çikolata abur cubur vs yiyorum sdf Şeker-> Kan şekerini yükseltir -> Yorgunluk hissi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 benexolun tadını geçtim kokusu bile midemi kaldırıyor resmen at ölüsü gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Soris said: Taze kesilmiş kuzu ciğeri - çiğ yiyeceksin bunu - Sarımsak Limon Hepsinin gramını kendi yiyebileceğin noktaya göre ayarla. çiğ ciğer mi? lolz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 çiğ et yenir mi olm beyninde kurt kolonisi oluşan adamın fotolarını görmediniz mi böyle lob lob odacık yapmışlar larva ve kurt kaynıyo adamın beyni, çat diye ölmüş otopside farketmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 gaynak varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 http://en.wikipedia.org/wiki/Toxoplasmosis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 aynı sorun bende de var ya , 7-8 saat de uyuyorum her gün ama sürekli halsizim. çok şeker tüketiyorum ben de ondan olabilir mi la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Wolas said: karbonhidrat almıyorsan ole yapar alaka yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Soris said: Taze kesilmiş kuzu ciğeri - çiğ yiyeceksin bunu - Sarımsak Limon Hepsinin gramını kendi yiyebileceğin noktaya göre ayarla. cig ciger ne abi adam uyumuyomus. hapla cozecegini saniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Riverwind said: aynı sorun bende de var ya , 7-8 saat de uyuyorum her gün ama sürekli halsizim. çok şeker tüketiyorum ben de ondan olabilir mi la seker yapar. bize biraz beslenmenden bahseder misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar