Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sürünüyorum beyler

pontipati

Öne çıkan mesajlar

Selam, benim aşırı bitkinlik problemim var patiler. Yiyecek/içecek/hap tavsiyeleri istiyorum :P
Yatış saatim gece 2-3 gibi, kalkış saatimse fix 6:30. 12 gibi yatamam, en az 1 de yatmam lazım. Sabah spor olarak ısınma vs. yapabilirim belki biraz torba çalışabilirim, wallbag var. Gün içinde olsun akşam olsun bazen uyku bastırıyo, yorgunluk çöküyor falan zombi gibi geziyorum ve bu çok sıklaştı. Kan değerlerim normaldi sanırım. Nedir tavsiyeler?
Sosyal ağlarda paylaş

b vitamini eksikliği olabilir. biraz vitaminli beslenmeye çalış. ama uyku önemli en çok tabi. herkesin uykusuzluk toleransı da aynı değil ben mesela 2 gün üst üste 4-5 saat uyursam 3. gün yatağa düşüyorum baş dönmesi mide bulantısı olacak kadar. o yüzden her gün en az 8 saat uyuyorum. (hiç kesmiyor o ayrı) sen de uyumaya çalış.
Sosyal ağlarda paylaş

Black-ice said:

b vitamini eksikliği olabilir. biraz vitaminli beslenmeye çalış. ama uyku önemli en çok tabi. herkesin uykusuzluk toleransı da aynı değil ben mesela 2 gün üst üste 4-5 saat uyursam 3. gün yatağa düşüyorum baş dönmesi mide bulantısı olacak kadar. o yüzden her gün en az 8 saat uyuyorum. (hiç kesmiyor o ayrı) sen de uyumaya çalış.

hah şu hap(benexol) nasıldır? tablet pharmaton a başladım bi süre, kahvaltıdan sonra aldım mı uyku borcum varsa önceki günlerden akşama pilim bitiyodu. ama akşama doğru içtiğim zaman gece 2-3 e kadar ayık tutuyordu. he bıraktım o ayrı :D

benexol b12

http://www.steroidiml.com/resources//Resources/2/2350/Benexol_B.png

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...