inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Black-ice said: GERGE said: Hepinizin adini kaydettim. Şuan gerge'nin bilgisayarı: http://s30.postimg.org/wzlaciwo1/gergessss.jpg AHAHAHAHAHASkfhlaşsfhşaskfasd... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 HALA ÖM GELMEDİ AYP LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Gerge'de mi var fotoğraflar şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Black-ice said: GERGE said: Hepinizin adini kaydettim. Şuan gerge'nin bilgisayarı: http://s30.postimg.org/wzlaciwo1/gergessss.jpg Amerikanin en gelismis lablarinda incelendi, bu montaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 of bu defa cidden pm yerine alıntı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 beyler lütfen artık öm istemeyin benden korkuyorum gönderemem ban filan aman diyim kermite gönderdim ondan isteyebilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XX Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 fotolar patiunderground daymiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Cine 5'i vakti zamanında şifreli pompiş filmlerini izlemek için ter döken her insan evladı bu resimleri çok basit alt edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phillamon Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 2 günde öm atan çıkmadı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 ben birine öm atmıştım ama fotolar gelmedi. kimdeyse istiyorum hala hadi bakim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Exodous said: Seksi fotoğraflardan ibaret sanmak... fotoğrafa bakmayı tecavüz sayan zihniyetten gelen çarpıcı açıklama ps: abi pardon da iyi orta açtın klasjdasklj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Exodous said: Bir tane çıplak kadın fotosu için 17 sayfa sadece ÖM yazabilen abazalar olmadığı gün, ülke olarak kalkınırız. sende var öm olarak gönderirmisin fotoları ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Dworgian said: Exodous said: Seksi fotoğraflardan ibaret sanmak... fotoğrafa bakmayı tecavüz sayan zihniyetten gelen çarpıcı açıklama ps: abi pardon da iyi orta açtın klasjdasklj Bence sen sabahları bir şey yazma, keza afyonun patlamadan saçmalıyorsun. KehKeh said: kamışa su yürümüyo herhalde Adam bunu yazdığı için ben de "Seksi fotoğraflardan ibaret sanmak" yazdım. Ayrıca, sana ÖM'den yazdığım herşeyi bir kena atıp, hala bunu yazıyorsan, Dworgian bir süre görüşmeyelim be canım. Yine de son kez yazayım. Benim burada tecavüz olarak gördüğüm çıplak kadın fotoğraflarına bakmak değil. Tecavüz birinin izni olmadan onun özeline girmek. Çok ciddi bir şekilde hesabını bir başka kişiyle paylaştığını düşünmeye başladım. çünkü sana bunu uzun uzun anlatmıştım. İlginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 hadi yine iyisin exo. postunun son iki paragrafını okurken yapmacıklığının yarattığı sinir bozukluğundan kanser oldum, yakında ölürüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 ahaha kızmış yine. valla dışarıdan ne görünüyorsa onu yazıyorum. çelişme kendinle. dur senin cümleni şöyle editleyeyim; "Tecavüzü gizli fotoğrafa bakmaktan ibaret sanmak" afyonun patladığında gel. ben cin gibiyim şu an. ha az sinirim bozuk ama olsun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Sabah kemiğini de aldın artık akşama kadar acıkmassın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 anaaa, beni alıntılayıp yazdığından sonrasını okumamıştım. sen burada yazdığın sürece görüşmememiz pek mümkün görünmüyor. (yok yok sana git demiyorum yine yanlış anlama da) =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 birine forumda açık açık "köpek" demek ile dolaylı yoldan demek arasında fark var mı? olmaması lazım değil mi esasen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 aa yakışmadı ama senin gibi sapkın olmayan gayet düzgün mülayim bir insanoğluna başklarına köpek kinayesi yapmak. neyse gittiğin bonzin hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Valla burada bana "seni sikerler" yazana da keşke aynı tepkiyi gösterseydin be Dworgian. Ki o cümle sana yazılmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 bana diyo abi onu fasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 sana ne? (bunu da senden alıntıladım alınmaca yok) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 aferim, en azından bir şeyler öğrenmeye başladın benden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Black-ice said: bana diyo abi onu fasdf abi captn obvious olmaya gerek yok. klavye tuşuna basacak kadar zekası olan insan o kadrını anlar. ben merak ettim "küfretmeyin, hakaret etmeyin" diyen adam birine niye köpek diyor diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Exodous said: aferim, en azından bir şeyler öğrenmeye başladın benden. buradaki sarcasm ı anlamayacak, ya da anlayıp liseli stalya yansıtmaya çalışacak durumda olmana üzüldüm açıkçası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar