Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Müjdat gezen ukalalığı diye birşey var

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu adamı sevenler nasıl sevebiliyo hala bu konuşma tarzı ukala hareketleriyle anlamıyorum abi

İlber Reyiz'e saldırmış aha bu da linki;

http://webtv.hurriyet.com.tr/2/61159/25878344/1/mujdat-gezen-den-ilber-ortayli-ya-sert-sozler.aspx
Mesaj tarihi:
Abi bu cok ilginc bisey, mujdat gezenin tavri cok cirkin ama sonra ilberin videoyu izledim oha dedim ya. Al birini vur otekine olmus koca koca adamlar nasil konusuyor. Hayretlere gark ettim arkadas.
Mesaj tarihi:
nasıl bir megalomanlık bu ya?

levent kırca bir bu iki heralde, atatürkçü/kemalist denince bunların akla gelmesi falan cidden büyük kayıp.

edit: ilberin videoyu izlemedim, onu da ekleyin pls.
Mesaj tarihi:
aga tamam da, çıksın Uğur Dündar ilgilensin. Yılların gazetecisi, sunucusu adam ağzı iki kelime laf yapamıyor mu da Müjdat atlıyor. Belli ki Uğur Dündar sağduyulu davranmış, belki de polemiğe girmenin gereksizliğini görmüş, gülmüş geçmiş.

Sana ne oluyor derler adama. Güzel kızın yancısı çirkin kezban gibi atarlanmış Müjdat, çok saçmalamış.
Mesaj tarihi:
abi ilber'in videosu çok eski, müjdat yeni mi ayıkmış?

20 Sep 2013 diyor youtube'daki info kısmında, olay daha da eskidir diye tahmin ediyorum. Uğur Dündar 6 ayda cevap veremedi mi yani şimdi? Adam her gün köşe yazıyor gazeteye :/
Mesaj tarihi:
ilber ortaylı herkese öyle rahat hakaret ederse biri de çıkar ona böyle hitap eder, doğal. porselen falan da iyi kıvırıyor o videoda ahah.

müjdat gezen de zaten levent kırca'nın yandan yemişi. yaş ilerledikçe saçmalıyorlar.

iki taraf da patato. patlamış mısırımı alır izlerim ben np.
  • Yeni Oluştur...