Raistllin Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Bu adamı sevenler nasıl sevebiliyo hala bu konuşma tarzı ukala hareketleriyle anlamıyorum abi İlber Reyiz'e saldırmış aha bu da linki; http://webtv.hurriyet.com.tr/2/61159/25878344/1/mujdat-gezen-den-ilber-ortayli-ya-sert-sozler.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 uslup çok çirkin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 tam aptal bu adam ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 bu ne abi köylü gibi konuşmuş ya izlerken gerildim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Abi bu cok ilginc bisey, mujdat gezenin tavri cok cirkin ama sonra ilberin videoyu izledim oha dedim ya. Al birini vur otekine olmus koca koca adamlar nasil konusuyor. Hayretlere gark ettim arkadas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistllin Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 İlberin videoyu koysana,ben ona bakmadım ama müjdat gezen,levent kırca bunlar bayadır çok bozdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 bu adam kendini ne sanıyo ya param yok şakşakşak asdafds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 nasıl bir megalomanlık bu ya? levent kırca bir bu iki heralde, atatürkçü/kemalist denince bunların akla gelmesi falan cidden büyük kayıp. edit: ilberin videoyu izlemedim, onu da ekleyin pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 ilber ortayli da haketmis bence. Mujdat gezen saydirirken denk geldim tvde, merak ettim ne demis ugur dundar hakkinda ilber ortayli diye de. Hic iyi degil yani asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 tamam mı şişman nedir lan asuıfhausfhuashuf nasıl bit avır bu ilkokul 3 ilkokul birinci sınıf çoçuğa kızar gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 müjdat aptal oldu ya iyice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistllin Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 tamam da abi ilber ortaylı uğur dündara saldırmış heralde videoyu izlemedim ama öyle yazıyo,müjdat gezene sormazlar mı sanane be kardeşim diye ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Youtubea ilber ortayli ugur dundar yazin cikiyo direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=Tpo8La2NBAc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 aga tamam da, çıksın Uğur Dündar ilgilensin. Yılların gazetecisi, sunucusu adam ağzı iki kelime laf yapamıyor mu da Müjdat atlıyor. Belli ki Uğur Dündar sağduyulu davranmış, belki de polemiğe girmenin gereksizliğini görmüş, gülmüş geçmiş. Sana ne oluyor derler adama. Güzel kızın yancısı çirkin kezban gibi atarlanmış Müjdat, çok saçmalamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 olm ahahahhahahaha çok komik hakaret ediyo ilber de aahhahaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 ahahaha müjdat tam bir cumhuriyet neferi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Koymuşsunuz videoyu. İkisi de birbirinden beter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Ugur dundar londradaymis cevap verememis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 ben bu adamın böle sakin sakin tatlı tatlı ana bacı küfretmesini istiyorum ya ama böle sakn sakin etcek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 topkapının müdürü babana salak demiş afdasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 ilber yine iyiymis. deli midir nedir, salak bi adam diyip gecmis. ama mujdat tam bir ilkokul cocugu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 abi ilber'in videosu çok eski, müjdat yeni mi ayıkmış? 20 Sep 2013 diyor youtube'daki info kısmında, olay daha da eskidir diye tahmin ediyorum. Uğur Dündar 6 ayda cevap veremedi mi yani şimdi? Adam her gün köşe yazıyor gazeteye :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 ilbere kızanın ilber kadar aklı yoktur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 ilber ortaylı herkese öyle rahat hakaret ederse biri de çıkar ona böyle hitap eder, doğal. porselen falan da iyi kıvırıyor o videoda ahah. müjdat gezen de zaten levent kırca'nın yandan yemişi. yaş ilerledikçe saçmalıyorlar. iki taraf da patato. patlamış mısırımı alır izlerim ben np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar