Katibim Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Sonunda yağmurumuzda geldi An itibari ile cama vuran şıpır şıpır yağmur sesi barajlarımızın dolduğunun göstergesi... Şiir gibi oldu neyse idare edin ... sizde durum nasıl karşı taraf ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 malesef barajları ancak kar suyu dolduruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 barajlar için yağmurdan ziyade kara ihtiyaç olduğunu duymuştum. ne kadar bilimsel bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 evet kar lazım şöyle ki, yazı çıkarmamız için hazirana kadar böyle yağması lazım yağmurun,aksi takdirde durum feci, seçimlerden sonra su kesintileri başlar. * bir de böyle yağmalı, yavaş yavaş, birden boşaltmamalı,yoksa yer altı sularına karışmıyor denize gidiyor anlamı yok. *ya da kar tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Taksi bulamiom haci ben Ise nasi gitcem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 şurda da iklim fiziği uzmanı Levent Kurnaz'ın röportajı var,boş vaktinizde okursunuz durumu. http://haber.gazetevatan.com/en-buyuk-risk-istanbulda/611935/1/gundem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 gitme bugün, yağmur yağıyor doğal afet, de çık işin içinden :P senko said: Taksi bulamiom haci ben Ise nasi gitcem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 hem de ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 zeper said: gitme bugün, yağmur yağıyor doğal afet, de çık işin içinden :P senko said: Taksi bulamiom haci ben Ise nasi gitcem Ahaha mantikli :) Duraklari spamlayip duruom, olmadi gitmicez bu gun sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 nerden nereye gidiyon ayıptır sorması? toplu taşıma yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 şu da İstanbul'a su sağlayan,10 barajdan birinin kuruduğu haberi http://www.hurriyet.com.tr/gundem/25875768.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 üsküdar beykoz ümraniye yarından öğlen itibari ile 30 saat süren kesinti varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 ben zaten hep 50 liralık su kullanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 selam yağmur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 ekşiden, said: suriyeli mültecilerin olduğu yerde yağış olmaması bakmayı bilen gözler için rahmetin bir başka tecellisi; allah, bu vesileyle o gariplerin kışı rahat geçirmesini sağladı ve inanıyorum ki çok yakında başlayacak olan bahar yağmurlarıyla birlikte beklenen bereket de toprakla buluşacaktır. doğrusu, yolsuzluk dalgası deşifre olduğundan beri memlekete doğru düzgün yağış gelmemiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 bodrum'da takır takır dolu yağdı, gene haberlere çıkarız bodrum venedik oldu diye herhalde lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 valla manisa da yağışlı baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 kuraklık lobisi dendi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 senko said: zeper said: gitme bugün, yağmur yağıyor doğal afet, de çık işin içinden :P senko said: Taksi bulamiom haci ben Ise nasi gitcem Ahaha mantikli :) Duraklari spamlayip duruom, olmadi gitmicez bu gun sdf istanbul mu la burası? yağmur yağınca taksi bulamama falan olmaz ankara'da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 ben çok hüzünleniyorum yağmur yağınca. zaten hayat yeterince kötü. bir de yağmur yağıyor. üzülüyorum çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 marmaris hafif yağmurlu.. gerçi dolu falan yağsa da altyapımız sağlam oldugundan problem değil.. bodrumlular düşünsün. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 zeper said: nerden nereye gidiyon ayıptır sorması? toplu taşıma yok mu Atasehir - dudullu Tili istanbuldayim zaten, bugun donuom gerci sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Neyse birikmiş duşlarım vardı aradan çıkarayım onları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar