m3g4kill Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Ben de egolarımdan lego yapıyorum noolcak, var mı peki legosundan ego yapabilen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 ben legolarımı kimsesiz çocuklara verdim,o zamanın kimsesiz çocukları şimdinin torbacıları ve ırgızları oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 bir ya arkadaşlar, dalga geçiyorsunuz ama bi oturup düşünün. Allah neden legoyu yaratıp bugüne kadar bekledi? hani knexle çözemez miydi yani? sırf bu video bile beni bir kez inandırdı varlığına. helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Giovanni said: Forumda hiç diversity yok lan. Hepiniz tek bir düşünceye sahipsiniz. Bu mudur ileri demokrasi? :) bunun ileri demokrasi ile ne alakasi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Giovanni said: tiLi said: Giovanni said: Forumda hiç diversity yok lan. Hepiniz tek bir düşünceye sahipsiniz. Bu mudur ileri demokrasi? :) böyle sıkıcı oldu İşte farklı görüşlere agresif yaklaşmanın götürdükleri bunlar. Bugün müslümanlar olur yarın başka görüştekiler. Sonunda sıkıcı ve hiç bir sinerjisi ve gelişimi olmayan, yaratıcılığın, iletişimin yol olduğu tek tip insan kalır. Hiç Amerikan değil. insankarin ayni sekilde dusunmeye baslamasi sorgulamalarina etken degilki aksine daha fazla birlikte ogrenip daha yaratici fikirler elde edilebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 ileri demokrasi insanın kendine yakışanı giymesidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Osuran_boğa said: doğru değil.. "i dont see any ice giants around" olacakadam thor sen gormuyosun dıye o gormıyecek diye bisey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 odin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 resimdeki thor, babası hakkında konusuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 onu anladim da. odin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 "rune" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 ağız tadıyla bi nazilik yaptırmadınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 bu konu ateist dindar kavgasına dönüşür ve kilit yer. bb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 yemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 bu arada videoda bahsi geçen lego orijinal, ilk başta megablox kolpa bricks falandır demiştim ama 31007 koduyla mağazalardan isteyebilir ateizmi evinizde çökertebilirsiniz :) http://www.toysforyou.ch/images/product_images/original_images/lego_31007.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 video da kim kiminle dalga geçiyor lan anlamadım.. atesitler mi çekmiş videoyu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 goldbären said: bu arada videoda bahsi geçen lego orijinal, ilk başta megablox kolpa bricks falandır demiştim ama 31007 koduyla mağazalardan isteyebilir ateizmi evinizde çökertebilirsiniz :) http://www.toysforyou.ch/images/product_images/original_images/lego_31007.jpg CREATOR DIYO BU DA MI TESADUF ???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 AMAN TANRIM YAVAŞÇA İMANA GELİYORUM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Nasil helikopter oldu ya, sansa bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 CREATOR yani yaratmak allaha mahsustur... çocukları allaha şirk koşuyorlar hepsi yanacak. yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Adamların kullandığı legonun ismi bile CREATOR. dSAGSFSDAGFSDA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=8wy0Jy55nMo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 neyse seviyeyi düşürmiyim ama tam uçan tekmelik gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 buluta kadar izledim. yağmur duası legaldire geçerken dayanamadım kapattım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 şu güneş gözlüklü beyazlı eleman tam bir poser, sırf cool olabilmek adına ben ataistim demiş bir bok bildiği yok bu yeşilli barzo saçma sapan aptal mantıklarla geliyor bir cevap bile veremiyor mankafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar