Certhas Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 haberi olmayan varsa migroslar'da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 -bira hamallık -fakirler bira içer -efes mi bok gibi efes içen zevksizdir x için -x mi x içen köylüdür efes içeceksiniz -ben efes seviyorum hepiniz efes sevmek zorundasınız ben yaptım topiği beyler yorulmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 unuttuğum şeyler olabilir elit paticik üyeleri gelip yazar şimdi takip edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 lannnn 1 tl diye okudum . Odamın köşesine baktım ve gözümün önünde tavana kadar uzanan koliler canlandı. fu limited edition Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 efes pilsen de glikoz şurubu varmış abi onu yazmayı unutmuşsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 niye limited kaç para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 fiyat ne kadar olmuş? benim de aklımda bu vardı. dünyanın her yerinde 1 litrelik biralar var bizde neden yok diye. eğer fiyatı 2 tane 50 lik'ten ucuzsa harika bi satış çizgisi yakalar. litreye göre mi vergi veriliyor acaba yoksa adede mi? 1 bira vergisiyle 2 bir alıosunuz düşünsenize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 eskiden tuborg kış birası vardı onu hatırlattı bana bu limited edition. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 efes mi bok gibi efes içen zevksizdir x için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 ben yerel iciyorum, hipstersak hipsterik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 içtim. 1 tanesini hızlı bir şekilde içince çogüzel kafa yapıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 bira kafa mı yapar HOHOHO unutmuşsun black Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Voys said: fiyat ne kadar olmuş? benim de aklımda bu vardı. dünyanın her yerinde 1 litrelik biralar var bizde neden yok diye. eğer fiyatı 2 tane 50 lik'ten ucuzsa harika bi satış çizgisi yakalar. litreye göre mi vergi veriliyor acaba yoksa adede mi? 1 bira vergisiyle 2 bir alıosunuz düşünsenize abi fiyatı 2 tane 50 lik ile aynıysa vallahi kapatalım ülkeyi gidelim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 bira gobek yapar var bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabot Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 1 lira sanıp geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 litresi 8 liramı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Cons said: efes mi bok gibi efes içen zevksizdir x için x mi? x içen köylüdür efes içeceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Liebe said: Voys said: fiyat ne kadar olmuş? benim de aklımda bu vardı. dünyanın her yerinde 1 litrelik biralar var bizde neden yok diye. eğer fiyatı 2 tane 50 lik'ten ucuzsa harika bi satış çizgisi yakalar. litreye göre mi vergi veriliyor acaba yoksa adede mi? 1 bira vergisiyle 2 bir alıosunuz düşünsenize abi fiyatı 2 tane 50 lik ile aynıysa vallahi kapatalım ülkeyi gidelim zaten. 10-20 kuruş anca oynuyordu yanılmıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HoeZ Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 yılbaşı için üretilmişti bunlar baya kötü tadı falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 bira hamallık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 1 tl diye okudum üstüne arkadaşlara haber verdim 1 tl ymiş olum koşun diye sazan avi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 ben öğrenciyken nerdeydin sen ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Single malt için diyip konuyu viskiye döndürme gorevini üstlendim. Birisi devam ettirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 bi gün kamarada içecek bişey bulamadım. jo nun zulaladığı viskilerden açtım. şişeyi saklarım anlamaz dedim. şişe göğsümde uyuya kalmışım. sabah bi uyandım bi eli yakamda bi elinde şişeyi tutmuş bu ne bana bunu açıkla diyip duruyodu. jo dedim. bilirsin viskiyi pek sevmem, ama bu içtiğim en iyi viskiydi dedim. yakamı bıraktı. çay demliyimmi dedi. demle dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 malt bira içmediğim zaman göbek yapıyo bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar