Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Efes Xtra Limited Edition - 1lt

Certhas

Öne çıkan mesajlar

fiyat ne kadar olmuş? benim de aklımda bu vardı. dünyanın her yerinde 1 litrelik biralar var bizde neden yok diye. eğer fiyatı 2 tane 50 lik'ten ucuzsa harika bi satış çizgisi yakalar. litreye göre mi vergi veriliyor acaba yoksa adede mi? 1 bira vergisiyle 2 bir alıosunuz düşünsenize
Sosyal ağlarda paylaş

Voys said:

fiyat ne kadar olmuş? benim de aklımda bu vardı. dünyanın her yerinde 1 litrelik biralar var bizde neden yok diye. eğer fiyatı 2 tane 50 lik'ten ucuzsa harika bi satış çizgisi yakalar. litreye göre mi vergi veriliyor acaba yoksa adede mi? 1 bira vergisiyle 2 bir alıosunuz düşünsenize

abi fiyatı 2 tane 50 lik ile aynıysa vallahi kapatalım ülkeyi gidelim zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

Liebe said:

Voys said:

abi fiyatı 2 tane 50 lik ile aynıysa vallahi kapatalım ülkeyi gidelim zaten.

10-20 kuruş anca oynuyordu yanılmıyorsam.
Sosyal ağlarda paylaş

bi gün kamarada içecek bişey bulamadım. jo nun zulaladığı viskilerden açtım. şişeyi saklarım anlamaz dedim. şişe göğsümde uyuya kalmışım. sabah bi uyandım bi eli yakamda bi elinde şişeyi tutmuş bu ne bana bunu açıkla diyip duruyodu.

jo dedim. bilirsin viskiyi pek sevmem, ama bu içtiğim en iyi viskiydi dedim. yakamı bıraktı. çay demliyimmi dedi. demle dedim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...