Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 yildirimokur said: O ne olm ya, orjinali gibisi gelmedi gelmeyecek. sf1'i oynadın mı hiç, dünyanın en kötü oyunu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 arka plandakiler çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Çogzelmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Reklam iyi de, hedef kitle yanlış. O yüzden kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 soylenmis zaten de... dreagloth said: Yıllar öncenin atari salonundan çıkmayan bebeleri şimdinin babaları, partonları vs. Gayet uygun hitap ettiği kesim. katılmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 ya ben düşündüm de muhtemelen bunların 18-35 yaş arası açıkları var, onlara hitap eden birşey kasalım demiş olabilirler. hadi maksimum 40 diyelim ötesi için hiçbir anlam ifade etmeyen reklam, hakikaten bir risk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 yok zaten amaçları reklam değil hiç düşünmeden yapmışlar ya tutarsa hesabı... ne çok biliyorsunuz yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lazerbulbul Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 baştaki herif komik olacam diye kasmasaymış daha iyi olabilirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 tv'de oynuyor mu bu reklam? hitap ettiği kitle izleyen kitlenin %1'i bile değilse reklam işe yaramaz. sadece internette dolanıyorsa olur. zaten yayınlama maliyeti yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=mK3oMkNvQrI şunu izlettirdi bana tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 hitap ettiği kitle belli. O hitap ettiği kitlenin bir ağzı var sonuçta. anasına, babasına, yakın çevresine bir şekilde duyuracak kasko olayını. Ya baba kasko yaptırdın mı, yaptıralım mı, bak kaza olur, şu olur bu olur diyecek. Yoksa "ulan adamın biri gelip tekme tokat arabama dalmasın iyisi mi ben kaskolatayım" diyecek hali yok adamın. Reklam dediğin ilgi çeken, kişiyi haberdar eden insanın aklına ürünün ismini, sloganını yerleştiren şeydir. Şu reklam TV'de olsa izleyecek kitle çok sınırlı. Zira reklam çıktığında zapping yapıyorsun oturup izlemiyorsun genelde. Anca seni ilk anında yakalayan reklam varsa oturup izliyorsun veya başka iş yaparken yanda çalışan TV'den gözüne ilişiyor, duyuyorsun. Şu videoyu arkadaş, eş dost vasıtasıyla milyonlarca insan izledi. Elin gevuru da izledi hatta yurt dışında da reklam oldu kısacası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
m3g4kill Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 İşte bunlar hep vandalizm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 şu maç geldi benimde aklıma http://www.youtube.com/watch?v=pS5peqApgUA that ending Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 bu maç niye aklına geliyo reklamı izleyince anlamıyom ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 gereksiz saçma bi reklam olmuş. Bu mu yaratıcılık şimdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Çok başarılı bir reklam. Bir anda WoM olarak yayıldı, ben TV'de görmeden Facebook'ta gördüm. Twiggy'de benzer bir içerik arıyor şu an... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 mükemmel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 İstanbul'un orta yerinde güpegündüz Ryu tarafından arabası parçalanan ve kaskosu olmadığ için zor durumda kalan B.A'ya bir darbe de Street Fighter’ın sevilen siması Blanka'dan geldi. Bir dönem Atari salonlarında sık sık rakip olarak karşılaştığı Ryu'ya tam destek verdiğini açıklayan Blanka, ''Şimdi orada tam olarak neler yaşandığını bilmiyorum ancak konuya biraz hakim olanlar bilir ki; bizler parçaladığı araba başına bonus alan insanlarız. O arkadaş da arabasına kasko yaptırsaymış hiç bunlar yaşanmazdı'' derken, vatandaşları sigorta konusunda daha hassas olmaya davet etti. ''Ekmeğimizin peşindeyiz...'' Antrenman yapmak için varil kırmaya gittiği Sanayi Mahallesi'nde basın mensuplarına gündemi yorumlayan Blanka, ''Bakın biz yapımız itibariyle araba gördüğümüz zaman parçalarız. Kimsenin malına mülküne karşı özel bir garezimiz yok ama biz de puanımızı oradan çıkarıyoruz. Ekmeğimizin peşindeyiz..'' diyerek ezeli rakibi ve ebedi dostu Ryu'ya arka çıktı. Konuşması sırasında zaman zaman elektriklendiği gözlerden kaçmayan Blanka, ''Hah, buyrun. Bu da benim elimde olan bişi değil arkadaşım. Öyle dibime kadar gelireniz, basarım ben elektriği. Ryu olsa, o da çakar Aduket’i.'' dedi ve ekledi: ''Bu yüzden herkes kaskosunu, sigortasını yaptırsın, kafası rahat etsin. Anadolu Sigorta var misal, kaskoysa kıralını yapıyorlar. Mr. Bison gelse bişi olmaz...'' “Günah keçisi biz olduk…” Oyun dünyasının sembol olmuş isimlerinden Blanka, Ryu'nun son hareketi ile birlikte kendilerine yöneltilen öfkeyi anlamsız bulduğunu da sözlerine eklerken, ''Yahu, şimdi beni kükretmesinler. Bizden önceki yıllarda Haggar'lar metro parçaladı, bunlar unutuldu tabi... Varsa yoksa Blanka suçlu olsun, Ryu suçlu olsun" ifadelerini kullandı. zaytung Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 mani said: hitap ettiği kitle belli. O hitap ettiği kitlenin bir ağzı var sonuçta. anasına, babasına, yakın çevresine bir şekilde duyuracak kasko olayını. Ya baba kasko yaptırdın mı, yaptıralım mı, bak kaza olur, şu olur bu olur diyecek. Yoksa "ulan adamın biri gelip tekme tokat arabama dalmasın iyisi mi ben kaskolatayım" diyecek hali yok adamın. Reklam dediğin ilgi çeken, kişiyi haberdar eden insanın aklına ürünün ismini, sloganını yerleştiren şeydir. Şu reklam TV'de olsa izleyecek kitle çok sınırlı. Zira reklam çıktığında zapping yapıyorsun oturup izlemiyorsun genelde. Anca seni ilk anında yakalayan reklam varsa oturup izliyorsun veya başka iş yaparken yanda çalışan TV'den gözüne ilişiyor, duyuyorsun. Şu videoyu arkadaş, eş dost vasıtasıyla milyonlarca insan izledi. Elin gevuru da izledi hatta yurt dışında da reklam oldu kısacası. Günümüzün çocukları bu reklamdan bir şey anlayacaklar mı sence? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 anlıyacaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Car Smash sanki SF2'de bitti, lafa bak. Niye anlamasın günümüz çocuğu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 NE BEĞENMEZ ADAMLARSINIZ LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 azcık emoluktan çıkın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Bunu beğenmeyen iki tane marjinal. True Detective i beğenmeyip et yemeyin vegan olun diyenler de aynı adamlar. He diyin geçin işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 ha, lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar