deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 BonePART said: bide 3 günlük bilet 110 tl idi resmen bildiğin beleşe izledik en imba turneyi Ben literal anlamda beleşe izledim, arkadaşın dayısının işi çıkınca bilet bana kaldıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 abi topiğe bakıp " aa ne güzel konser gitsek ya hehe" dedim. yorumların sonuna gelmeden "ne işim var yea o kalabalıkta sıcakta ergenlerin arasında, belgeselimi/dizimi açar viskimi yudumlarım" demeye başladım. resmi olarak yaşlandım sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Festival düşününce yoruluyorum ben artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 sonisphere gibi bi lineup artık bu ülkede tekrar olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Alligatoah Alter Bridge Avenged Sevenfold Babyshambles Booka Shade Die Fantastischen Vier Fall Out Boy Ghost Gogol Bordello Gojira Heaven Shall Burn In Extremo In Flames Iron Maiden Jake Bugg Jan Delay & Disko No. 1 John Newman Kings Of Leon Klangkarussell Live Kvelertak Left Boy Linkin Park Mando Diao Marteria Mastodon Maximo Park Metallica Milky Chance Nine Inch Nails Of Mice & Men Opeth Portugal. The Man Queens Of The Stone Age Rob Zombie Rudimental SDP Sierra Kidd Slayer Suicide Silence Teesy The Offspring lineupa gelll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 sonisphere'da metalikanın ruhunu komple kaybettiğine şahit oldum ben, pek de keyif almadım konserden. Anthrax, Slayer müthişti. MAnowar'a zaten söyleyecek kelime yok. Metalika ı ıh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 stadın birinde olur metallica konseri artık buz gibi maden suyu içersiniz alkol yasak lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 sinirsiz bira http://www.rock-am-ring.com/spielplan cok boktan ülke oldunuz konserde icki yok mehhh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 kurtar bizi şu ülkeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Türkiye'de sınırsız bira versen millete ne olur biliyon mu sen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Seele said: sinirsiz bira http://www.rock-am-ring.com/spielplan cok boktan ülke oldunuz konserde icki yok mehhh. http://www.youtube.com/watch?v=2FU9PDKaAKg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Allah kurtarsin sizi diyicem. allah allah diye diye bu hale geldiniz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 inyormaynd said: BiTcH_oFBaT said: avrupa turnesi açıklanmış olmasına rağmen eklenmiş tura sanırsam. oylarla playlist olayı doğrudur. yer filan açıklanmadı daha ama fikrimce %90 İTÜ olur. Şunun kaynağını bir versen be hocam. Web sayfalarında yok çünkü. Çağlan Tekin bile duyurdu. Baya insan yazdı. sitelerinde yok diye panik olmayın :) sallamıyorlardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Seele said: sinirsiz bira http://www.rock-am-ring.com/spielplan cok boktan ülke oldunuz konserde icki yok mehhh. ramazan'da ne içkisi töbe töbe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 O halde biletler için gün sayalım (tu). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 sahne önü fiyatından haber verilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 -Deno- said: setlist 1 (çok zor bi ihtimal): - creeping death - phantom lord - metal militia - the four horsemen - for whom the bell tolls - fight fire with fire - fade to black - battery - master of puppets (bu ve öncesi beraber gelirse orgazmdan ölenler olur sanırım) - welcome home - blackened - dyers eve - nothing else matters - eye of the beholder - enter sandman - wherever i may roam - broken beat and scarred - judas kiss - hate train - seek and destroy ikinciyi düşünücem dsf. metal militia'yı whiplash ile değiştirme kararı aldım, ok isek yolluyorum beyler [email protected]'a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 nok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 istek şarkı yapabiliyor muyuz? peçetemi ve kalemimi kapıp geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 peçete niye orgazm mı olacaksın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 daha satış yok demi biletlerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 hipsterlar bu konsere gitmiyormuş senko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 :( halbuki metallica tshirt'ü de almıştım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 @seele öyle line up mı olur be birden fazla sahne vardır onda kesin çakışır istediğin konserler, küfür edersin sdfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 senko said: :( halbuki metallica tshirt'ü de almıştım... Bir fakire bağışla en azından sevaba girersin......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar