Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 lan sis bi nası bu olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 evet sis var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 sis atmayın oç dediniz mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 butun meydanı n gaz kaplandığını görmesek demekki baya dibimiz düşücekti ama şimdi iyimiş diyip geciyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 adam direnmiş beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Ataşehir felç, görüş açısı sıfır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 12 civarı gece taksimden kayışdağa geçicem ben , o saate hem gece hem sis heralde görüş sıfır olur gibime geliyor. Düzelme falan olursa burdan haber çaksın biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 OTO KULE SİS YASAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 sabahtan beri var lam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Dümbük İstanbul'a gelince topluca Ravenloft'a gidicez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 aramizda direnenler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Değiştirdim dümbük yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 beyler acil ciddi cevap lazım, uçuşlar şimdi iptal görünüyor, uçuşun ilerleyen zamanlarda ne zaman/nasıl yapılacağı ile bilgiyi nasıl alıyoruz? pegasusu arıyoz açmıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Genelde yazmıyorlar zaten. Çünkü sisin ne zaman dağılacağı belli değil, ki sabaha kadar dağılmayacak diyordu meteoroloji. 1-2 saat daha delay gösterip sonra ertelerler uçuşu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 yarın saat gece 10 da uçuşum var lan o zamana kadar sürer mi ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 SeaGle said: Genelde yazmıyorlar zaten. Çünkü sisin ne zaman dağılacağı belli değil, ki sabaha kadar dağılmayacak diyordu meteoroloji. 1-2 saat daha delay gösterip sonra ertelerler uçuşu. hah misal şu an bakıyorum netten delay değil direk iptal yazmışlar tüm uçuşlara bi kere iptal yazınca tamam bu uçuş artık bitti, paranızı verir helalleşiriz mi diyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 İPTAL olan uçuş akşama doğru 'aa tamam pardon hava düzeldi hadi yapalım' olmaz zaten. Ara müşteri hizmetlerini uçuş değiştirt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 http://galeri.uludagsozluk.com/96/sis-atma-o-%C3%A7_140856.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 rezalet çıktı. apartman kapısını bulamadım resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 ulan şu uçuşlar iptal oldu diye resmen hayatımız kaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 ginaly said: beyler acil ciddi cevap lazım, uçuşlar şimdi iptal görünüyor, uçuşun ilerleyen zamanlarda ne zaman/nasıl yapılacağı ile bilgiyi nasıl alıyoruz? pegasusu arıyoz açmıyolar. açsalar da bişey demezler, özellikle pegasus hiç demez. muhtemelen önceki uçuşlarda uçamayıp bileti iade etmeyen/değiştirmeyen kişileri diğer uçuşlardaki boş koltuklara yerleştirirler. hava düzelince ilk uçuşla gitceksiniz derler genelde ama bu her zaman böyle olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 gene geldi koduğum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 pegasus bana ister geri iade edelim isterseniz, belirlediğiniz başka bi tarihe alalım dedi. ertesi güne ayarlattım bende tekrar bileti. öyle ilk uçuş bunla gitcen ske ske demediler. ama yaptıkları gerizekalılıkları şeydi, uçak 20:35 de iptal mesaji 21:30 da geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 o adamların suçu değildir abi bence, kule'nin izin vermesi bekleniyor sonuçta. ben uçcam benım pilotlarım iyi diyip kafana göre uçuramıyorsun. kesin uçamayacakları haberi o saatte gelmiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 evvelsi gün istanbula geldim, su tanecikleri suratıma çarpıyordu sisteki. ekvatorda kutup pengueni gibi kalakaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar