Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

S.L 22. hafta : Galatasaray - Beşiktaş l 22.02.2014 @ 19.00

Red

Öne çıkan mesajlar

ben saydım 7 var ligtv yanlıs yazmıstır.

melonun sarı almamasının sebebinin besiktasa cıkartamadıgı kartlar oldugunu farkedene kadar boyle devam.

melonun sarı almaması gerektigini dusunmuyorum bence fernandese yaptıgı faul sarıydı ama burda macın basından sonuna olabilecek her pozisyonu bir anadolu takımı edasıyla faullerle kesen besiktasa cezayı kesemeyince meloya da kesemedi. ceyhuna da kesemedi kesememsinin sebebi ilk verdigi sarının super komik olması aynısının daha sertlerinin hic birine cıkartamamıs olmasıydı.

o yuzden averaj. ceyhun neden sarı? madem sarı neden atılmadı? veli neden atılmadı? ceyhunun sarıyla necip ve gokhanın cekmeleri neden sarı degil?

bu soruların cevaplarının hepsi aynı olana kadar averaj. inconsistent.
Sosyal ağlarda paylaş

Abartmayın yahu. Melonun bir sarıdan başka bir şeyi yok. Bunun yanında Veli denen adam 10 dakikada 3-4 kere indirdi Meloyu ama tık demedi hakem. İlle hakeme bok atmamak lazım sanki hakkı yenmiş gibi BJknın.

Ha iyi değildi bana kalırsa ama etkileyecek bi hatası olmadı maçı. Sadece sertliğe izin verdi ki 10a 9 filan tamamlanabilirdi maç.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi hakkatten yaa her mactan son 10 sayfa su sariydi bu kirmiziydi
Yok 10 kisi tamamlardi hakem hakkimizi yedi falan hep ayni bayik muahbbetler donuyor.

Adam gibi futbol konusan kalmadi hiç

Gerci futbol adina da pek bisey de yoktu da her maç böyle

harcadiginiz enerjiye yazik
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...