aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Ya 45 50 binleri motora vermek çok mu saçma ya. İnanılmaz çelişkilerde kaldım. 2013 mutlistradalara bakıyorum da yarsını kredi ile ödeyebilirim, saçmalıyo muyum acaba diye düşünüyorum :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 evin araban var mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 aktiftablet said: Ya 45 50 binleri motora vermek çok mu saçma ya. İnanılmaz çelişkilerde kaldım. 2013 mutlistradalara bakıyorum da yarsını kredi ile ödeyebilirim, saçmalıyo muyum acaba diye düşünüyorum :S tamamen gelir düzeyinle ve mal varlığınla alakalı bir husus bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Suark said: evin araban var mi ikisi de kira :D öte yandan hayatta doğru dürüst tek zevkim motor, paramın yetmediğine zaten bakmıyorum ama paramın yettiği motorlarda "motora o para verilir mi" dedirtiyo işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 aktiftablet said: Ya 45 50 binleri motora vermek çok mu saçma ya. İnanılmaz çelişkilerde kaldım. 2013 mutlistradalara bakıyorum da yarsını kredi ile ödeyebilirim, saçmalıyo muyum acaba diye düşünüyorum :S Buna sen ve içerisinde bulunduğun koşullar cevap verecek :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 al abi o zaman colugun cocugun riskini harcamadiktan sonra nolacak al gec aktiftablet said: Suark said: evin araban var mi ikisi de kira :D öte yandan hayatta doğru dürüst tek zevkim motor, paramın yetmediğine zaten bakmıyorum ama paramın yettiği motorlarda "motora o para verilir mi" dedirtiyo işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 türkiyede verilmez bence yarısı vergi falan koyuyor adama ederi düşük ama hayvan gibi para veriyorsun, üzüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 multistrada aşkı mı yoksa büyük cc sport tourer aşkı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Multi ve ktm1190 da hem yarış motoru gibi gaz tepkisi var, hem de 2 kişi rahat edebiliyosun. Hele multi de modlar arası ciddi fark var, gaz tepkisinde, spor mod uçuk, 3. viteste wheelie control devreye girdi ki köklememiştim gazı mesela, ktm de multi kadar olmasa da psikopat, ama modlar arası çok fazla fark etmiyor. Tiger1200 kullanmadım, onun da yenisi çok iyi diyolar ama uçuk fiyatlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 2014 cb 650f i satamadım 2 boyunca. 22.000 tl ye kadar düştüm 20k km de. sıfırı 37 olmuş şimdi. bekleyip yaza çakarım birisine artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 ilanı resmi falan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 abi satamazsan ben onu 2017 sonuna dogru alabilirim haberin olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=KRIK2PcBvGU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 CBR 250 yi Enduroya Çevirmek https://www.youtube.com/watch?v=KRIK2PcBvGU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=fgQa_LHTxmY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 hayabusa kıvrak bi motor değil ki, düz yolda yüksek sürat yapma motoru, biraz saçma bi mod olmuş sanki =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Ekipmanlara zam geliyor... http://www.altinelbiseliadam.com/zam-kapida/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Bu tarz kararlar ithalat yapan firmaları etkiliyor bildiğim kadarıyla. Bireysel alışveriş yapanlar 18-20% gümrük vergisini verince iş bitiyor. Yanlışım varsa düzeltin. Şu halde bile Alman siteden almakla buradan almak arası ciddi fark vardı, ek vergi iyice anlamsız olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2017 Turkiye de 2005 model falan temiz sv650 bulmak imkansiz di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 Genel olarak 2005 model temiz motor bulmak imkansıza yakın zaten :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 sadfsa süpermiş. Ben tiger1200 aldım bu arada =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 http://i63.tinypic.com/24wt5d5.jpg Zinciri kayışı geçtim, shaft driveı seçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 vay. yakışır. kazasız bbelasız kullan pls. daha çok foto bekleriz. ben de çıkacam şimdi dışarı hava iyi sayılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 güle güle kullan ne güzelmiş ne onun modeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar