Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Motor sevdalıları için v3.1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
seigen said:

Şu honda crf250 rally abs'li gelirse crf250l'den upgrade edeceğim de. Honda Türkiye'nin abs allerjisi var, TR'ye özel abs'siz ürettirir bu adamlar.

artık zorundalar galiba. 2017 modellerde abs zorunluluğu var diye biliyorum.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
uçacak illaki, ama euro bazında biraz ucuzlatabilirler, yoksa satışlar çok düşer. Kawasaki, ktm gibi direk euro olarak satanlar 100er 200er euro düşer tahminimce, ama tl bazında yine yükselmiş olur onlar da
Mesaj tarihi:
Xaero said:

Değerlendirin derim...

https://www.trendyol.com/LAPA---Akilli-Takip-Cihazi/ButikDetay/55630

trendyol'da uydu yazmışlar da uydu değil, bluetooth veya wi-fi. o yüzden de range 60m'de kalıyor. az kalsın ydışından alacaktım böyle bir şey de, gps olmadığını görünce son anda vazgeçmiştim.
Mesaj tarihi:
Yeto said:

Xaero said:

Değerlendirin derim...

https://www.trendyol.com/LAPA---Akilli-Takip-Cihazi/ButikDetay/55630

trendyol'da uydu yazmışlar da uydu değil, bluetooth veya wi-fi. o yüzden de range 60m'de kalıyor. az kalsın ydışından alacaktım böyle bir şey de, gps olmadığını görünce son anda vazgeçmiştim.

abi saçma değil mi dediğiin şey, 60mt deki motosikleti niye merak edeyim fasdas

sim cardla çalışıyor abi bunlar, hatta türk telekomun kendi ürünü de var bu şekilde. gps öyle takip edliyor.
Mesaj tarihi:
beyler ürünü araştırdınız mı? şimdi sitesini bulamayacağım ama açtım baktım alet bluetooth, olmadı wi-fi.

ha varsa böyle sim cardlı çalışan, motora koyabileceğim gps bilgilendirirseniz çok sevinirim. tam da aradığım şey çünkü.
Mesaj tarihi:
bir şey sormak istiyorum

ben de şimdi B sınıfı ehliyet vardı. Ehliyeti kaybettim yeniden çıkarmam gerek.

ayrıca motor için de zaten ehliyet almak istiyordum.

bu süreçte ne yapabilirim? Motor ehliyeti de çıkarınca eklenir mi?
Mesaj tarihi:
Yeto said:

beyler ürünü araştırdınız mı? şimdi sitesini bulamayacağım ama açtım baktım alet bluetooth, olmadı wi-fi.

ha varsa böyle sim cardlı çalışan, motora koyabileceğim gps bilgilendirirseniz çok sevinirim. tam da aradığım şey çünkü.

şuan bakamıyorum ama türk telekom un vardı böyle bir servisi, yıllık ücret gibi birşey veriyordun. ama şunu söyliyeyim, motor çalınırsa yapacak bir şeyin yok. çalındığı yeri tespit etsen bile nasıl alacaksın ?

ne hikayeler var, adam vermedikten sonra kimse alamaz. ha mafyayım, adamlarım var diyorsan ayrı tabi fasd
Mesaj tarihi:
bLackcha0s said:

bir şey sormak istiyorum

ben de şimdi B sınıfı ehliyet vardı. Ehliyeti kaybettim yeniden çıkarmam gerek.

ayrıca motor için de zaten ehliyet almak istiyordum.

bu süreçte ne yapabilirim? Motor ehliyeti de çıkarınca eklenir mi?

Direksiyon sınavına gireceksin sadece ondan sonra ekletebilirsin.
Mesaj tarihi:
Yeto said:

https://www.turkcell.com.tr/tamburada
Mesaj tarihi:
Jeeztro said:

Yeto said:

şuan bakamıyorum ama türk telekom un vardı böyle bir servisi, yıllık ücret gibi birşey veriyordun. ama şunu söyliyeyim, motor çalınırsa yapacak bir şeyin yok. çalındığı yeri tespit etsen bile nasıl alacaksın ?

ne hikayeler var, adam vermedikten sonra kimse alamaz. ha mafyayım, adamlarım var diyorsan ayrı tabi fasd

polise söyleyince polis bişey yapmıyor mu, aslında arayıp bulması gereken polise yardımcı oluyosun direk yerini söyleyerek.
Mesaj tarihi:
aktiftablet said:

Quel-Thul said:

intercom alacam ama hoparlor kalitesi fena olmayan bisey istiyorum ne onerirsiniz

ne amaçla istiyorsun? müzik dinlemek falansa unut kaliteyi bence :)

kalite derken yani çöp olmasın yeter

şu olabilir aliexpressde 85 dolares
http://www.midlandeurope.com/en/product/154219-btx1-fm-singolo-intercom-fino-a-2-persone-c1142
  • Yeni Oluştur...