Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Motor sevdalıları için v3.1

inyormaynd

Öne çıkan mesajlar

motor tanıdık derken? standard x-max yahu.

scooter canmış beyler. özellikle x-max. onceki hafta x-max'İmi satıp versys aldım, vites düşür vites arttır iflahım sikildi. x-max kadar pratik değil, malzemelerimi yine iyi kötü sığdırabiliyorum 42 lt çantası var. ancak yoğun trafik hariç x-max'ten daha keyifli. hatta şimdi anlıyorum x-max'teyken büyük motorların niye emniyet şeridinde arkadan zorladığını, alet gitmek istiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

MrLevie said:

Yol boşsa eğer hakkaten çok eğlenceli oluyor.

Dikizden bakıyosun tıktıktık sen 5 e atmışken kırmızı ışıkta senle bekleyen arabalar 3 e anca atabilmiş oluyor.

Bugün şenol güneş bulvarında yardırdım. Yok böyle keyif:)

Yarın akşam olsun da alayım motorumu servisten:)

noldu motora? Yeni almıştın di mi sen CBR250'yi?
Sosyal ağlarda paylaş

alısmadıysan onlar normal ama alısınca vıtes keyıf
bıde boole HARRC HURRC dıye atıcan heh. otomatık olayının tepkısızlıgı kotu bence.

scuterın en guzel yanı bagajı abı bıde koltugun rahatlıgı. yoksa maxılerın manevra kabılıyetı commuterlardan ıyı degıl
Sosyal ağlarda paylaş

ShadowFax said:

MrLevie said:

Yol boşsa eğer hakkaten çok eğlenceli oluyor.

Dikizden bakıyosun tıktıktık sen 5 e atmışken kırmızı ışıkta senle bekleyen arabalar 3 e anca atabilmiş oluyor.

Bugün şenol güneş bulvarında yardırdım. Yok böyle keyif:)

Yarın akşam olsun da alayım motorumu servisten:)

noldu motora? Yeni almıştın di mi sen CBR250'yi?

Ya ikinci el almıştım, alırken şöyle kabaca bakmisti servis, bu sefer herseyini degistirtiyorum.

Havafiltresi, motor yagi, fren hidroliği ne varsa değiştiriyorum.

2012 model 3500kmydi pek de bakmamislar gorunen o ki. Toplasinlar dedim..
Sosyal ağlarda paylaş

Yeto said:

motor tanıdık derken? standard x-max yahu.

Yok bir tandığımın motoru anlamında söylemiştim, fotorafı başka yerden gördüğümü hatırlıyorum çünkü.

Bu arada scooter gerçekten medeniyet ama esas yamurlu çamurlu havada en çok. Pantolon tertemiz kalıyor çünkü. Bir de benim joymax'de 60km falan üstünde hızlarda çoğu yağmurda üstüm ıslanmıyor bile, sadece kaska geliyor yağmur, çok iyi ayarlamışlar.

Son olarak vites değiştirmekten keyif alan arkadaşlar, debriyajsız vites değiştirmeyi öğrenin öğrenmediyseniz , bir de o zaman görün
Sosyal ağlarda paylaş

quick shift falan olayları varmış sanırım şu hız motorlarında. AEA nın bir videosunda vardı vites arttırırken saniyenin bilmamkaçında gazı kesip tekrar mı kendine geliyor muymuş neymiş.

benim bir sorum var. ben bu allahın trafik sigortasını yeni yaptırdım. diyelim haftaya yeni motor alacağım, bu sigorta ne olacak ? yeni motora aktarabiliyor muyum ?
Sosyal ağlarda paylaş

vites değiştirmekte çok sıkıntı yok, adamlar öyle bi 2. vites yapmışlar ki gazı iyi ayarlarsan 1i kalkışta bile kullanmana gerek yok.

trafik sıgortasını 6 hazıranda yaptırmıştım xmax'e 26sında ıptal ettirdim, sadece geçen gunun bedelini aldılar. kalanı iade ettiler.

2014 xmaxe 764 lira vermiştim, 2016 versys'e 525 lira ödedim. tek fark xmax'in 34 versys'in 41 plaka olması.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...