NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Hafta sonu bursada festival var gelen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Ne festivali varmış, gelmek için gelebilirim eğer seyir hızı epey düşük tutulursa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Jeeztro said: cbr 250 ye takayım diyorum. fakat epey çirkin duracak sanırım. baydım kask mont dizlik eldiven taşımaktan. Sırf şundan scooter aldım diyebilirim... Gruptan bi foto... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 ahah çok iyi. İçim acıyor şunları görünce, demin öğle arası gezmek olsun diye berbere gittim. 3 km lik yol için ıvır zıvır kan ter içerisinde kaldım resmen. İstanbul için bugün hava da serin sayılır bir de. Kış gelsin pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Jeeztro said: Ne festivali varmış, gelmek için gelebilirim eğer seyir hızı epey düşük tutulursa :) Motorsiklet festivali 14-17temmuz arası keles/kocayaylada Fena olmuyor bu festivaller geöen hafta ekmoka gittim. Benim için hem yol yapmış oluyorum hemde bedavaya kamp yapıyorum eğlenceli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Xaero said: Jeeztro said: cbr 250 ye takayım diyorum. fakat epey çirkin duracak sanırım. baydım kask mont dizlik eldiven taşımaktan. Sırf şundan scooter aldım diyebilirim... Gruptan bi foto... Abi hangi grup bu? Motor tanıdık yanılmıyosam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 https://www.facebook.com/groups/yamahaxmaxfankulubu/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 motor tanıdık derken? standard x-max yahu. scooter canmış beyler. özellikle x-max. onceki hafta x-max'İmi satıp versys aldım, vites düşür vites arttır iflahım sikildi. x-max kadar pratik değil, malzemelerimi yine iyi kötü sığdırabiliyorum 42 lt çantası var. ancak yoğun trafik hariç x-max'ten daha keyifli. hatta şimdi anlıyorum x-max'teyken büyük motorların niye emniyet şeridinde arkadan zorladığını, alet gitmek istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 vites olayı keyif veriyor bana. Güzel bi şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Yol boşsa eğer hakkaten çok eğlenceli oluyor. Dikizden bakıyosun tıktıktık sen 5 e atmışken kırmızı ışıkta senle bekleyen arabalar 3 e anca atabilmiş oluyor. Bugün şenol güneş bulvarında yardırdım. Yok böyle keyif:) Yarın akşam olsun da alayım motorumu servisten:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Şehirde kim ne derse desin Scooter medeniyet resmen. Gecen arkadasın Er-6 ile bi yere gidiyim dedim vites değiştir bilmem ne dur kalk dur kalk debriyajı sıkmaktan elim ağrıdı valla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 MrLevie said: Yol boşsa eğer hakkaten çok eğlenceli oluyor. Dikizden bakıyosun tıktıktık sen 5 e atmışken kırmızı ışıkta senle bekleyen arabalar 3 e anca atabilmiş oluyor. Bugün şenol güneş bulvarında yardırdım. Yok böyle keyif:) Yarın akşam olsun da alayım motorumu servisten:) noldu motora? Yeni almıştın di mi sen CBR250'yi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 alısmadıysan onlar normal ama alısınca vıtes keyıf bıde boole HARRC HURRC dıye atıcan heh. otomatık olayının tepkısızlıgı kotu bence. scuterın en guzel yanı bagajı abı bıde koltugun rahatlıgı. yoksa maxılerın manevra kabılıyetı commuterlardan ıyı degıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 ShadowFax said: MrLevie said: Yol boşsa eğer hakkaten çok eğlenceli oluyor. Dikizden bakıyosun tıktıktık sen 5 e atmışken kırmızı ışıkta senle bekleyen arabalar 3 e anca atabilmiş oluyor. Bugün şenol güneş bulvarında yardırdım. Yok böyle keyif:) Yarın akşam olsun da alayım motorumu servisten:) noldu motora? Yeni almıştın di mi sen CBR250'yi? Ya ikinci el almıştım, alırken şöyle kabaca bakmisti servis, bu sefer herseyini degistirtiyorum. Havafiltresi, motor yagi, fren hidroliği ne varsa değiştiriyorum. 2012 model 3500kmydi pek de bakmamislar gorunen o ki. Toplasinlar dedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Yeto said: motor tanıdık derken? standard x-max yahu. Yok bir tandığımın motoru anlamında söylemiştim, fotorafı başka yerden gördüğümü hatırlıyorum çünkü. Bu arada scooter gerçekten medeniyet ama esas yamurlu çamurlu havada en çok. Pantolon tertemiz kalıyor çünkü. Bir de benim joymax'de 60km falan üstünde hızlarda çoğu yağmurda üstüm ıslanmıyor bile, sadece kaska geliyor yağmur, çok iyi ayarlamışlar. Son olarak vites değiştirmekten keyif alan arkadaşlar, debriyajsız vites değiştirmeyi öğrenin öğrenmediyseniz , bir de o zaman görün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 ooo benim makina debriyajla bile almiodu bazen sdsfa nasil oluyor o is? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 ayağını vites pedalına koyuyosun, ufaktan direnci hissediyosn ama çok fazla zorlamıyosun. Bu sırada vites yükseltmek için, gaz açık giderken, kısa bi süreliğine gazı kestiğinde tık diye geçiyor. Vites düşürmek için ise gaz kapalı giderken ufacık bi aragazı veriyosun, tık geçiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 quick shift falan olayları varmış sanırım şu hız motorlarında. AEA nın bir videosunda vardı vites arttırırken saniyenin bilmamkaçında gazı kesip tekrar mı kendine geliyor muymuş neymiş. benim bir sorum var. ben bu allahın trafik sigortasını yeni yaptırdım. diyelim haftaya yeni motor alacağım, bu sigorta ne olacak ? yeni motora aktarabiliyor muyum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Aktarıldığını duymadım ama eskisini iptal edip paranı geri alaibliyosun, iptal ettiğin süreye göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 E iyi ozaman çok da kaybım olmaz o zaman diye düşünüyorum. 2 gün oldu zaten fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Yine az bi kaybın olabilir gibi, hatta iptal ettirince yaz buraya, ne kadar para verdin, ne kadarını geri alabildiğini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 küçültürken şanzımanı dağıtma ihtimali yüksek o olayda. hele quickshifter değilse, çok zorlamayın bence=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Zorlayarak yapmıyorsan dağılmaz şanzuman. Daha doğrusu debriyajlı küçültürkenki kadardır ihtimal. Düzgün yapınca zorlanmıoyr zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 vites değiştirmekte çok sıkıntı yok, adamlar öyle bi 2. vites yapmışlar ki gazı iyi ayarlarsan 1i kalkışta bile kullanmana gerek yok. trafik sıgortasını 6 hazıranda yaptırmıştım xmax'e 26sında ıptal ettirdim, sadece geçen gunun bedelini aldılar. kalanı iade ettiler. 2014 xmaxe 764 lira vermiştim, 2016 versys'e 525 lira ödedim. tek fark xmax'in 34 versys'in 41 plaka olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Bugün Rahmi hocadan da grup eğitimi aldım. Harbiden kullanmayı bilmiyormuşuz. Bayağı faydalı oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar