NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-bajaj-2014-pulsar-200ns-289420559/detay/ Koydum ilanı. Motor Bursa'da almak istiyen olursa tanıdıklara birşeyler yaparız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Bu arada XMAX yada 250'lik scooter satmayı dusunen varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Abi 250 lik başka makina alsana niye scooter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 RamsesII said: Abi 250 lik başka makina alsana niye scooter PCX vardı ufak geldi sattım salı günü. Şehiriçi kullanıyorum zaten bide arada bişeyler taşımak falan gerekiyor. Bide üstüne hanımla binmek gerekince olmuyor diğerleri. XMAX alıp gececem zaten en sonunda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Xaero said: Bu arada XMAX yada 250'lik scooter satmayı dusunen varmı Ben sym joymax 250 satmayı düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 sen yeni almadınmı olm onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Suark said: sen yeni almadınmı olm onu Aynen daha makina 3000'de falandı. Yok abi ya bi heves gaza geldim aldım ama hem 150'lik olması hemde 1,87 boy olunca olmuyor PCX. Çok ufak kaçtı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Abi kışın çok güzel işimi gördü. 2.5K km yaptım. Ulaşım aracı olarak çok memnun olsam da sürüş zevki arıyorum, motor sürmeyi özledim. Arkadaşlar 19 mayısta antalyaya falan gidiyolar motorla ben gidmeiyorum tabi. edit: ben de bana sordu sanmışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 hehehe 1000likten sonra tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Bide haftasonu AVM'de park yerinde 3-4 tane XMAX görünce yakasım geldi orda PCX'i... Bisikletle gitsem daha gösterişli dururdu valla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Ne pahalılandı motorlar ya. Suzuki VanVan 200cc gelmiş adamlar 15.250 TL mi ne çekiyolar.Yuh be... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 RamsesII said: Ne pahalılandı motorlar ya. Suzuki VanVan 200cc gelmiş adamlar 15.250 TL mi ne çekiyolar.Yuh be... Bajaj iyi fiyat kalite olarak.. Ama onlarda da bi pulsar var işte başkada bişey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 CC olayından değil de iri adamız pulsar filan bisiklet gibi kalır altımızda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Bunlardan bak o zaman arkadas kullanıyordu gayet memnun fiyatları da iyi. Temizini bulursan alınır. yada GV250 bak diyecem ama oda şehiriçine gelmez. http://www.sahibinden.com/motosiklet-kawasaki-en-500?viewType=List Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 RamsesII said: CC olayından değil de iri adamız pulsar filan bisiklet gibi kalır altımızda... asdhahdha en büyük satma bahanem.. en son biri götüne mi kaçtı lan motor dedi hala hatırlar ağlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Bugün hatunla bindik motora daha evin önünden ayrılmadan sokago dönerken motoru götü pıt diye attı, ve motor gitmedi daha ileri, noldugunu inince anladık, lastik janttan çıkmış. Muhtemelen lastik havası eksikti (uzun süredir bakmadıgım için) ve bi taşın üstünden geçerken atıverdi. Lastik havasına önem verin :) Şimdi motor evin önünde lastigi elimle oturtuyorum yerine ama şişiremiyorum, ayakla basılan pompalardan mı alayı mne yapayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 agirlik limitini asmis olmayin olm benim pulsarin 145 falandi o sdfsdasfa su cbr 500r nin artci kismi nasi acaba sanirim eski kasanin kic kismi daha genis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 bir akıl verin bana 14,500tl 33bin km 2004 model Bmw f 650gs Dakar mı? http://www.motorcyclespecs.co.za/Gallery/BMW%20F650GS%20Dakar%2004.jpg yoksa pulsar+15,000tl 11bin km 2013 model honda nc 700x mi? http://www.motorcyclerider.de/wp-content/uploads/2011/11/honda_nc700x.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 http://i.imgur.com/o2Pf9OB.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 NolaxThensbane said: Al bi KTM geç derim ben. 11 bin 33 bin falan nedir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 nc nin bagajı var olm begenıosan gogogo neden dıger urunlerde yapan yok acaba bagaj olayını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 ncye ruhsuz falan diyorlar bildiginiz gibi hele aea bildigin yerden yere vurdu..gerçi diğeride 2004model bmw.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 aea yarış motoru seviyor yav ondan öle o onu dinlerken biraz o perspektiften bakmak lazım aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 ben olsam nc tercih ederdim, tek silinir f650 meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 NC daha makul, yeni motor, yeni teknoloji, kilometre az. Daha sorunsuz bir motor. Bir arkadaşım kawasaki klm 500 den nc ye geçti ve nc yi beğenmedi gerçi, araba gibi demişti :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar