MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 250cbr ya da 25r alayım diyorum ikinci el ama motorlarda 2. elde var mıdır spec şunu alın bunu almayın şeklinde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 nerede ne amaçla kullanacağına bağlı, çevreyollarına çıkarsan düşük hızdan dolayı rahatsız edebilirler ama şehir içi yakın mesafe veya yangın yolları için mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 vbr 250 bi şehir içinde 200km kadar kullandım ve asık oldum pulsardan sonra. Acayip stabil çok konforlu bi sporttouring. Azda yakıomus sanırsam. r25 daha ıı gıdıomus, seklı biraz daha guzel ama daha cok yatıomussun. Şileye gitmişti arkadas uzun yol yapılmaz la bunlar demişti. öle yani. MrLevie said: 250cbr ya da 25r alayım diyorum ikinci el ama motorlarda 2. elde var mıdır spec şunu alın bunu almayın şeklinde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Düzgün foto çekemedim ama burada da paylaşayım ilanımı aklınızda bulunsun: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-tertemiz-full-233960410/detay?newSearchMode=withStandardMode&hideSearchFilter=false Bu arada 250ccye kadar japon scooterla takas yapabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 mt07 tracerın geliş tarihi belli mi bilen var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 www.sahibinden.com/232730284 CRF'i satıyorum ilgilenen varsa :). Resimleri detaylı çekmeye çalıştım. Spor salonundan çıkarken yorgunluk sebepli olduğu yerde sola düşürdüm 1 sefer. O yüzden vites pedalı ve gidon koruma biraz yamuldu, pedalı serviste düzeltebilirler ama ihtiyaç duymadım. Araziye çıkamıyorum zaman olmadığı için, bari commute için daha uygun birşey alayım diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-tertemiz-sorunsuz-r25-236317275/detay/ cbf 1000 i verdim takasa bunuda satıyorum. bu taraflarda ilgilenen varsa bişeyler daha yaparız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 ilan onay sürecinde diyor kaç model kaç km vs c/p yapar misin buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Fistan said: ilan onay sürecinde diyor kaç model kaç km vs c/p yapar misin buraya onaylandı. 12k küsür km de. lastikleri 5k da. 2015 model. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 seigen said: www.sahibinden.com/232730284 CRF'i satıyorum ilgilenen varsa :). Resimleri detaylı çekmeye çalıştım. Spor salonundan çıkarken yorgunluk sebepli olduğu yerde sola düşürdüm 1 sefer. O yüzden vites pedalı ve gidon koruma biraz yamuldu, pedalı serviste düzeltebilirler ama ihtiyaç duymadım. Araziye çıkamıyorum zaman olmadığı için, bari commute için daha uygun birşey alayım diyorum. ilan sayfasını açmadı, satıldı mı bu? ne kadar düşünüyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 İlanı açtıktan sonra başıma iş geldi de :D. Hafif eğimli yolda kadın sürücü arabasını 1 metre kaydırıp çarptı, motoru sola devirdi. Gidon koruma sayesinde hasar olmadı ama koruma iyice yamulduğu için iki tarafı da çıkardım. Seneye sezon başlarken, orjinal parçaları takıp tekrar satışa koyacağım. Şu an hala günlük ihtiyacım var crf'ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 cbf1000 i sattım. Scooter almak istiyorum ama, 3k-4k arası 110-125cc mi, yoksa 8k civarı 250cc mi alsam bilemiyorum? Var mı akıl verebilecek olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Bu ara ben bakındım biraz da, nereden nereye kullanacaksın abi ona göre. Şöyle bir 8-10 km'den fazla gideceksen, ana yola ve hele köprüye gireceksen bence ortalama üzeri kaliteli bir 250 iyi olur. Yok sakin sakin iki adım yer gidicem köprüyle de işim yok dersen 125 olabilir ama bana güvenlik zaafiyeti olacak kadar cılız geliyor 125'ler şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 aktiftablet said: cbf1000 i sattım. Scooter almak istiyorum ama, 3k-4k arası 110-125cc mi, yoksa 8k civarı 250cc mi alsam bilemiyorum? Var mı akıl verebilecek olan? xmax iyi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Honda Pcx tavsiye edebilirim. Hiç bir motorumdan onun kadar memnun değildim herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Glatheros said: xmax iyi gibi. Çok iyi bir seçenek evet, ama kilometre ve kasa olarak iyi durumda ve ABS'li olan Xmax'ler o paralara imkansız bildiğim kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 cbf1000 den sonra hepsi kotu aslinda ya neyse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 yoo bu var http://www.motorradzubehoer-hornig.de/press/2012/bmw-scooter-3g.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 8000 bine satıyorsan bi tane de ben alrım ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 BMW dahil hiçbi scooter cbf1000 gibi bi motosikletle kıyaslanmaz, amacım da o değil zaten. Ucuz ulaşım alternatifi arıyorum. Fakat 250liklerin, 125liklerin 2 katından daha pahalı olması şğphe ettiriyor. Bugün sym bayisine gittim. 2015 joymax250 14k dan 12.5a inmiş. Güzel de scooter, elektirikli açılır bagaj, sis farları, kalorifer falan var ama yine bile pahalı geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 inazuma al en iyi commuter suan bence, biraz pahalı fakat build kalitesi ve konfor olarak en iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 SYM Avrupa/Japon harici en iyi marka sanırım Scooter'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 [video]http://www.liveleak.com/view?i=d20_1445168720?feature=oembed" width="459"> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Motorcu da 100% kurallı ve temiz değil ama "BENİ KURAL DIŞI GEÇTİ O ZAMAN KARISIYLA BERABER ÖLSÜN" demek, üstüne durup "banane amk" diye rahat rahat gezinmek nasıl bir davarlıktır ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 [video]https://www.youtube.com/watch?v=Zev0x9LIM3A&feature=youtu.be?feature=oembed" width="459"> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar