Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Motor sevdalıları için v3.1

inyormaynd

Öne çıkan mesajlar

vbr 250 bi şehir içinde 200km kadar kullandım ve asık oldum pulsardan sonra.
Acayip stabil çok konforlu bi sporttouring.

Azda yakıomus sanırsam.

r25 daha ıı gıdıomus, seklı biraz daha guzel ama daha cok yatıomussun.
Şileye gitmişti arkadas uzun yol yapılmaz la bunlar demişti.
öle yani.
MrLevie said:

250cbr ya da 25r alayım diyorum ikinci el ama motorlarda 2. elde var mıdır spec şunu alın bunu almayın şeklinde?
Sosyal ağlarda paylaş

www.sahibinden.com/232730284

CRF'i satıyorum ilgilenen varsa :). Resimleri detaylı çekmeye çalıştım.

Spor salonundan çıkarken yorgunluk sebepli olduğu yerde sola düşürdüm 1 sefer. O yüzden vites pedalı ve gidon koruma biraz yamuldu, pedalı serviste düzeltebilirler ama ihtiyaç duymadım.

Araziye çıkamıyorum zaman olmadığı için, bari commute için daha uygun birşey alayım diyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

seigen said:

www.sahibinden.com/232730284

CRF'i satıyorum ilgilenen varsa :). Resimleri detaylı çekmeye çalıştım.

Spor salonundan çıkarken yorgunluk sebepli olduğu yerde sola düşürdüm 1 sefer. O yüzden vites pedalı ve gidon koruma biraz yamuldu, pedalı serviste düzeltebilirler ama ihtiyaç duymadım.

Araziye çıkamıyorum zaman olmadığı için, bari commute için daha uygun birşey alayım diyorum.

ilan sayfasını açmadı, satıldı mı bu?

ne kadar düşünüyorsun?
Sosyal ağlarda paylaş

İlanı açtıktan sonra başıma iş geldi de :D.

Hafif eğimli yolda kadın sürücü arabasını 1 metre kaydırıp çarptı, motoru sola devirdi. Gidon koruma sayesinde hasar olmadı ama koruma iyice yamulduğu için iki tarafı da çıkardım.

Seneye sezon başlarken, orjinal parçaları takıp tekrar satışa koyacağım. Şu an hala günlük ihtiyacım var crf'ye.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu ara ben bakındım biraz da, nereden nereye kullanacaksın abi ona göre.

Şöyle bir 8-10 km'den fazla gideceksen, ana yola ve hele köprüye gireceksen bence ortalama üzeri kaliteli bir 250 iyi olur. Yok sakin sakin iki adım yer gidicem köprüyle de işim yok dersen 125 olabilir ama bana güvenlik zaafiyeti olacak kadar cılız geliyor 125'ler şahsen.
Sosyal ağlarda paylaş

BMW dahil hiçbi scooter cbf1000 gibi bi motosikletle kıyaslanmaz, amacım da o değil zaten.

Ucuz ulaşım alternatifi arıyorum.
Fakat 250liklerin, 125liklerin 2 katından daha pahalı olması şğphe ettiriyor.
Bugün sym bayisine gittim. 2015 joymax250 14k dan 12.5a inmiş. Güzel de scooter, elektirikli açılır bagaj, sis farları, kalorifer falan var ama yine bile pahalı geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...