Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 temiz ninja250 arıyorum beyler, 15bin km altı olursa daha iyi, 2008+ fıstık yeşili bilginize cbr125R'imi satıyorum, o da bilginize, 19binde, bilgi için öm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 ninja300'e baksana, kaydırmalı debriyaj var alette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 http://www.yakittuketimi.net/wp-content/uploads/2014/11/2015-Yamaha-FJ-09-MT-09-Tracer-K%C4%B1rm%C4%B1z%C4%B1-5.jpg http://s1.cdn.autoevolution.com/images/news/gallery/2015-honda-vfr800x-crossrunner-receives-multiple-updates_2.jpg http://www.motoplanete.com/newsmpb/images/Kawasaki-1000-versys-2015-2.jpg http://i2.wp.com/www.asphaltandrubber.com/wp-content/uploads/2014/11/2015-KTM-1050-Adventure-EICMA-08.jpg çok zor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 fj09 fiyatı 33-34k civarı olacağını düşünürsek, pek zor bir karar olmayacak bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Fazer gibi onun da arka amortisörü dandikmiş. Daa doğrusu mt09un öyleymiş, tanıdıklardan duyuyorum. Tracerda da düşündüren o. Honda'nın ağırlığı düşündürücü. Fiyat olarak yine 35 olursa alınabilir. Kawa ve KTM 'nin ise pahalı olması dışında bi sorunu yok gibi. Ne kadar ekmek o kadar köfte denklemi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 öhlins bizi kurtarır, ben baya bilendim tracer'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 abi 3 gün sonra şu an otoparkı olmayan işyerimi bırakıyorum otoparklı güvenlikli saglam yere geçiyorum ve motoru caldırdım inanılmaz bi şekilde hemde; otelde resepsiyonda çalışıyorum ve otelin hemen karşısnda bankanın önüne kaldırıma bırakıyorum geceleri, gözümün önünde olsun diye, oturdugum yerden gorebiliyorum bu şekilde motoru grup geldi 2 gün önce işte, otobüsü çektiler otelinin önüne gece 5 gibi, görüşüm kapandı. grubu içeri aldıktan sonra sigaraya cıktım, motoru acaba otelin önüne alsammı görebildigim yere diye düşündüm sonra vazgeçtim 1 saate çıkıyorum diye 6 gibi çıktım motor yok yerinde, işin boktan tarafı 2. motor çaldırışım bu, ilkinde de enişteyle pes atarken gittiydi satıp ninja almayı düşünüyodum 2 gün öncesine kadar, muaynesini bakımını falan da geçen hafta yaptırmıştım bi dünya masraf ettim bankanın kamera kayıtlarını vs kovalayacam sabah bakalım inş bu sefer bulunur , bidaha motor alırsam kangal sucuk kalınlıgında zincir alacam bu nedir ya heryer athırsızı dolu motor cbr125 repsol 2008 model, 19binde, görürseniz duyarsanız haber edin nolur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 geçmiş olsun hacıt, inşallah en kısa sürede tek parça halinde bulursun motorunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 ben benim dandik motoru bile sehrin en islek yerinde birakirken hem zincirliyordum hem de iki ayri disk kilidi takiyordum gecmis olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 geçmiş olsun, ben nereye gidersem gideyim kapalı otopark bulup oraya koyuyorum, hiç zincir kullanmadım. sadece disk kilidi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 motor bulundu bugun, salak kasksız gezerken çevirmeye girmiş yakalanmış, aradılar gittim yenibosna karakoluna, çalan ibneyi kelepçelemişler nezarete tıkmışlar, gözlerinin içine bakma zevkine eriştim. aynaları sökmüş, ön sinyalleri kırmış (orjinal değildi), kontak ve sele altı konteynır kilitlerini değiştirmiş, bi de benzin deposunun kapagını kanırtarak açmış kırmış. neyseki yürür aksam saglam sanırım, dönerken bi sıkıntı hissetmedim. Servise gene baktıracam. 2-3 aya kadar mahkeme tarihi belli olur dediler, şimdi ben tüm motorun hasarını sıfır yaptırtsam, faturayı mahkemede göstersem aha zararım budur benim diye, ibne ödemek zorunda değil mi? nasıl işliyor tam olarak bilen varsa bi akıl versin. bi de şimdi satarken motoru tramer raporunda falan cıkacak mı bu mevzu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Geçmiş olsun, bi avukatla görüş bence. Neyse cezası en ağırını alsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Çok geçmiş olsun yinede bulunmuş sevindim adına. Görüş abi bi avukatla, avukat masrafınıda şerefsize kitlerler. Sürünsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 avukat arkadasla konustum az once hapis cezası alır, senin zararını karşılar ise hapis cezasına indirim alır diyor büyük ihtimal de ödemez ve bu konuda fazla yapacak bişey yok dedi, alacak davası falan filan açsak kazanırız gene ödemez fazla bi yaptırımı yok diyor, cocugun üstüne evi arabası, işi gücü olmadıgını varsayıyoruz tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 bi de honda servise götürdüm kilit seti için 650tl fiyat çekti herif belçikadan geliyomuş da bilmemneimiş normal mi bu ya yoksa saplamaya mı çalışıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 trafik poliçesi çalınma sırasında oluşan hasarları karşılıyor olabilir abi, firmayı arayıp bir sor istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 650tl normalmiş kilit seti için honda pazarbaşını aradım aynı fiyatı verdiler aynalar sinyaller vs ile beraber nerden baksan 1000gayme @Laorx arayayım, sagol. edit: yok karşılamıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Geçmiş olsun, sevindim bulunduğuna ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Geçmiş olsun. Laorx said: öhlins bizi kurtarır, ben baya bilendim tracer'a. tracer için var mıdır bilmiyorum genelde lüks motorlara yapıyor öhlins ama olsa bile dünya paradır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 mt09 için €533.35 https://shop.partsworldshop.com/en?session.lhk=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Quel-Thul said: avukat arkadasla konustum az once hapis cezası alır, senin zararını karşılar ise hapis cezasına indirim alır diyor büyük ihtimal de ödemez ve bu konuda fazla yapacak bişey yok dedi, alacak davası falan filan açsak kazanırız gene ödemez fazla bi yaptırımı yok diyor, cocugun üstüne evi arabası, işi gücü olmadıgını varsayıyoruz tabi cocugun mali mulku olmayabilir ama ailesi daha kisa yatsin diye odeyebilir. Ayrica ileri bir tarihte ise girer veya mali mulku olursa gene alirsin. motoru zincirlemismiydin bu arada? yoksa sadece kontak anahtariyla kilitleyip birakmismiydin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 İkinci eli sağlam motosiklet arıyorum mesela ybr'yi satışa sunduktan 5 dakika sonra satılmıştı onun gibi birşeyler lazım ne önerirsiniz? YZF-125r ya da bajaj 200 ns internete koyduktan 5 dakika sonra satılır mı? O civarda 125-250 neler var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Kawasaki Ninja 250'ler de diğerlerine göre pahalı olsa da ikinci el olarak gayet iyi gidiyor. Ben rahat satmıştım. Daha doğrusu çok taliplisi olmuştuda ben tok satıcıydım, tam istediğim fiyat olmadan satmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Ninja biraz tuzlu gelir bana ikinci eli 8 bini geçmeyen bir şey lazım bana şu an için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar