Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Motor sevdalıları için v3.1

inyormaynd

Öne çıkan mesajlar

Allah rahmet eylesin, vurup kaçan hayat kadını evladının da Allah belasını versin, daha beterini yaşasın inşallah. Bir insanı öldürüp yoluna devam etmek, işine gitmek, ertesi gün aynı yoldan tekrar (ve muhtemelen aynı sorumsuzlukla) geçmek nasıl bir insansızlıktır ya?

Çoğu yere birinden birine girmeden gitmek mümkün değil ki artık. Trafikte de şehir içinde 180 yapan hayvanlar bile var, nereye %10 hızlı gideceksin :/

Ben en azından E-5'ten uzak duruyorum artık mümkün olduğunca, metrobüs vs. diye emniyet şeritsiz ve daracık şeritli yoldan gitmek korkutuyor resmen.

Tam ölüm sebebinin detayını dinleyemedim, içim kaldırmadı videoları izlemeyi de, kros kaskı var facebook'tan gördüğüm kadarıyla. Boynu daha kolay kırılmış olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

ikinci el kask olayı riskli biliyorum fakat,

eski kız arkadaşım için aldığım, ara sıra (ayda 1-2) kullandığı kaskı 150 liraya verebilirim

scorpion exo500 small beden

düşme falan filan yok, zaten baya dikkatli ve temiz kullanıldı, ne bileyim benzer durumda olan sık sık lazım olmayacak bir kask arayan biri varsa..
Sosyal ağlarda paylaş

h2 sonunda ortaya çıktı,

• 998cc supercharged inline-four
• 296bhp / 115lbft (est)
• 200mph+ capability
• Trellis frame
• Single-sided swingarm

http://www.motorcyclenews.com/upload/306163/images/1h2r-1.jpg
http://www.motorcyclenews.com/upload/306163/images/1h2r-2.jpg
http://www.motorcyclenews.com/upload/306163/images/1h2r-3.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

İki ayrı model (yol için H2 ve yarış için H2R) olarak satılacak yeni Ninja modelleri 998 cc sıralı 4 silindirli motorlara sahipler. Superşarj sayesinde 300 bg güç üretebilen bu motosikletler boru tipi trellis şasi ye monte edilmiş.

Kawasaki Ninja H2R modelinin arka maşası tek kollu olmasıyla dikkat çekiyor. Yarış modeli H2R’ın bir diğer çarpıcı özelliği ise tamamen karbon fiberden oluşan ve özellikle kafa karenajında ve yanlarda kanatçıkları bulunan karenajları…

Tek kişilik yarış selesi bulunan Kawasaki Ninja H2R ın egzozu ise sağ tarafta tekli çıkış olarak düşünülmüş. Yıldız biçimli alaşım jant ile dikkat çeken arka tekerlek göbeğinde büyükçe görünümlü arka fren diski bulunuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Üçüncü ve en ciddi düşüşümü yaşadım 2 saat kadar önce. Kavşakta yeşilde geçerken, sağdan hızlı gelip kırmızıda durmayacak zengin hanzoyu son anda fark ettim. Çok sert fren yaptığım için yine de düştüm, motoru arabayla arama alıp arabanın maşpiyelini falan indirdim. Dizimi parçalayarak atlattım. Elim ayağım titredi resmen, bir saniye hızlı gitsem önüne alıp öldürecekti herif. Kavşakta da polis vardı allahtan, kaçamadı göt.

Sol peg kırıldı, debriyaj maneti yamuldu, vites kolu da inanılmaz eğrildi. Aletlerle ite çeke kolu kullanabilecek kadar düzeltebildim. Karenajda ve ön jantta çizikler var. Maşa falan iyi gibi ama yarın serviste yine de bir kontrol ederler bakalım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...