NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 sırf bu yuzden yüksek beygirli motor almıyorum 2-3k ya cross var mıdır acep daga taşa vursam kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Var evden çıkmasaydım 1-2 link atardım akşama facebooktan falan atarım link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 ok beklemedeyim peki onlarla yarı yolda kalmayız dimi...dimi?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Bi kardeşimizi daha kaybettik http://www.mynet.com/haber/yasam/motosikletli-universite-ogrencisi-kazada-yasamini-yitirdi-1451162-1 "beyaz otomobil" ve sabah 8:30 dediğine göre ben şirket aracı diye tahmin ediyorum. orospu çocuğu arkadan çarpıp kaçmış. buraya bi paragaf daha küfür yazıp sildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 katil bariyer:( aea şu tarz kazalar yaşamamak için her zaman trafiğin %10-20 üstünde hızlarla gitmek lazım diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Katil arkadan çarpan. Bariyer suçsuz değil tabi ama katil 5dk daha erken gitmeye çalışan şirekt arabası Facebook'a en son yazdığı: Öpünce de geçmiyor ki çocukta değiliz artık, Ölünce geçecek her ne varsa... https://www.facebook.com/arda.capanoglu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Allah rahmet etsin ya, abi yolu uzatmak temden e5 ten uzak durmak lazım ya. Ben hiç keyif almıyorum zaten arabalarla kullanmaktan. Aynaya bakmaktan önüme bakamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Allah rahmet eylesin, vurup kaçan hayat kadını evladının da Allah belasını versin, daha beterini yaşasın inşallah. Bir insanı öldürüp yoluna devam etmek, işine gitmek, ertesi gün aynı yoldan tekrar (ve muhtemelen aynı sorumsuzlukla) geçmek nasıl bir insansızlıktır ya? Çoğu yere birinden birine girmeden gitmek mümkün değil ki artık. Trafikte de şehir içinde 180 yapan hayvanlar bile var, nereye %10 hızlı gideceksin :/ Ben en azından E-5'ten uzak duruyorum artık mümkün olduğunca, metrobüs vs. diye emniyet şeritsiz ve daracık şeritli yoldan gitmek korkutuyor resmen. Tam ölüm sebebinin detayını dinleyemedim, içim kaldırmadı videoları izlemeyi de, kros kaskı var facebook'tan gördüğüm kadarıyla. Boynu daha kolay kırılmış olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 viraj çalışmak için nereye gitmek lazım böle arabası olmayan risksiz nereler var İstanbul Anadolu tarafında? bide varmı çalışmayla ilgili öneriniz üstadlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Riva yolu , Şile yolu geniş virajlar var, daha dar virajlar için Şile'den sonra Ağva yolu var klasik olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 ikinci el kask olayı riskli biliyorum fakat, eski kız arkadaşım için aldığım, ara sıra (ayda 1-2) kullandığı kaskı 150 liraya verebilirim scorpion exo500 small beden düşme falan filan yok, zaten baya dikkatli ve temiz kullanıldı, ne bileyim benzer durumda olan sık sık lazım olmayacak bir kask arayan biri varsa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 sondaki iki nokta mesajı ağlayarak bitirdiğin izlenimi uyandırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 sabah sabah ellerım ayaklarım dondu lan sdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 h2 sonunda ortaya çıktı, • 998cc supercharged inline-four • 296bhp / 115lbft (est) • 200mph+ capability • Trellis frame • Single-sided swingarm http://www.motorcyclenews.com/upload/306163/images/1h2r-1.jpg http://www.motorcyclenews.com/upload/306163/images/1h2r-2.jpg http://www.motorcyclenews.com/upload/306163/images/1h2r-3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 abi o nasıl bi şekil ya . <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 transformers moturu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 bu resmi olarak üretilecek olan mı? konsept gibi duruyor daha çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 uk said: bu resmi olarak üretilecek olan mı? konsept gibi duruyor daha çok dikiz aynası ve farları yok, yola çıkamaz yani, direk pist motoru yapmışlar . Ama yol versiyonu da olur diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 İki ayrı model (yol için H2 ve yarış için H2R) olarak satılacak yeni Ninja modelleri 998 cc sıralı 4 silindirli motorlara sahipler. Superşarj sayesinde 300 bg güç üretebilen bu motosikletler boru tipi trellis şasi ye monte edilmiş. Kawasaki Ninja H2R modelinin arka maşası tek kollu olmasıyla dikkat çekiyor. Yarış modeli H2R’ın bir diğer çarpıcı özelliği ise tamamen karbon fiberden oluşan ve özellikle kafa karenajında ve yanlarda kanatçıkları bulunan karenajları… Tek kişilik yarış selesi bulunan Kawasaki Ninja H2R ın egzozu ise sağ tarafta tekli çıkış olarak düşünülmüş. Yıldız biçimli alaşım jant ile dikkat çeken arka tekerlek göbeğinde büyükçe görünümlü arka fren diski bulunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 http://youtu.be/GHBO5vSoMXo (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Fat Bob ne harika bi motordur ya. http://motosnovas.com.br/wp-content/uploads/2014/01/Harley-Davidson-fat-bob-2014.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Üçüncü ve en ciddi düşüşümü yaşadım 2 saat kadar önce. Kavşakta yeşilde geçerken, sağdan hızlı gelip kırmızıda durmayacak zengin hanzoyu son anda fark ettim. Çok sert fren yaptığım için yine de düştüm, motoru arabayla arama alıp arabanın maşpiyelini falan indirdim. Dizimi parçalayarak atlattım. Elim ayağım titredi resmen, bir saniye hızlı gitsem önüne alıp öldürecekti herif. Kavşakta da polis vardı allahtan, kaçamadı göt. Sol peg kırıldı, debriyaj maneti yamuldu, vites kolu da inanılmaz eğrildi. Aletlerle ite çeke kolu kullanabilecek kadar düzeltebildim. Karenajda ve ön jantta çizikler var. Maşa falan iyi gibi ama yarın serviste yine de bir kontrol ederler bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 büyük geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar