Suark Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 :D doru tabi bu arada dizel motorsiklet yok dimi esdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Ducati'nin var ama motoru değil selesi diesel :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 4 litre yaksın ama 260 bassın bence en iyi öyleymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 bayır aşa hep boşa alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 ay fakirler.pcx125i ne zaman doldurduğumu unutuyorum ben.zaten 20liraya depo doluyo agsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nubhertia Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Suark said: tamam harley olmasın citroenin yeni ufak kiralık araç stayla olan aletleri varya 3-4 falan yakıyor onlar düzgün kullanımda benim motorda, 200cc ekonomik falan iddialı bişi böle oda 2.5 3 yakıyor. bahsettiğim araba 1.5 mi 1.6 mı ne dizel. Hayır dicem, motordan anlamıolar verimli alet yapamıolar, e honda hem araba yapıo hem motorsiklet fazla mı masraflı oluyor acaba motosiklete kaliteli motor üretmek? Koyuversin mesela 200cc lik bi Vtec, n'olcak sanki ağırlığı ne motorun, genel olarak motosiklet motorlarında bi gariplik var. Eski model spor araba motorları gibi verimsiz gürültülü vs vs. :p dizel - benzin ve devir farkını hesaba katmak gerekiyor. motosiklet motorları arabadan daha küçük ancak daha devirli çalışıyor çoğunlukla. harley gibi yine maksimum devrin 8k olduğu motorlarda da yüksek devirlere arabaya oranla çok daha hızlı çıkıyor. ki trafikteki makinelerin %90 ı hava filtresi, egzost ve enjeksiyon programlaması gibi yakıt tüketimini artıran işlemler görmüş durumda. motorun büyümesi daha fazla yakıt anlamına gelmiyor her zaman. 1000 cclik motor efendi kullanıldığı vakit 600lükten daha az yakıyor. birinin 7000 devirde ürettiği gücü diğeri 5000de üretebiliyor. söylenmiş zaten ama karşılaştırmayı 0-100 e aşağı yukarı aynı sürede çıkan, iki benzinli araç arasında yapmak daha anlaşılabilir sonuçlar çıkaracaktır. yinede motosiklette söylendiği gibi bir verimsizlik söz konusu. bende anlayamıyorum ağırlık olarak arabanın 1/4, 1/5 i olan, sürtünmesi belki 10 katı daha az olan motosikletlerin bu kadar yakmasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Sürtünmesi çok az değil yalnız. Aerodinamik olarak arabadan çok daha kötü motosikletler. O yüzden güç/ağırlık dengesi ve düşük hılzarda ivmesi çok daha yükske olsa da top speed 'de arabalar daha iyi. 200bg motorlar bile 300 göremiyor, ya da çok zor görüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nubhertia Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 aktiftablet said: nubhertia said: @blackhand @aktiftablet dediğim gibi apaçiliğin ayarını kaçırınca 9 litre çok mümkün görünüyor. ama efendi kullanımda gayet iyi. oldukça düşük devirlerde iyi hız yapıyor. Alışma devresini atlattıktan sonra 8-9 altına inmezsin bence :p Harley'ler çok yakar diye bişey oluşmuş kafalarda. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz muhtemelen eski modeller falan çok yakıyordur. 6lt çok çok iyi o hacimde ve o güçte bir makina için. hırsımı aldıkça yumuşar daha sakin takılırım diyorum ama olmuyor. dün 7.5-8 lt gördüm :) daha da gider. kullanma kılavuzu yada websitesinde verilen rakam şehir içi dışı ortalama 5.8 lt. bana mümkün görünüyor. ama en büyük sorun aletin çok gaza getirmesi şimdilik. stage 1 ekipmanıda tüketimi oldukça artırıyordur. enjeksiyon sistemi oldukça akıllı. sürüş boyunca sürekli farklı tepkiler veriyor. zannediyorum aşırı tüketim olayı enjeksiyonlu modellerle beraber artık daha iyi vaziyette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 ya abi maximum hızı falan anlarımda clioda 0.9 motor var benim motorun kaç katı daha ağır, 0-150 kapışsak her türlü elime verir ama nerdeyse aynı yakıok. bana tek mantıklı açıklama maliyet gelio teknolojik olarak araba motorları daha ustun sanırsam. zira arabayı dan dun kullanabiliosun servis bakımlarına goturdugun surece, motor daha dıkkat ıstıo galba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 PLAKA MI ALDIM YA SONUNDA YOLA CIKACAM YA İLLA YAĞACAK BU YAĞMUR!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Suark said: ya abi maximum hızı falan anlarımda clioda 0.9 motor var benim motorun kaç katı daha ağır, 0-150 kapışsak her türlü elime verir ama nerdeyse aynı yakıok. veremez ya. sen motor üstünde ne kadar çabuk olduğunun farkında değilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 ayı gibi gezdim ilk gece alet güzel ama sanki aea'nın de dediği gibi arada bir vitesler boşta kalıyor. çok hızlanamadım rodajda diye çok devri zorlamadım en fazla 7k civarı ama çok güzel dönüyor çok konforlu çok eglenceli. anlamadığım bir şekilde otobanda 90la falan giderken bile motor hıdı hıdı diye ileri geri gidip öksürmeye başladı amorsitörlerde mi birşey var motorda mı anlamadım. Birde amortisörler sertmiş Bajaj pulsar 200ns gözelmiş parasına degiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Perşembe günü İstanbul'daki sellik dev yağmura yakalandım. Bir 10 km. öyle gitmek zorunda kaldım eve gidene kadar. Havuza atlamış gibi ıslandım resmen. Kötüydü baya :p Debriyaj manetinden gıcırtı geliyor şimdi her bastığımda, zincir deli gibi şakırdıyordu ama onu sprey yağla yağladım biraz azaldı, bunun dışında dikkat etmem gereken bir şey var mı? Servise götürüp bir ekspres bakım falan talep etmeli miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Islanma sanrası ve tabi kurudukdan sonra https://www.youtube.com/watch?v=O6Iss-FsMSE&list=UUef-j9u0IYllBZ955fCfa9A Yapılması gerekiyormuş. Zİncir hariç, oraya başka yağ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 ben kaza yaptım :/ ilk kazam artık nazarlık olsun diorm dayının biri ben bostancı köprüsüne doğru dönerken ( içerenköy mezarlıgın ordan ) arkadan sıkıstırdı. Halbuki önümde dolu yani. neyse bu gecerken hayvan dıye bagırdım onumde zıg zag cızdı sonra ani fren yaptı bende yan tarafa odaklıydım, durmayacagını anlayınca manevra yapayım dedim, anca sıyırdım, sol arka farına aynam carptı ben devrıldım onun farı kırıldı tabı ındık arabadan atıstık bıraz baya saydım sovdum ama arkadan ben vurdugum ıcın suclu ben olucaktım polıs onunde öyle yani bende bişi yok motordada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 aman abi geçmiş olsun :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Suark said: biber spreyi sıksaydın gözüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 şu dayıların analarını kısırlaştıracaksın bak bakalım bidaha yapıyolar mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Geçmiş olsun neyseki çok fazla birşey yokmuş. Trafikte insan bu tarz dallamaları görünce ister istemez sinirleniyor tabii ama özellikle kaçış yapamayacağın yerde çok dalaşmamak lazım. Malesef motor üstünde olduğun için adam seni geniş alan yoksa rahat sıkıştırabiliyo. Hele yüksek CC'li bir motor değilse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 fazla atışmamak lazım, adamın altında tonluk makina var sonuçta. İsterse seni her türlü ezer. Ben son 1 senede baya bi insanla tartıştım, genelde arabadan inmiyorlar, inen olursa kesin bir alet çıkartıyor. Bir defasında demir boruyla saldırıya bile uğradım. En iyisi tartışmamak, nasıl bir ülkede yaşadığımızın farkındayız sonuçta, trafikte tartıştığı adamı silah çekip vuran hayvan bile var sonuçta. saçma sebepler yüzünden bok yoluna gitmemek gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Ben zen oldum sayılır. En fazla küfürümü edip, el kol hareketimi yapıp yoluma devam ediyorum. Motordan inince ne çıkaracakları belli olmuyor, taksicinin silah çekmişliği var bana :D. İlk motorumla her sürüşte bir aksiyon olurdu, artık senede bir :P. Tabi 250 ve 600 cc sürüşleri farklı, 600'deki güç ve frenle daha agresif sürüşe rağmen sıkıntı çıkmıyor ama düşük cc'de daha defansif sürmek lazım. 600F'ten CRF'e geçiş yaptığım için yine defansif sürüşe geçtim tabi yine, risk unsuru gördüğüm gibi yol veriyorum geçsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Aynen evliya gibiyim trafikte. Araba kullanırken yanımdakiler ana avrat sövmeye başlrken, benim sakinliğimi görüp şaşıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 zeytinli konserine gitme niyeti olan var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=sM7PK5d2Yug Jet motorlu Y2K ile ilgili daha önce bir kaç video atmışdım buraya ama videoda starup u var ve ses kaydıda daha iyi. Sesi çok güzel :). 50. saniyeden itibaren başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar