Suark Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 arabadada oluo o mevzu ya, plakadan düşüolar sora Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 aldım gennşşllerrr ;):()())(:):() Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Ne aldin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 pulsar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Eldiven ve pantalon almaya niyetliyim ama pantalon kot tarzında olanları düşünüyorum öyle çok para veremicem kot+eldiven 400e çıksın istiyorum ne önerirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Suark said: pulsar deneyimlerini aktarsana sıraya girdim bende alacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Suark said: pulsar oo hayırlı olsun.fotoğraf pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Hayirli olsun, kazasiz belasiz kullan :) Bmw nin kot pantolonlari vardida baya guzel, ama fiyatlarida kendi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 hayırlı olsun caps isteruk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Abi ilk motorum, sadece çok az bindiğim vespayla kıyaslayabilirim =). ilk ciddi motor sürüşümüde kartaldan sahile inip ataşehire gelerek yaptım. Yani o yüzden şu amatör hlimele pek bişi diyemeyebilirim ama aynaları sevmedim, ayarlamak için baya uraştım ama ııh, kötü bi tasarımı var. onun dışında fotoraflarda oldugundna cok daha heybetli yakışıklı bi alet. hızlanma olayını bilmiorm, benim için çok hızlı hızlanıyor şu anda =) yani bi iki tehlike anında uzadım resmen. Ama max 60 gördüm :p tırsıorm biraz henüz http://postimg.org/image/5rnbajtfh/70943739/ rahat bi alet, sesi işte ses yani fıtı fıtı, güçsüz kesinlikle diil. soraa, rhaat ettim ben sürerken. Kasisler falan çok sarsmadı, boş vitese atarken sorun yaşıorm şimdilik, ben beceremio olabilirm. işte güzel alet ya, f/p baya iyi gibi (aynalar hariç!) bakalım görcez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Güle güle bin ve aman hırsızlara dikkat, mümkünse otoparka bırak (yerine yoksa veya site içinde dğilsen) ve muhakkak sağlamından kalın zincirli bir kilit ile dolaş, 5 dakka bir yere gitsen bile zincirlersin. O zincir hayat kurtarır tecrübe ile sabit :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 abi zinciri nereye koyucam kullanırken? şimdi bizim açık otoparkta, arabaların yanında üstü branda örtülü, bi tane kalın sağlam kilit var ( bauhaustan almıştım alman bişisi böle kol gibi, uğraştırır herhalde ), bide disk kilidi var ama alarmsız. zinciri nerde taşıcam giderken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 piyasada çok güzel motorlar var ya.her biri ayrı güzel ama fiyatları da bi kadar güzel.c800ü satmakla çok büyük hata ettim ben ya kafama edeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 bagajına sığabiliyorsa oraya koyarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 yok abi bagaj zaten yok gibi bişey. arka çantası almak lazım demekki. Disk kilidi girio anca oraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Biraz araştırma yaptık, 1 hafta içinde şişlide 18 tane motor çalınmış aralarında 1000rr ve gsx 600 de var. Bu motoru çalınana adamlar ielde bağlantıya geçtik, cbr 1000 rr bizim mt07 ile aynı gün çalınmış. Biizm sokakda gördüğüm bir cbr 250 vardı onunda şişlide çalmışlar. Durumlar gerçekden sakat dikkat edin. @Suark Arkaya bir topcase yada sırt çantasında zincir ile gez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 benide işkillendirdiniz şimdi benim site içinde balkon altında disk kilidiyle duruyor. ama gidip duvara çivi çaktırmayı düşünüyorum oradan zincir çekecem ar mı sizin buna benzer yaptığınız birşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 zipzip said: Suark said: pulsar oo hayırlı olsun.fotoğraf pls ooo pulsar, çalarım bi dal. şaka bir yana, hayırlı olsun. AEA'ın videoyu izleyip son kararı verdin herhalde? hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 hehe bıraz ole oldu ama alcaktım zaten fiyatı uygun abi ondan yani epeydir bekliorm zaten almak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 güle güle kullan paşam ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 hayırlı olsun kazasız belasız inşallah. kilidi çanta alıp benim gibi asabilirsin bonus olarak plakayı örter (: https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-xaf1/t1.0-9/10494547_10152304610309195_1857920032260171767_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Güzel bacak beybi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 lann (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 ooo kralmış =) tamamdır. şimdi bugünde epey kullandım, 1-2 şey yazmam lazım motorla ilgili. bazen boş vitese geçince boş işareti çıkmıo, bu bi sorun. Aynalar BERBAT. değiştirilebiliyor dimi aynalar? gidip alıp taktırsam sorun olmaz herhalde? bide rüzgarda çok korkutuyor alet beni, yavaşlamak dışında başka opsiyonumuz yoh dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Şişlide yakından bir inceleme şansım oldu bu bajajı, şekli gayet güzel. Rüzgar için öne böyle yüksek rüzgar kesici camlardan takabilirsin, aksesuarlarında avr mı bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar