Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Motor sevdalıları için v3.1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ehliyet sınavı farklı değil diye biliyorum ama sürüş sınavları farklı, kullandığın motorlar farklı çünkü.

Onun dışında paraları farklı bir de.
Mesaj tarihi:
Direkt A olanı al.

Bu sistemin geldiği zamanlarda başvurmuştum ehliyet için. Yasa çıkmıştı fakat kursların elinde, eğitim verebileceği yüksek CC'li motor olmadığı için A2'ye kaydoldum. Vakit kaybedeyim istemedim.

Şimdi XT660Z'den büyüğüne binemiyorum :(

AT almak istesem tekrar kursa gitmek zorundayım.
Mesaj tarihi:
edevletten aliniyo ogrenim belgesi. Direk A alacaksan cogu kursta MT07 var, sinavi tam anlamiyla uygularsa mufettis bilmeyeni baya zorlayacak bi motor.

Bakirkoyde falan alacaksan ama sinav saka gibi bi guzergah.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Ahh vakit olsa da gitsek...

said:
[ARA] OMM TOURİNG BIG BALKANS 2018 (Kurban Bayramı)

Herkese selamlar, son 2 motosiklet yer kalmıştır.

Bu hafta otel ayarlamaları tamamlanacağı için başvuralar kapatılacaktır.

Her yıl OMM sürücüleri ile birlikte dünyanın farklı coğrafyalarını keşfe çıkıyoruz.

OMM’nin usta sürücüleri eşliğinde gerçekleştireceğimiz,10 ülke ve 9 gün sürecek olan bu touring etkinliğimiz de Balkan ülkeleri yollarında, çeşitli doğal güzellikleri keşfedecek, farklı yol koşullarında ve sistemli motosiklet kullanacağız.

18 – 26 Ağustos 2018 tarihinde gerçekleştireceğimiz turumuza katılmak için www.arariders.net sitemize girerek online kaydınızı yapabilirsiniz.

İlgili turumuza ilişkin detaylı bilgileri [email protected] mail adresinden iletişime geçerek öğrenebilirsiniz.

Touring'e katılan sürücülere, rota temalı özel tasarım t-shirt, sticker ve rota manueli verilecektir.

Bilgilerinize,

https://framapic.org/OOPfgGPaMKqG/pwXvBO2kNp1V.jpg
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Tenere'mi 20k bakıma soktum.

Ön balatalar ve zincir dişliyi 20k'da yedim tabi.

totalde 2600 ödedim.

Yeni dişli setini gözüm gibi bakmayı planlıyorum. Ha bi de arka freni daha çok kullanicam :D
Mesaj tarihi:

Xaero said:

Ahh vakit olsa da gitsek...

said:
[ARA] OMM TOURİNG BIG BALKANS 2018 (Kurban Bayramı)

Herkese selamlar, son 2 motosiklet yer kalmıştır.

Bu hafta otel ayarlamaları tamamlanacağı için başvuralar kapatılacaktır.

Her yıl OMM sürücüleri ile birlikte dünyanın farklı coğrafyalarını keşfe çıkıyoruz.

OMM’nin usta sürücüleri eşliğinde gerçekleştireceğimiz,10 ülke ve 9 gün sürecek olan bu touring etkinliğimiz de Balkan ülkeleri yollarında, çeşitli doğal güzellikleri keşfedecek, farklı yol koşullarında ve sistemli motosiklet kullanacağız.

18 – 26 Ağustos 2018 tarihinde gerçekleştireceğimiz turumuza katılmak için www.arariders.net sitemize girerek online kaydınızı yapabilirsiniz.

İlgili turumuza ilişkin detaylı bilgileri [email protected] mail adresinden iletişime geçerek öğrenebilirsiniz.

Touring'e katılan sürücülere, rota temalı özel tasarım t-shirt, sticker ve rota manueli verilecektir.

Bilgilerinize,

https://framapic.org/OOPfgGPaMKqG/pwXvBO2kNp1V.jpg

Tanımadıgın insnlara çok eglenceli olmaz bence. Bir de hedehödöriders'a gerek yok gezmek için. Biraz araştırıp güzel rotalar yapılır.
Mesaj tarihi:
ShadowFax said:

Tenere'mi 20k bakıma soktum.

Ön balatalar ve zincir dişliyi 20k'da yedim tabi.

totalde 2600 ödedim.

Yeni dişli setini gözüm gibi bakmayı planlıyorum. Ha bi de arka freni daha çok kullanicam :D

Bence uygun abi.
Ama 20k biraz erken olmuş zincir dişli seti için. Belki biraz daha giderdi?
Mesaj tarihi:
ben de satıyorum hala ya.

yeni fotolar falan yükledim koyayım tekrar hatta linki fasda

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-abs-xv950-racer-2015-14.200km-kazasiz-hatasiz-587316676/detay/

en altta imla hatası yapmışım da, ilanı güncelle diince tekrar onaya falan soruyor kasamadım - lan paticik e link atacam diye bildiğin editledim postu şunu açıkladım. nasıl bir sendroma soktuysanız.
  • Yeni Oluştur...