goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 aktiftablet yıkar parasını versen, bjk forumu geziyor sıkıntıdan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 goldbären said: aktiftablet yıkar parasını versen, bjk forumu geziyor sıkıntıdan =) düş yakamdan, motorları maviliklere süreceğiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 genelde motorla ilgili seyler hadise, mesela lastik degistirmek icin lastikci bulmak bile sikintili. normal yikamaciya veriver, puskurtmeli yapmasinlar iste heh. MrLevie said: ya bu motoru yıkatmak neden bu kadar büyük hadise, koskoca dudulluda, sanayinin sevgilisi bir yerde motor yıkamacı yok ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Xaero said: İnsanların beyni yandı valla... https://www.facebook.com/OdunHerif/videos/623973921127294/ motorcu agresyonu standard, kurallara uymayacagim, aralardan uzayacagim, millete firca aticam. standard bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 MrLevie said: ya bu motoru yıkatmak neden bu kadar büyük hadise, koskoca dudulluda, sanayinin sevgilisi bir yerde motor yıkamacı yok ya Maslak otosanayide ve etilerde var Ref moto etiler Overdose maslak otosanayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Haklı. Kaldıki motorcu orda haklı bile olsa didişmesi anlamsız, üzerine çıksa adam napcaksın yani. dasaaa said: Xaero said: İnsanların beyni yandı valla... https://www.facebook.com/OdunHerif/videos/623973921127294/ motorcu agresyonu standard, kurallara uymayacagim, aralardan uzayacagim, millete firca aticam. standard bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Bin bakımı + orta sehpa + elcik koruma ve spoiler aldım. Daha da kuruş harcamam umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 enduro deil miydi seninki daha çanta neyin alacan ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Suark said: enduro deil miydi seninki daha çanta neyin alacan ^^ aldım ya onu :) Taktıklarım: Givi Koruma Demiri Yamaha Elcik Koruma Yamaha El Spoiler Yamaha orta Sehpa Waytake far koruma Trexes 40 lt arka çanta. Olası ekleyeceklerim: Trexes Radyotör koruma Yan çanta Demiri Depo üstü soft çanta gidon yükseltme Ön cam için rüzgar deflektoru Son saydıklarım olmazsa olmaz olmadığından dolayı yakın bir tarihte yapmam herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 ooo adam hazır yav ama bence ön cam rüzgar deflektörüne gerek olmaz ya cbr250 de bile oturuş pozisyonunu alınca 0 rüzgar çarpıyodu kafaya. tenerede hayli hayli hesaplamışlardır onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 boyum uzun biraz. o yüzden kafama direkt rüzgar geliyor yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Tunadan mı aldın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 motoru aydın motordan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 şu trexes çok iyiymiş ya http://www.trexes.com.tr/aluminyum-arka-%C3%A7anta-40-lt-naturel-2 dostum servet dökmüşsün Allah nazardan saklasın. sağ salim git gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 bu gün nc 750x aldım. tri colour 2015 cbr 250 r'ı da satıcam. İlgilenen varsa öm atabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 hayırlı olsun. güle güle kullan pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 bugün bende xmax 400 ile yollara döndüm sonunda. kymco 125'den sonra balyoz gibi geldi ama motor yapısına göre iyi hızlanıyor. 180 boyum olmasına rağmen motor yüksel geldi. seleyi traşlatıp yüksekliği indirsem diyorum. sorun olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 hayırlı traşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Glatheros said: bu gün nc 750x aldım. tri colour 2015 cbr 250 r'ı da satıcam. İlgilenen varsa öm atabilir. Hayırlı olsun. Tecrübelerini yazmayı unutma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Güle güle kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 teşekkür ederim. size de hayırlı olsun. yeni motorlarınız. Oldukça merak ediyorum NC'yi biraz tipsiz bir motor olsa da oldukça kullanışlı özellikleri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 buyuk kask sıgıyormu bagaja hayırlı olsun bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 lord_gorthaur said: bugün bende xmax 400 ile yollara döndüm sonunda. kymco 125'den sonra balyoz gibi geldi ama motor yapısına göre iyi hızlanıyor. 180 boyum olmasına rağmen motor yüksel geldi. seleyi traşlatıp yüksekliği indirsem diyorum. sorun olur mu? Abi italyada çıtıpıtı kızlar sürüyor o motoru bırak sele kalsın traşlatma. Herkese kazasız sürüşler, bahar gelince coşmuş millet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Suark said: buyuk kask sıgıyormu bagaja hayırlı olsun bu arada sığdığı söyleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=1HuZyCSXm5E https://www.youtube.com/watch?v=Pqc0Y_pI4JQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar