Scalanova Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2019 55 oldum ama şu hw expansionuna geçiş için gerekli 100 quest içimi nasıl baydi anlatamam. 4800! Xp her biri, level 50 ye kadar ne güzel 20000 geliyordu hw ye gecebilsem 48000 gelecek gene main questleri takiple levellerim diye ümit ediyorum. Server double xp olduğu için 48000 eder 96000... Amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2020 (düzenlendi) iyimiş yoko taro'yla collabları Temmuz 22, 2020 Xenus tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2020 yüzlerce saat contenti bedavaya açıcaklar. iyi oldu baya ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2020 11 ağustos'taymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2020 (düzenlendi) recruit a friend kodu vermek isteyen var mı? @Scalanova Temmuz 29, 2020 Xenus tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2020 (düzenlendi) Aylık ödeme yapmıyorum yine de oluyor mu o sey? Kapalı yani oyun. Temmuz 30, 2020 Scalanova tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2020 Olmuyormuş baktım şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2020 Oynayan var mı yahu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Eylül 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2020 En son zaten heavensward da alıp oynamıştım, trial açıp kardeşimle oynayayım dedim ama trialler birbirine party atamaması çok sıkıcı, tek yol başkasının bize party atıp party den çıkması. Artık her beraber dungeon kayıt olmak istediğimizde şehre gidip birinden yardım dileneceğiz galiba lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Şubat 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2021 Yeni trial cok iyiymis. Eski hesabi acmak yerine trial actim. 60 a kadar tonla icerik var. Dungeonlar cok zevkli raid henuz girmedim. 40 tan sonra wipelar basliyor. Partiye de davet edebilsek sahane olurmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2021 ASmongold wow u bırakmış Buna geçmiş. adamı geçen 150k kişi izliyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2021 var mı oynayan. MMO oynayasım geldi geçen. Steamden aldım complete edition. 3-4 günde 18 saat oynamışım. WoW lich king den beri böle sarmamıştı bi oyun sdf Zodiark serverda takılıyorum şimdi quest yapa yapa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2021 Ben heavensward sonuna kadar oynadim bi 400 saat falan, devam etmek icim ek paketler ve aylik ucret agir geldi ama odeyebilen icin guzel mmo. FF'de acayip bi komunite var sihirli degnekle koymuslar sanki. En animeden nefret eden adam bile oynayabilir, tipik uzakdogu mmo'larindaki iticilikler yok, pek benzemiyor. İsimlendirmelere filan bayilmistim, az nick araklamadim lore'dan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phoenix_daoc Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2021 (düzenlendi) Asmond geçti ff e Blizz sallamış direkt asmonda ASDKÇMFNASMÇDNFA off blizzard ya ne acınası bi şirket Temmuz 8, 2021 phoenix_daoc tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taru Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2021 asmongold ilk başladığı gün 200k izleyicisi vardı bakmıştım biraz free trial çok çok iyi şu an, base oyun ve heavensward ek paketi epey bir oynatır kendini. üstüne base oyunda kötü namı olan çok uzun bazı main questleri kısaltmış adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2021 ya şu oyunu oynamak istiyorum ama gerçekten yardımcı olabilecek, oyun mekanikleri vs derken yol gösterecek kimse var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2021 Wow = ff14 quest al oldur topla ver xp al levelle, dungeon raid vs bunlari daha statik ve yavas yap. Ev vb var ama gerisi cok benzer klasik tab target combat mmorpg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2021 13 saat önce, ohyeah dedi ki: ya şu oyunu oynamak istiyorum ama gerçekten yardımcı olabilecek, oyun mekanikleri vs derken yol gösterecek kimse var mı ? Yahu yok mu kimse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2021 Oyun gayet güzel öğretiyor sana zaten tutoriallarla her şeyi. Yol göstermeye gerektirecek bir gereksinimi yok bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2021 11 saat önce, Scalanova dedi ki: Wow = ff14 quest al oldur topla ver xp al levelle, dungeon raid vs bunlari daha statik ve yavas yap. Ev vb var ama gerisi cok benzer klasik tab target combat mmorpg. Bunda da wow gibi her yer boostçu kaynıyormu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2021 bilmem uzundur bakmadim. Guzel oyun, cok skill var ama ya o baymisti cok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2021 abi şu oyundan biraz anlayan, fc türk olan biri varsa lütfen pm atabilr mi? tonla sorum var bi yardımcı olun. Pırlantanızı daha ucuza getirin. Hadi bakiim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phoenix_daoc Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2021 Direkt quest grind ya çıktım 10dk sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2021 lvl 20 olana kadar dayandım ve bıraktım bende,quest quest quest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar