Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Final Fantasy 14 online #2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

55 oldum ama şu hw expansionuna geçiş için gerekli 100 quest içimi nasıl baydi anlatamam. 4800! Xp her biri, level 50 ye kadar ne güzel 20000 geliyordu hw ye gecebilsem 48000 gelecek gene main questleri takiple levellerim diye ümit ediyorum.

Server double xp olduğu için 48000 eder 96000... 

Amin.

• 1 ay sonra ...
  • 10 ay sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
  • 5 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

En son zaten heavensward da alıp oynamıştım, trial açıp kardeşimle oynayayım dedim ama trialler birbirine party atamaması çok sıkıcı, tek yol başkasının bize party atıp party den çıkması. Artık her beraber dungeon kayıt olmak istediğimizde şehre gidip birinden yardım dileneceğiz galiba lol

• 4 ay sonra ...
Mesaj tarihi:

Yeni trial cok iyiymis. Eski hesabi acmak yerine trial actim. 60 a kadar tonla icerik var. Dungeonlar cok zevkli raid henuz girmedim. 40 tan sonra wipelar basliyor. Partiye de davet edebilsek sahane olurmus.

• 4 ay sonra ...
Mesaj tarihi:

var mı oynayan. MMO oynayasım geldi geçen. Steamden aldım complete edition. 3-4 günde 18 saat oynamışım. WoW lich king den beri böle sarmamıştı bi oyun sdf Zodiark serverda takılıyorum şimdi quest yapa yapa. 

Mesaj tarihi:

Ben heavensward sonuna kadar oynadim bi 400 saat falan, devam etmek icim ek paketler ve aylik ucret agir geldi ama odeyebilen icin  guzel mmo. FF'de acayip bi komunite var sihirli degnekle koymuslar sanki. En animeden nefret eden adam bile oynayabilir, tipik uzakdogu mmo'larindaki iticilikler yok, pek benzemiyor. İsimlendirmelere filan bayilmistim, az nick araklamadim lore'dan.

Mesaj tarihi:

asmongold ilk başladığı gün 200k izleyicisi vardı bakmıştım biraz ?

free trial çok çok iyi şu an, base oyun ve heavensward ek paketi epey bir oynatır kendini. üstüne base oyunda kötü namı olan çok uzun bazı main questleri kısaltmış adamlar. 

Mesaj tarihi:
13 saat önce, ohyeah dedi ki:

ya şu oyunu oynamak istiyorum ama gerçekten yardımcı olabilecek, oyun mekanikleri vs derken yol gösterecek kimse var mı ?

Yahu yok mu kimse

Mesaj tarihi:
11 saat önce, Scalanova dedi ki:

Wow = ff14

quest al oldur topla ver xp al levelle, dungeon raid vs bunlari daha statik ve yavas yap. Ev vb var ama gerisi cok benzer klasik tab target combat mmorpg.

Bunda da wow gibi her yer boostçu kaynıyormu?

• Yeni Oluştur...