nyks Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Dün yedi aylık dişi kedim kısırlaştırma ameliyatı oldu. 1 ay önce de erkek olmuştu. Erkek akşamına zıplamaya hoplamaya başlamıştı. Luna -dişi olan- operasyondan 6-7 saat sonra çok az yaş mama yedi ama sonra kusup çıkardı. 1 gün geçmesine rağmen hala yatıyor bir şey yemiyor yada içmiyor. Veterineri aradım endişenmeyin dedi ama işte endişeleniyorum. Kardeşimin kedisi iltihap kapıp öldümden dönmüştü. 1 ay ben bakmıştım ona da. Burada dişi kedisi kısırlaştırmış olanlara soruyorum. Ne kadar sürmüştü sizim operasyondan sonra kedinizin toparlanması? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 başka bir veterinere götür, hem fikir verir hem için rahatlar. kusması pek normal gelmedi bana. bi de zaman kaybetme, çok kritik olabiliyor saatler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 kusması normal, verilen ilaçtan oluyor o. hepsi vücuttan çıkana kadar bikaç kere kusabilir ilk 1-2 gün. 1-2 güne kendine gelmesi lazım, zaten ağrısı olacağı için çok kıpraşmaz yerinden ev kedisi ise. sokak kedileri uçup gidiyor gerçi 3-5 gün gelmiyor ameliyattan sonra acıkınca geliyor geri falan anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 erkek kedilere kıyasla dişi kedilerde daha ağır oluyor kısırlaştırma ameliyatı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Bizim kedilerde kur yapmaya başladılar birbirlerine. Doris 10 aylık ama Thor'a göre baya küçük kalıyor. Niye büyümedi bu anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 1 gün boyunca yatması veya yemek yememesi normal. Çünkü vücuttan anestezi atıcak. Eğer ameliyattan 1 gün öncesi birşey yediyse kedinin kusması çok normal. Yemek yememesi de normal. Yarın öbür gün ayağa kalkıp hoppidi hoppidi koşmaya başlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 kusmasi normal.durgunlugu da normal yakin zaman da 3 kedimi kisirlastirdim ben de.biri ameliyattan cikar gibi deli dana kosturuyodu, diger ikisi 2 gunde geldi kendine.sen disari salma yeter.dikislerine dikkat et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Ben de muhalefet edeyim 1-2 yasindan once kedi kisirlastirmak sakincali deniyor. 7 aylik kedi icin agir bi operasyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Xenocide said: Ben de muhalefet edeyim 1-2 yasindan once kedi kisirlastirmak sakincali deniyor. 7 aylik kedi icin agir bi operasyon. Fikir ayrılığı var bu konuda. Bazıları gelişmeleri tamamlanmadan yapılmamalı diyor ama çoğu hiç kızışmadan yapılmasının daha sağlıklı olduğunu söylüyor. Hiç kızışmadan yapılırsa kanser olma riski azalıyormuş. Luna şimdi kalkıp su içti. Hala yemek yemedi ama en azından biraz rahatladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 bana çok vahşice geliyor hayvan kısırlaştırmak ya. sözde hayvan sever olarak kedi besliyosunuz ama hayvanın YAŞAMA AMACI olan üremesini hemde dönüşü olmayacak şekilde engelliyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 haftalarca 7/24 bağırsın veya bakamayacağın kadar cok yavrun olsun. hangisi daha merhametli? ya hiç kedi beslemeyeceksin ya da bu olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 bağırıyor diye yani? şimdi daha sadistçe geldi. bi kere doğurtulur sonra kısırlaştırılır. 5-6 yavruyu da illa ki dağıtırsınız. hergün yüzlerce insan kedi almıyor mu parayla? zaten sistem burdan bozuk parayla satılmamalı hayvan. bu şeklde doğan kedilere ev bulunmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 keyfinden bağırmıyor acı çekiyor kedi. şimdi bir şey derdim de bu zeka seviyesine fazla gelir. seni 24 saat bağırtsınlar bakalım hoşuna gidecek mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 illa dağıtırsın ne demek. ya bulamazsan kimse verecek? hadi buldun, o dağıtılanlar da doğursun sonra sokaklar kedi dolsun. yine kedilerin canı yanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 klavye başında tanımadığın insanların zeka seviyesini ölçmede, çiftleşmek için eş arayan kedinin bağırmasının nasıl bir ''acılar içinde bağırması'' dramına dönüştüğünü açıkla mesela? bi anda bu kadar saldırgan olman pek bişey bilmediğini gösterior gerçi. bilen falan varsa aydınlatırsa beni sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 1 tane kedi besleyip 10-12 yıl sonra ölünce bi daha hayvan bakmaya töbe edenler, kendi kedisinin yavrusuna sonra onun yavrusuna bakmaya devam etse mesela? ayrıca sokaklar kedi dolacak ne ya, hayvanı evde mi üretiyorsunuz? zaten doğaya ait, doğada yaşamaya göre evrilmiş bi hayvan. cins kedileri hariç tutuyorum o tam bi kapitalizm zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 kusma çok normal, anestezi'den. 1 ay kadar hırçınlaşma bekleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 ahmedinejad said: şimdi bir şey derdim de bu zeka seviyesine fazla gelir. seni 24 saat bağırtsınlar bakalım hoşuna gidecek mi ııhh bu cevap iyi olmamış. uslup önemli. sanane maydanoz olma diceksiniz de olmamış. bu tür usluplar yanlış abi. sadece @nejad için değil. bu tarz yanlış cCc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 sinirim bozuldu sry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 sıkıntıymış ya,bizimki 3-4 güne toplamıştı az yiyolar ama keyfi olmuyo hayvanın doğal olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 canın sağolsun ahmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 said: kedisinin yavrusuna sonra onun yavrusuna tam olarak böyle değil :p 1 kedi sadece 1 yılda 20+ kedi oluyor eğer serbest bırakırsan, onlarda ilk 6-7 ayı geçince hop 5 er yavru daha, zaten insanlar baktığı için dengeyi baştan bozuyorsun ameliyat etmedende, çünkü hemen hiçbir yavru ölmüyor zayıfı hastası kim varsa yaşıyor onlarda ürüyor sonra. zaten doğal ortamında da değil hayvanlar, orman olsa neyse ama şehirde yaşıyorlar. çok kedi=kedi başına daha az yemek üstüne tonla FIV hastalıklı kedi, bununda ölümü çok kötü. bkz japonyanın kedi adaları, hasta olmayan çok az kedi var oralarda. not: 120+ kedi baktım ta doğustan çoğu, 3-4 nesil beraber yaşayanlar oldu. 3. nesilden sonra genelde çok kaliteli hayvanlar çıkıyor, bıraksan lord olur. an itibari ile kendi kedim + 5-8 arası kedim var lol. http://static3.wikia.nocookie.net/__cb20090604151913/batman/images/thumb/5/59/Catman_07.jpg/290px-Catman_07.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Voys said: bana çok vahşice geliyor hayvan kısırlaştırmak ya. sözde hayvan sever olarak kedi besliyosunuz ama hayvanın YAŞAMA AMACI olan üremesini hemde dönüşü olmayacak şekilde engelliyosunuz. Hayatinda kedi besledin mi evinde apartmaninda bahcende vs? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 köpek besledim, şu an tavşan beslicem hotot arıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar