Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 belki bir olumsuz yaratik oldugunu dusundun mu ? tek mantikli aciklamasi o kaliyor o sahnenin cunku. bende pek sevmedim ama dedim herhalde ya bu tipte bir yaratik, ya da baba daha fena bir sey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Birçok kurt adam hikayesinde yaralanan insanların da kurt adam olduğunu hatırlatayım. Ha tabii öyle olsa bile adam bunu dönüşmeden önce anlamış mıdır bilemeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Bilemiyorum ya, bazı şeyler yavan oluyor zaman zaman. Mesela bir bölümde tüm ekip beraber yürüyor ve kurtlarla karşılaşyorlar. Bizim elaman bunların burnun dibine girip göz teması kuruyor. Sonra kurtlar gidiyor. Ardından bizim adam "Let's go" diyor ve sahneden çıkıyorlar. Neden böyle diyor ki? Çok komiğime gitmilşti. Kurt adam saldırısına uğrayıp lanetleniceğini biliyor mu ki adam? Dışardan bakıp mantıklı konuşabiliyoruz ama saldırıya uğrayan adam o zaman diliminde neler olabileceğini nereden bilebilir ki? Babadan dolayı adam da olayları biliyor mu diyorsunuz? Bilmem o kadar derin bir bağ olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 kürtadam adamın suratının yarısı gitmiş,muhtemelen eli boş dönerse başınada iş gelicek,üstüne adam az çok saplantı haline getirdi ethanı onun için kaybedek birşeyim yok diye bukadar cesur davranıyor olabilir. yada kurtadamların sadece dolunayda dönüşebildiğini veya gümüşün zarar verdiğini falan biliyodur bilmiyorum. balo sahnesi müthişti buarada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 2x07 bu bölümde hiç bişi olmadı abi baya yavaş ilerliyo artık. sezon finali ne zaman olacak bunun? karı koca gibi takıldılar danslar falan. son 4 dk bi aksiyon verdiler onda da eva döktürdü öldürme sahnesinde. doktorun yarattığı kız (adı bile kalmamış aklımda) da baya baydı derken o da gitti öldürdü herifi. bizim şair herif nerde? bu bölüm hiç gözükmedi? tamam doktora vakit verdi kızı eğit diye ama herif piyasada yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Gördü ya Dorian ile Lilly'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Bu haftaki bölüm çok iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Oha ya süperdi... Ama öyle bitermi bölüm ya mal gibi kaldım sakjakfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 geçen bölümden sonra iyiydi baya. spo sembene nin olayı ne bi anlasak tam olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Yeni başladım eva green ilk bölümde iyidi, 2. bölümde o ruh çağırma sahnesi neydi öyle OHAA, deli performans sergiledi hatun müthişti be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 İlk sezon nerede, bu sezon nerede ya? Her bölümde çıtayı bu kadar yükseltmeseler iyi olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 son bölüm sıkıcıydı. ilk başta savunmuştum ama frankenstein, canavarı ve whore çok sıktı, dorian gray daha da sıktı. Hepsini bir araya bağlayamayacaklarsa ana konuda kalsalar çok iyi olur. İlla ki bağlayacaklar ama hedefleri 4 sezonsa daha bi aksion olmaz onlarla ilgli. Canavar gelinini öldürür diyorum ben sezon sonunda. Sebebide eva green olur yada kör hatun olur. Dedektif de çok bayık bağlayın artık biyere herif sherlock olaydı bari de anlayacam bi işe yarayacağını ama sadece screentime dolduruyor şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 OHAAAAA arkadaş ya....nası bir bölüm yine Final nası olcak haftaya Okadar çıta yükseldiki süper ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 yuh efsane bölümdü spo gerizekalı ives niye gitti ki tek başına olan sembeneye oldu lan! ayrıca o kör kızdan hiç beklemiyodum ya resmen şaşırdım lily de baya palazlandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 şu son iki bölüm beni epey baydı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 evanin bakislar :) daima kizgin bak demisler herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Begendim finali.. 3. Sezon olmayacakmiscasina bitti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 eva green de ilginç bi çekicilik var hem beğeniyorum hem tırsıyorum.hani evimin hanımı olsa böyle kötü baksa süt sökmüş kendi olurum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 çenesini çok keskin kullanıyor dikkatimi dağıtıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Michelle Pfeifferdan what lies beneath da hem tırsıp hem beğenmiştim öyle bişeymi? Frostbite said: eva green de ilginç bi çekicilik var hem beğeniyorum hem tırsıyorum.hani evimin hanımı olsa böyle kötü baksa süt sökmüş kendi olurum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 kadın mükemmel oynuyor. ow beloved, know your master. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 final ben pek sevmedim finali. yine eski dilde konuşup master'i mı alt etti? o kukla içindeki ruh master mıydı? çok kolay olmadı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Muzikler sahaneydi, cok guzel de sezon final i yaptilar, bir kac cliffhanger la beraber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Kanuni said: Begendim finali.. 3. Sezon olmayacakmiscasina bitti... Şimdi izledim de her türlü 3. sezon olur. Çok fazla açık konu var. Ives ölmeden bitmez bu dizi. Frankengillere ne olacak? Gray gayine ne olacak? Ethanın babası kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 acik konu kaldi diye gelmiyo yeni sezonlar genelde ama ne yazik ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar