Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Penny Dreadful (2014) - Showtime

Norak

Öne çıkan mesajlar

Bilemiyorum ya, bazı şeyler yavan oluyor zaman zaman. Mesela bir bölümde tüm ekip beraber yürüyor ve kurtlarla karşılaşyorlar. Bizim elaman bunların burnun dibine girip göz teması kuruyor. Sonra kurtlar gidiyor. Ardından bizim adam "Let's go" diyor ve sahneden çıkıyorlar. Neden böyle diyor ki? Çok komiğime gitmilşti. Kurt adam saldırısına uğrayıp lanetleniceğini biliyor mu ki adam? Dışardan bakıp mantıklı konuşabiliyoruz ama saldırıya uğrayan adam o zaman diliminde neler olabileceğini nereden bilebilir ki? Babadan dolayı adam da olayları biliyor mu diyorsunuz? Bilmem o kadar derin bir bağ olabilir mi?

Sosyal ağlarda paylaş

kürtadam

adamın suratının yarısı gitmiş,muhtemelen eli boş dönerse başınada iş gelicek,üstüne adam az çok saplantı haline getirdi ethanı onun için kaybedek birşeyim yok diye bukadar cesur davranıyor olabilir.

yada kurtadamların sadece dolunayda dönüşebildiğini veya gümüşün zarar verdiğini falan biliyodur bilmiyorum.

balo sahnesi müthişti buarada.

Sosyal ağlarda paylaş

2x07

bu bölümde hiç bişi olmadı abi baya yavaş ilerliyo artık. sezon finali ne zaman olacak bunun?
karı koca gibi takıldılar danslar falan. son 4 dk bi aksiyon verdiler onda da eva döktürdü öldürme sahnesinde. doktorun yarattığı kız (adı bile kalmamış aklımda) da baya baydı derken o da gitti öldürdü herifi.
bizim şair herif nerde? bu bölüm hiç gözükmedi? tamam doktora vakit verdi kızı eğit diye ama herif piyasada yok.

Sosyal ağlarda paylaş

son bölüm sıkıcıydı. ilk başta savunmuştum ama frankenstein, canavarı ve whore çok sıktı, dorian gray daha da sıktı. Hepsini bir araya bağlayamayacaklarsa ana konuda kalsalar çok iyi olur.

İlla ki bağlayacaklar ama hedefleri 4 sezonsa daha bi aksion olmaz onlarla ilgli.
Canavar gelinini öldürür diyorum ben sezon sonunda. Sebebide eva green olur yada kör hatun olur.

Dedektif de çok bayık bağlayın artık biyere herif sherlock olaydı bari de anlayacam bi işe yarayacağını ama sadece screentime dolduruyor şimdilik.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...