totemic Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Uzun bir aradan sonra haftasonunu tamamen kendime ayırabildim. 48 saatliğine özgürüm. bu süreyi oyun oynuyarak değerlendirmek istiyorum. Ne tavsiye edersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Hearthstone. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 dışarı çık gez ne oyunu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Ya adam oyun oynamak istiyor sana ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 48 saatliğine özgürüm derken gezmek tozmak, hatunla dışarı çıkmak, seminer, aile yemeği vb. seylerin olmadığı bir haftasonundan bahsediyorum. aynı eski günlerdeki gibi 48 saatliğine sadece oyun oynayabilirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Zikko said: dışarı çık gez ne oyunu ? bir yere gidip bana 1 döner ver dediğinde ne döneri git başka yerde ıslak hamburger ye diyorlar mı sana ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 olmmmm ben de çok istiyorum 2 aydır sanırım nerdeyse her haftasonu full dışardayım veya yorgun argın bitik vaziyette eve dönüyorum akşamları. hatta geçen cumartesi bütün gece biber gazı yiyerek öldüm geberdim hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 verdiğin örnek on numara alakasız olmuş da, ben uzun zamandır çalışıyor kendine vakit ayıramıyor sandıydım ki ben zaten hearthstone oynuyorum onun tavsiyesini verecektim.. applev0dka said: Zikko said: dışarı çık gez ne oyunu ? bir yere gidip bana 1 döner ver dediğinde ne döneri git başka yerde ıslak hamburger ye diyorlar mı sana ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 istese başka bir bölümde haftasonu ne yapayım diye topic açar öneri alırdı. verilen örnek tam oturmuş. adam oyun bölümünde oyun istemiş, emir kipi kullanmışsın dışarı çık demişsin. üstüne bir de ne oyunu? diye anne gibi azarlamışsın. tek farkı söylediğimiz oyunu oynayınca kazancımız olmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Verme sen tavsiye, istemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 İşte bunlar hep "Ben büyüdüm" ayakları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 heroes 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 ben dicektim de blekays açıklamayı yapmış gerek görmüyorum tekrar tekrar vurgu yapmaya. saints row serisi çerezlik eğlencelik. hem hikaye sağlam olsun hem oynayış farklı ve güzel olsun dersen Tomb raider ve mirror's edge öneririm. batman olabilirm herhangi birisi tam olarak beklentini yazarsan daha kolay öneriler gelir, böyle 2 gün deli gibi kendimi hikaye ve atmosfere mi kaptırayım diyorsun, yoksa bacakları uzatip rahat rahat çerezlik bişeyler mi ariyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 might and magic x ve pirates bu hafta! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 dungeon keeper da olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 kınayt onlayn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 ne tarz seviyorsun ki bir sürü secenek var ama 48 saat iile süre kısıtın varsa sid meier's pirates oyna hem eglenceli hem kısa http://upload.wikimedia.org/wikipedia/sl/2/24/Sid-meieir-pirates.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 tomb raider de biter aslında 48 saate öyle herşeyi toplamıcam tüm secret dalgaları bulmayacam dersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 ya işte bana 48 saatlik bir oyun lazım. onunla işim bittiğinde muhtemelen birbirimizi bir daha göremeyeceğiz.. asdga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 system shock 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 o zaman kesin tomb rider oyna, mekanlar, hikaye işlenişi, oynayış falan çok güzel. tam bir interaktif film tadında aslında. memnun kalırsın kesinlikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 tomb raider güzel öneri. metal gear rising de olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 GONDARCENGIZ said: kınayt onlayn Silkroad varken kınayt oynanmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dakkar Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 48 saat, tatmin edici bir civ5, crusader kings2 ya da europa universalis maraton'unun başlangıcı olabilir. Hardcore başlangıçtan sonra azar azar devam edebilirsin yukarıdaki oyunlara. edit:crusader kings 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 allah 3 oynayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar