Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Yok yahu, lore ile ilgisi super filmin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 filmin sonundaki ördek ne işti lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Bugün gittim. Muhteşemdi. İnanılmaz eğlendim. Creditsten sonra sahne var mıydı ? Cart diye kestiler filmi sinir oldum. Ha bi de, Marvel comics aşırı karışık değil mi ya ? Ne zaman okumaya niyetlensem çıkamıyorum işin içinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 üst mesajda ki spoiler vardı işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 sleepingdeath said: filmin sonundaki ördek ne işti lan buna benzettim ama? http://www.imdb.com/title/tt0091225/?ref_=nv_sr_3 Marvel karakteriymiş. lol hiç dikkat etmemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 efektler idare edermi ona göre hangi sinemada gideceğimi belirleyeceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 iyi iyi git beklentinin üstünde çıkar bayaa beğendim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 filmi efektler için izlemek. hocam bu sene hasatlar nasıl olur sence ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Filmi efektler için izleyeceğini söylememiş, görsel olarak kaliteli bir filmse hakkını verebilecek bir salonda izleyeceğim demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 doğru. bıyık ve yeni elemandan ötürü daha bi okumadan yazıyorum artık adsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 yarın giderim mall of istanbul cinetech yakışır bu filme.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 8/10 ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 It won't go over my head. My reflexes are too fast; I would catch it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Bilmeyen cahiller vardir ayrica: http://marvel.com/characters/466/cosmo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 GERGE said: It won't go over my head. My reflexes are too fast; I would catch it. peki Ronan la Drax ın ailesinin ne alakası var peki ya? Benim okumadığım bir arch olabilir ama hakikaten Thanos adına Ronan mı öldürüyor onları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 abi piyasaya farklı bişey çıkınca hemen 100 yıllık takipçisiydim tribleride baydı artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Bildigim o yok, Thanos kendisi olduruyor. Bu evrende Ronan oldurmus ama Thanos icin calisirken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 bazı yerleri biraz gereksiz göze sokmuşlar ama genel olarak baya güzeldi bence hertürlü izlenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 ben çok beğendim son x-men filmi kalitesinde olmuş 9/10 çok net. trailer afişlerde gamora biraz rahatsız etmişti rihanna gibi olmuş lan falan diyede yok tam olması gerektiği gibi olmuş. starlord playlist iyiydi bide baya :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 iyi aklıma getirdin.playlist baya iyiydi bi indireyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=Bo-qweh7nbQ&list=PLca2KPwdvkxJC-MDqEuR6ZoK4mBVyF0mn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=akk1SA6TZcg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 çok güzel filmdi be mükemmeldi hani hiçbişi rahatsız etmedi herşey mükemmeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar