Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 http://www.altevren.net/yazilar/cizgi-roman-yazilari/marvel/788-yeni-guardians-of-the-galaxy-serileri bakın burası güzel bir çizgiroman sitesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 quixef said: Oo olm neler kaçırıyoruz ya yurtdışında değilken.. Bugün Transformers i izlemek için arkadaşla Londra BFI IMax te oturduk koltuklara, ışıklar söndü, sadece bir sinema çalışanını aydınlatacak şekilde bir projektör yandı ve adam: "Normalde bu dakikalarda reklamlar ve çeşitli fragmanlar yayınlarız *yawn* (gülüşmeler) ancak bugün size özel bir sürprizimiz var: Marvel Guardians of Galaxy world exclusive first 17 minutes (cheers) Ancak bugün burada Marvel den bazı çok ciddi insanları konuk ediyoruz ellerindeki gece görüş ekipmanları ile telefon kullananları arayacaklar, şimdiden uyarıyoruz telefonlarınızı tamamen kapalı tutun" İlk 17 dakikasını izledik filmin, böyle Marvel in görevlendirdiği takım elbiseli elemanlar geziyor sinemanın içinde gece görüş ekipmanıyla telefon kayıt cihazı kullanan var mı diye bakıyorlar falan. Değişik bir deneyimdi netekim. ee güzel miydi bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 gelecekteki denetim, gözetleme ve disiplin metodlarından birini üstünüzde sizden izinsiz denemişler bir de üstüne şakşaklıyorsunuz, vay be, sistem kendine biat eden nesli yarattı sanırım sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 progamer said: quixef said: Oo olm neler kaçırıyoruz ya yurtdışında değilken.. Bugün Transformers i izlemek için arkadaşla Londra BFI IMax te oturduk koltuklara, ışıklar söndü, sadece bir sinema çalışanını aydınlatacak şekilde bir projektör yandı ve adam: "Normalde bu dakikalarda reklamlar ve çeşitli fragmanlar yayınlarız *yawn* (gülüşmeler) ancak bugün size özel bir sürprizimiz var: Marvel Guardians of Galaxy world exclusive first 17 minutes (cheers) Ancak bugün burada Marvel den bazı çok ciddi insanları konuk ediyoruz ellerindeki gece görüş ekipmanları ile telefon kullananları arayacaklar, şimdiden uyarıyoruz telefonlarınızı tamamen kapalı tutun" İlk 17 dakikasını izledik filmin, böyle Marvel in görevlendirdiği takım elbiseli elemanlar geziyor sinemanın içinde gece görüş ekipmanıyla telefon kayıt cihazı kullanan var mı diye bakıyorlar falan. Değişik bir deneyimdi netekim. ee güzel miydi bari Güzeldi ya ben sevdim. Groot, Rocket Raccoon 10 numara. @Bıyık: Yav he he. Senin gibi olmadığım sürece sistemin beni getirdiği her nokta daha iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Biyik said: gelecekteki denetim, gözetleme ve disiplin metodlarından birini üstünüzde sizden izinsiz denemişler bir de üstüne şakşaklıyorsunuz, vay be, sistem kendine biat eden nesli yarattı sanırım sonunda. sen cidden sorunlu bir adamsın b.yik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Cuma Bilkent'e ilk seansa gidiyorum. Sonra arkadaslarla tekrar giderim. Gelmek isteyen varsa Cuma mesaj atsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Güzeldi ama Ya film güzel, onu bir kenara koyuyorum önce ama şu değişiklikleri niye yaptıklarını biri bana anlatsa süper olur: - Nova Corps un Marvel in Green Lanternleri gibi bir oluşumdan pilotlara dönüştürülmesi - Ronan ın Thanos a hizmet etmesi (Bildiğim bir story arch değil, belki vardır böyle bişi) - Ronan ın resmen kötü olması (Conquest storyline inda Technovore mu ne dalgaysa onlar tarafından ele geçirildiğinde olmuş gibiydi ama onun haricinde neutral bir adam diye biliyorum) vs vs böyle baya bişi var, GERGE & Cuce help! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Ronan ozunde villain ve Ultimate Marvel evreninde Thanos'un oglu zaten. Duz Marvel'de zaman gectikce iyi oldu. Nova Corps da aslinda Xandar'in 400-500 kisilik bir ozel pilot birligi gibi bisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Ama ama Ronan tamam da, Nova Corps filmde sadece pilot yani hiç özel güçleri filan yok. Nova Force a hiç değinilmemiş, Nova karakterini Marve Cinematic Universe te düşünmedikleri için böyle değiştirdiler herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Filmi izleyince donerim sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Gayet guzeldi. Sinemada surekli kahkahalar atildi, eglenildi. Hic goz yormadi,action sahneleri hic sikmadi. Herseyi kivaminda kullanmislar. Aklimda kalan Cok guzel sahneler vardi. Yine sinemada ki en mal adam geldi benim arkama oturdu. Basta gereksiz yorumlardan benden bir ihtar aldi devaminda surekli koltugumu ayagiyla sallamasindan dolayi ikinci ihtari caktim. Filmin zevkini kacirdi. En son gittigim filmde de yanima bir cocuk oturmustu. Surekli heyecanlanip ayagini salliyordu. (Hani boyle parmak ucuna basip, topugu hafif yere dokundurmadan bacagi yukari assagi, cisi gelmis gibi titretirler ya) Tum koltuk sirasini benden aldigi 3-5 ihtara ragmen film boyunca heycanlandikca salladi. Filmi biraktim acaba bu sahnede heycanlancak mi heycanlanmiycak mi? diye tahminde bulundum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Biyik said: gelecekteki denetim, gözetleme ve disiplin metodlarından birini üstünüzde sizden izinsiz denemişler bir de üstüne şakşaklıyorsunuz, vay be, sistem kendine biat eden nesli yarattı sanırım sonunda. seks ve seyahati sever misin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Bu arada IMAX izledim. 3D'si güzel olmuş. Aksiyon sahneleri yormuyor. Ben çok beğendim. Öyle çizgi roman sevdalısı biri değilimdir. Orta malı olmuş karakterleri tanırım, bilirim okadar. Bilmediğim etmediğim bir evren bu. Karakterleri, ortamları, tasarımları falan çok beğendim. Sıkmadan izletti kendini. Devamını bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Burada yazar ne demek istemiş? Biyik said: gelecekteki denetim, gözetleme ve disiplin metodlarından birini üstünüzde sizden izinsiz denemişler bir de üstüne şakşaklıyorsunuz, vay be, sistem kendine biat eden nesli yarattı sanırım sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 bıyık tinfoil hat takıyomuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Biyik icin bi yerde acik tutuyorum sunu surekli, lazim oldukca siz de kullanin; http://i.imgur.com/bVJZw1R.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Uygulanisi da basit bu arada. Gereksiz post'larinin hemen hepsinin altina, araya post girmeden yapistiriyorsunuz o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 İzmir'de nerede izlemek lazım acaba 3D'sini? EGS'deki çok çok kötü bir daha tövbe ettim orada 3d film izlemeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 En iyi Marvel filmiydi, direk en iyi Marvel filmiydi. Her acidan mukemmeldi. Tek bir sorunum var filmle: Taneleer Tivan'in yanindaki calisan kizdan oyle bir yamuk yemesi mumkun degil. Bu adam gelecegi gorebiliyor ama, kendisi izin vermistir diyorum buna. Ama en azindan hissettirilmesi gerekiyordu oyleyse. Bir de Starlord'un babasi oyle bilinmeyen bir irk degil, neden oyle dediler ki? Bir de cok sevdim ben ama Cosmic Marvel bilmiyen biri ne kadar sever bilmiyorum, benim icin tum karakterler ve mekanlar tanidikti ve hepsi dogru uyarlanmisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 GERGE said: En iyi Marvel filmiydi, direk en iyi Marvel filmiydi. Her acidan mukemmeldi. Tek bir sorunum var filmle: Taneleer Tivan'in yanindaki calisan kizdan oyle bir yamuk yemesi mumkun degil. Bu adam gelecegi gorebiliyor ama, kendisi izin vermistir diyorum buna. Ama en azindan hissettirilmesi gerekiyordu oyleyse. Bir de Starlord'un babasi oyle bilinmeyen bir irk degil, neden oyle dediler ki? Bir de cok sevdim ben ama Cosmic Marvel bilmiyen biri ne kadar sever bilmiyorum, benim icin tum karakterler ve mekanlar tanidikti ve hepsi dogru uyarlanmisti. nova? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 yarın gidiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 1 yıldır beklediğim filme ilk gününde gidememenin hüznü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Abi üzüldüğün seye bak. Rakun oluyor sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Nova Nova'larin hepsi o kadar guclu degil, bir kismi sadece. Ama Nova Power'in birebir olmasi gerekmiyor, dedigim gibi, Nova Corps aslinda tam olarak da filmde gorundugu gibi bir uzay gemisi filosu. Birebir almiyor zaten MCU, kucuk degisiklikler yapiyor. Nova Corps da olmus. Ayrica Skrull gorundu bir tane Collecter'in mekaninda, dikkatli bakin. Chitauri var diyorduk Skrull yerine, oyle degilmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 gittim mantık arayana kadar 9/10 ondan sonra neden mantık arıyorum lan dedim uzayda nasıl donmuyor lan tshirtle diye düşündüm salak gibi 10/10 oldu tişikkirlir marvel tişikkirlir istinye park imax ha bu arada comic fln hiç okumadım guardians of the galaxy'nin, gayet kör cahil gittim, köpek gibi eğlendim. belki lore manyakları darlanmıştır çünkü filmi direkt eğlenceli yapmaya çalışmışlar ve öyle de olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar