kermit Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 serhat diye isimmi olur lan o ne biçim şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 BalisticGel said: Eleman bu kız meçhul. Tip bu ise Abdullah'ı kaçırma, mutlu olabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 "gelin adayı buldular" 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 bişi yok çocuğun tipinde gayet şirin bi adam işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 mc uçmuş arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 olur öyle arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 diaboliq said: kız çocukluk arkadaşım abdullah'a benziyor lan bildiğin. kuzenim hemşire. aynı hastanede çalıştığı arkadaşı var bunun. onunla geziceklerdi bunlar. beni de çağırdılar. gittim anasını satayım. kızı bi gördüm..abaaaavvv. lan bildiğin abdullah ve abdullah'ın takma adı "götüm daha güzel abdullah". adam çirkin yani ben neyim tamam ben de öyle çok yakışıklı değilim de bu abdullah baya kötü lan. kuzenimle kavga ettik lan. kızın fotoyu apoya gösterdim , adam soyağacını araştıralım akraba çıkabilir dedi. sen niye bu kadar kalitesizsin ya direk açtığın topiclerden buram buram gerizekalılık buharlaşıyor off beynim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 ulan aluriel'den korkulur ha, dün mc_lovin'e bileniyorum falan diyordu bugün alıntıya bakmaya başlığa geldim herif banlanmış asdasdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 diaboliq said: kız çocukluk arkadaşım abdullah'a benziyor lan bildiğin. kuzenim hemşire. aynı hastanede çalıştığı arkadaşı var bunun. onunla geziceklerdi bunlar. beni de çağırdılar. gittim anasını satayım. kızı bi gördüm..abaaaavvv. lan bildiğin abdullah ve abdullah'ın takma adı "götüm daha güzel abdullah". adam çirkin yani ben neyim tamam ben de öyle çok yakışıklı değilim de bu abdullah baya kötü lan. kuzenimle kavga ettik lan. kızın fotoyu apoya gösterdim , adam soyağacını araştıralım akraba çıkabilir dedi. asdfghj güldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 bingildak said: ulan aluriel'den korkulur ha, dün mc_lovin'e bileniyorum falan diyordu bugün alıntıya bakmaya başlığa geldim herif banlanmış asdasdasdasd siz aranızda böyle şuna gıcığım buna çok bilendim falan diye konuşuyorsunuz demek ki yaşlı kadınlargibi. hadi bana da bilenin lan teyyareler sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 zamanlama manidar diye falan gelmeyin hiç benimle alakası yok mclovinin uçmasının. şişmana öm atıyorum diye yanlış topiğe yazmışım sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 derin pati, aluriel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Fistan said: diaboliq said: kız çocukluk arkadaşım abdullah'a benziyor lan bildiğin. kuzenim hemşire. aynı hastanede çalıştığı arkadaşı var bunun. onunla geziceklerdi bunlar. beni de çağırdılar. gittim anasını satayım. kızı bi gördüm..abaaaavvv. lan bildiğin abdullah ve abdullah'ın takma adı "götüm daha güzel abdullah". adam çirkin yani ben neyim tamam ben de öyle çok yakışıklı değilim de bu abdullah baya kötü lan. kuzenimle kavga ettik lan. kızın fotoyu apoya gösterdim , adam soyağacını araştıralım akraba çıkabilir dedi. sen niye bu kadar kalitesizsin ya direk açtığın topiclerden buram buram gerizekalılık buharlaşıyor off beynim abi şunu yapmana ne gerek var. yani böyle bişey yazmana. etliye sütlüye karışmadan kimseye hakaret etmeden takılıyorum forumda. kimseyle tartışmaya girmiyorum. şu hareketinin sebebini cidden merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 A B C It's easy as, 1 2 3 As simple as, do re mi A B C, 1 2 3 Baby, you and me girl A B C It's easy as, 1 2 3 As simple as, do re mi A B C, 1 2 3 Baby, you and me girl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Aluriel said: zamanlama manidar diye falan gelmeyin hiç benimle alakası yok mclovinin uçmasının. şişmana öm atıyorum diye yanlış topiğe yazmışım sadece. öm gelmedi arkadaşlar korkmuş R açıklama yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 ya zamanında banada uruk hai yavrusunu kız bu yersen diye yutturmaya çalışmışlardı yemedim tabi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 diaboliq said: abi şunu yapmana ne gerek var. yani böyle bişey yazmana. etliye sütlüye karışmadan kimseye hakaret etmeden takılıyorum forumda. kimseyle tartışmaya girmiyorum. şu hareketinin sebebini cidden merak ediyorum. Sene 2014 forumu ciddiye alıyorsun Kız için yorumum ise 5 sene sonra evli ve çocuklu olduğunu hayal et ve edebildiğin ölçüde karar ver. her şey sadece dış görünüş değil bunu da aklından çıkarma! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 BonePART said: bingildak said: ayrıca bir kızın arkadaşıyla ilgili şöyle bir lansman yaptığını duymadım "bizim ayşe var, reziller rezili, çirkin mi çirkin, karaktersiz mi karaktersiz, geçen gün gitti eski erkek arkadaşının altına yattı çocuğun başka sevgilisi varken, okumadı bu mal bir de, sekreterlik yapıyor - kesin beğenirsin" kızların zevki yok bildiğin çirkin kızla güzel kızı ayırt edemiyolar inanılmaz güzel dedikleri kızlar götüme benziyo şuna +244232556 ya "Ay bilmemne çok güzel, ay keşke saçlarım onun gibi olsa" 'daki bilmemneye bakıyorsunuz, bir de diyen kıza bakıyorsunuz. Diyen kız istatistiklere göre %97 oranında bilmemneden çok daha giderli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 http://www.devrimcihaber.com/wp-content/uploads/2013/02/serok-apo-468x311.jpg Gayet hos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 diaboliq said: Fistan said: diaboliq said: kız çocukluk arkadaşım abdullah'a benziyor lan bildiğin. kuzenim hemşire. aynı hastanede çalıştığı arkadaşı var bunun. onunla geziceklerdi bunlar. beni de çağırdılar. gittim anasını satayım. kızı bi gördüm..abaaaavvv. lan bildiğin abdullah ve abdullah'ın takma adı "götüm daha güzel abdullah". adam çirkin yani ben neyim tamam ben de öyle çok yakışıklı değilim de bu abdullah baya kötü lan. kuzenimle kavga ettik lan. kızın fotoyu apoya gösterdim , adam soyağacını araştıralım akraba çıkabilir dedi. sen niye bu kadar kalitesizsin ya direk açtığın topiclerden buram buram gerizekalılık buharlaşıyor off beynim abi şunu yapmana ne gerek var. yani böyle bişey yazmana. etliye sütlüye karışmadan kimseye hakaret etmeden takılıyorum forumda. kimseyle tartışmaya girmiyorum. şu hareketinin sebebini cidden merak ediyorum. gerizekali olman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 hakikaten çok ayarsız adam var forumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 birbirinizin kalbini kirmadan oynayin. hadi bakayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 fin hava almaya gitti, gelecek 1 ay sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Yooo hala burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 fistan paticik 2011 mevzuatındaki bir boşluktan yararlandı herhal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar