Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aziz Yıldırım CNN Türk'te

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ne diyecekti?

cemaatten geldiler, bu arkadaşlar bizim adımıza böyle bişey yaptılarsa yanlış yapmışlardır dediler, özür dilediler dedi.

açık açık cemaat yaptı dese ispat gerekir. öyle bişey söyleyemez.
Mesaj tarihi:
http://www.zaman.com.tr/gundem_maalesef-turkiyede-rejimi-sikintiya-soktular_2199244.html

Aziz Yıldırım Tarafsız Bölge'ye konuk oldu

'Maalesef Türkiye'de rejimi sıkıntıya soktular'
Mesaj tarihi:
Bir Tayyibe yavşadı, sonra Cemaatten alt kademelerden birileri yaptı dedi (savcıları kastederek) Sonra Tayyibe yavşadı, sonra Dedi paralel devlet var, ama paralel devlet hem AKP hem Cemaat, bunu bana askere yakın olduğum için yaptılar, sonra bırakın gençler her yer Taksim her yer direniş desin dedi, Sonra Feto beni aradı biz yapamadık dedi, Tayyipte yapmamıştır dedi, Sonra Tayyibin yanında yavşaklar var onlar yaptı dedi.

Ben AKP Cemaat beraber yaptılar anladım ama Tayyip ve Feto Hariç gibi bir şey anladım da, yanlış anlamış olmam muhtemel kendide bilmiyo gibi.
Mesaj tarihi:
Kısaca kime gittiyse karşı taraf yaptı dedi, kimse ben yaptım diye çıkmadı dedi, o zaman kim yaptı ben de bilmiyorum dedi ne desin? Ergenekon'a bağlayacaklardı bağlanamadı dedi bir de. Bu arada galatasaraylıların bir insanın eksik yönüyle dalga geçmesi ne kadar büyük bir zeka örneği, tebrik ederim :).
  • Yeni Oluştur...