Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş Jimnastik Kulübü 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 5

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
aslında cok bi alakası yok o 4 macta daha iyi oynuyorduk ama fernandes de gs macı da dahil olmak üzere oynamamaya basladı ama hep ilk 11 basladı giderek de takımı aşagıya cekti simdiki durumda fernandessiz oynuyoruz gs macına kadar puan kaybetmezsek yenilsek bile öyle bir düşüş yaşıyacagımızı zannetmiyorum ama orta sahada olacak her sakatlık takımı direk siler cunku atiba veli jones oguzhan 4 lüsünden 3 tanesi oynıyacak muhtemelen aynı mevkide iki sakatlık yada ceza direk takımı düşürür
Mesaj tarihi:
güzel fikir de işte A-B-C-D-E falan diye olunca yerini kolay buluyorsun sıra takip ederek. dediğin isim koyma olayını alfabetik olarak koyup da çözebilirler tabi, sen forzaya yaz bunu en iyisi sfds
Mesaj tarihi:
ya kapılara isim sembolik olarak koyulabilir. Hani resmi olarak A kapısı yazar bilette ve kapının üstünde ama işte atıyorum götüne başına bir tane tabelaya Süleyman Seba Girişi, Kapısı vs. neyse işte yazılabilir.

Şu üstteki saçmalıktan 10 kat daha iyi asdfasd
Mesaj tarihi:
lan olum siz hiç maça gitmiyor musunuz ? :D

ben hiç biletin üzerinde yazan kapıdan girmiyorum ki, neresi yakınsa nerde sıra azsa ordan giriyorum işte sdsfs

o yüzden kapı numarası ismi falan fark etmez yani
Mesaj tarihi:
said:
TRANSFER | Beşiktaş, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Hannover 96'nın 17 yaşındaki forveti Onur Çapın'ı takibe aldı. (LİG TV)

BİLGİ | Onur Çapın, Hannover 96'nın U17 ve U19 takımlarında çıktığı 41 maçta 20 gol attı. pic.twitter.com/3PjKHNAvZr
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...