Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş Jimnastik Kulübü 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 5

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
genç adamlar, pavyona gidip stres atsınlar hakları

sabaha karşı ligin en az gol yiyen takımıyken en önemli haftalarda 3 pas üst üste yapamadan nasıl 3 gol yiyip koltuğu kaptırdık onu tartışırlar.
Mesaj tarihi:
Sezon başı hatalar yapıldı.Ders alınmadı devre arasında faciaları yaşadık.

Dolayısıyla yeni sezon için de hatalardan ders alındı doğru işler yapılacak diyemiyoruz.

Ş.Ligi elden kaçmak üzere.Kalan 3 maçta galibiyet bile alabileceğimizi sanmıyorum zaten.Kulübün durumu da ortada.Paralarda saçma sapan isimlere saçıldı.Cenk Tosun'a yapılan uzun ve yüklü kontrat bile hataların devamı.Umut çok az..
Mesaj tarihi:
yapılan tek hata güvenmek oldu. çok kezbanımsı bir laf olarak gelecek ama malesef öyle ...

ilk yarı bittiğinde ÖÖ ne demişti. Bilic formsuzları bile oynatarak, daha çok şans tanıyarak düzelmesini hedefleyen bir hoca demişti. Milli takımda bu işe yarar ama kulüpte olmuyor işte, olmuyor. Bilic'in tek büyük problemi de şimdilik bu resmen, aşırı güveniyor.

Devre arası takım start alırken yine çok iyiydik. Niye? Çünkü kesilmesi gereken adamlar kesilmiş ve aktif performans üzerinden değerlendirme yaptığında hücumcularına vs. de güvenin tamdı. Ne oldu? Hepsi birden çöktü...

Olcay mesela bu sezon hiçbir zaman en üst seviyeye çıkamadı. Genellikle kötüydü ama arada çıkıp beklenmeyeni yapıp, kalitesini konuşturup gol atıyor, atak yönlendiriyor vs. diye koyuyorduk. Arkadaş 3 haftadır hiçbir bok yapmıyor. Ondan önce de 4-5 hafta pozitif işleri bir elin parmağını geçmez. Kes arkadaş takımdan kes...

Oğuzhan modern orta saha kalıbında bir oyuncu olmasa ve mental olarak ülkenin %90'ından üst seviyede olmasa şu ligde şu formuyla forma bulamaz. İkinci lig takımına falan kiralanır. Aşırı derece formsuz, pasları bile hantallaştı. Gece dışarı çıkmıyorum, eve gidiyorum vs. diyor ama hayatı düzenli işlemiyor belli... En azından adam gibi kendine bakmıyor.

Almeida desen zaten pivot santraforluğu kusursuza yakın yapıyor diye sesimiz çıkmıyordu ama orada da bir şey kalmadı. Tam bir hiç, bir bok kattığı yok takıma ve resmen eksik oynuyoruz...

Töre desen geçen pazartesinden her şey belli. Bir gram akıl varsa futbol şubesinde o kadar para verilip alınmaz. Zaten 2. devre komple düşüşteydi son olay artık işin kopma noktası olsun...

Geride sorun yok neyse ki, Veli-Atiba-Motta-Franco zaten her zaman her şekilde en üstünü vermeye çalışan adamlar. Motta'nın son maç yaptığı biraz ruh hastalığına denk geldi yine ama olsun. O tip şeyleri yapan adamlarda lazım bize, en azından arzusu var kazanmaya yönelik bırakmıyor.

Her neyse devre arasında bu adamlara bel bağlayıp yola çıkarsan ve biri ikisi değil dördü de inanılmaz form kaybı yaşarsa böyle oluyor. Özellikle Oğuzhan'ın formsuzluğu inanılmaz yani, tarifsiz...

Oğuzhan hariç hücumdaki on bir oyuncuları komple değişmeli, o da adam olana kadar gerekirse yedek bekletilmeli. Olcay kulübede kalsın, her zaman iyidir onun gibiler ama tek alternatif olarak kaldığı sürece böyle olacak. Almeida ile sözleşme imzalanırsa yazık olur. Seviyoruz, ediyoruz tamam ama yok yani realist olmak gerek. Gomis falan lafları geçiyor. Alınabilecekse bir dakika durmasınlar.

Töre'den bir bok olmaz. Quaresma'nın Türk şubesi, 3-4 milyona alabiliyorsak alalım gerçi bir şey olmaz. Yerli piyasasında onun kadar yeteneklisi yok ama işte değmez büyük paralara da ...
Mesaj tarihi:
Esasen kısaca geçen hafta sonu sabaha karşı o mekanda kim varsa hepsini yollayacaksın ya da kadro dışı bırakacaksın diyecektim ama Veli-Motta falan da var aralarında...

Bu ikisi her türlü itliği yapabilir. Sahada her zaman en üstü vermeye çalışıyorlar çünkü, bugün Veli olsa sahada biraz daha ruh olurdu...
Mesaj tarihi:
bilic ikinci yarı ne yapmaya çalışıyordu biri bana açıklasın. rıdvan'a çıksa, yarım saat dinlesek açıklayamaz. samet'den sadece bir gömlek üstün bir hoca. o kadarı da yeterli değil.

mustafa sağda, töre kenarda. on dakikada iki tane 100% gol pozisyonu harcayan, dağlara taşlara orta kesmek dışında maçta varlığı hissedilmeyen almeida 90 dakika sahada kaldı. kimse bana sosyalist bilic demesin. sonra biraz durgunlaştı diye olcay'ı çıkarıyorsun. yerine frei giriyor, ŞAKA GİBİ. forvette oynatabileceği ömer kenarda. sağda da forvette de oynatabileceği holosko kenarda. zavallı mustafa orta sahada pres yapmaktan iki top atamadı. zaten töre'yi serdar yerine alınca, atiba'yı beke çekince eyvah demiştim. böyle bir kumar yok.

oğuzhan ne yapsa buradakilere yaranamıyor. 21 yaşında adamdan en formda fernandes gibi oynamasını bekliyorsunuz. hem de takımın geri kalanı bu kadar boktan oynarken ve bu maç bizde ondan iyi oynayan varmış gibi... oğuzhan potansiyeli olan genç bir yetenek. fernandes yarı yolda bıraktığı için onun yerine oynuyor. yerine alınmış bir oyuncu değil.

diskocuların hepsi, iyisi kötüsü ayırmadan defolup gitsin. bu maçtan önce de gözümden düşmüşlerdi. bu maçtan sonra x10 istemiyorum. bir şekilde ikinci bitirirsek de istemiyorum. asker veli dahil. yatacak yerleri yok.
Mesaj tarihi:
Oğuzhan'ı beğenmeme gibi bir durum yok. Fazla iyi bir oyuncu olmasa bu formsuz haliyle bizde bile forma giyemezdi ama ölüsü bile iş yapıyor. Ama alternatifi sınırlı ya da yok diye de yatışlara geçmemeyi de öğrenmeli...

Şu takımda en çok onun eline bakılıyor. O çok iyiyse takımda mükemmel hücum ediyor. Durgunsa durgunlaşıyor ve diğer üçlüden bir katkı ya da duran top katkısı bekliyoruz.

Oğuzhan'ın düzenli olarak formda kalması çok önemli bir konu, bunu sağlamak için gerekirse üstüne binip, kırbaçlayacaksın. Bizim olacak fıstık...

Ayrıca Pektemek'in sahada kalmasını anlarım da Almeida'nın 90 dakika oynamasına hiçbir şey diyemiyorum. Tamam kaliteli oyuncu, iyi yaptığı şeyler var ama yok yani zaten çevirmenin imkanı kalmamış. Furkan Yaman'ı al da görelim...

Kerim'i de bu maçlar yerine önceden daha çok oyuna alsaydı şimdi belki daha tecrübeli ve daha istekli bir oyuncumuz olurdu. Yine iyiydi girdikten sonra ama işte çok zaman kaybetti.

Hayır balon mu değil mi onu bile kararlaştıramıyoruz halen... O kadar az gördük.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...