applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 abi alves çok çakal ama ya alttan alttan çaktırmadan çalışıyor, söyle bir temiz yakalasa hakemler basacak kartı, hep yere düşerken kalkarken falan. görüntüden ceza olayı vardı yapılsın yine ya, en az 3 maç şu hareket cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 2-3 tane ağlak var, birbirlerini alıntılayıp ağlıyorlar, kimse umursamayınca 2 sayfa sonra yine aynı şeyleri yazıyorlar ahahaha okuması çok zevkliymiş, hakem hatalarıyla puan kaybedince gel eğlen, tam tersi olunca adalet istiyoruz. he bi de sanki yıllardır ligimizde kasaplara,sertliğe hiç tahammül edilmiyormuş sadece fenere göz yumuluyormuş havası estirmişler, yıllardır var bu hayvanlıklar işte, niye her hafta her hafta şaşırıyorsunuz. ben maçı izlemedim zaten maçla ilgili yorumum yok; hata olduysa da amorti edilmiş işte, biz hala zarardayız 1 hafta daha tarlaların sürülmesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 applev0dka said: abi alves çok çakal ama ya alttan alttan çaktırmadan çalışıyor, söyle bir temiz yakalasa hakemler basacak kartı, hep yere düşerken kalkarken falan. görüntüden ceza olayı vardı yapılsın yine ya, en az 3 maç şu hareket cidden alves ilk maçından beri öyle. birine basmak tekme atmak için fırsat kolluyo ama böyle aptal değil sinirle yapmıyo herif sistemli yokediyo dflkbmdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 baybay beyler koyduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 cons eziği yine ağlamış akşama kadar ezik bebe ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 http://3.bp.blogspot.com/-eApLFB6-dG4/UT3gVpzaxGI/AAAAAAAAAAA/q_EN8abe7mI/s1600/emzik2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 S-H said: hakem hatalarıyla puan kaybedince agla adalet istiyorum de, tam tersi olunca aglamayın, buraları su basmıs debu cumleyi aynen fenerbahce taraftarı icin kullanabiliriz gecen hafta bu hafta arasında. emre kufrunu gormemistim ben bu hafta 3 kırmızı pas gecmis hakem babamız. hadi gokhan gonulunki sarı olsun 2 kırmızı olur. ne oldu bi anda herkese "goz yası lol" spamlemeye basladınız gecen hafta sizi kıran hakemlerden size karsı komplolar vardı, bu hafta kırmızılar cıkmayınca "iste hakkımızla galibiyet" oldu. nası bir deluzyon bir anlayabilsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 ağladığım 1 postu quotelayın lan bari şu başlıkta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 ağlama bebe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 S-H said: hakem hatalarıyla puan kaybedince gel eğlen, tam tersi olunca adalet istiyoruz. İşte şunu diyorsun ama tam tersini de siz yapıyorsunuz şimdi. Ayrıca geçen hafta bir çok GS BjK taraftarı da Yunus'un hatalarından bahsetti, ille çıkıp sokaklarda Fenerlilerle yürümek gerekmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 neden gözyaşları sel oldu daha şimdiden. yarın siz de yenersiniz. rahat olun azcık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 delüzyon değil, tren rayı. el şeyiyle gerdeğe girmeye çalışıyorsunuz 2 haftadır. Lİ DER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Cons said: ağladığım 1 postu quotelayın lan bari şu başlıkta http://2.bp.blogspot.com/-QiHaQZKXE9g/UF14-eA4SWI/AAAAAAAACuU/VHZDNgSw3LI/s1600/jill-greenberg-crying-photoshopped-babies-end-times-17.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 serjuhan said: S-H said: hakem hatalarıyla puan kaybedince gel eğlen, tam tersi olunca adalet istiyoruz. İşte şunu diyorsun ama tam tersini de siz yapıyorsunuz şimdi. Ayrıca geçen hafta bir çok GS BjK taraftarı da Yunus'un hatalarından bahsetti, ille çıkıp sokaklarda Fenerlilerle yürümek gerekmiyor. yoo tam tersini yaptığım yok, hakem hatası işte oluyor.kaybedince de kazanınca da değişen bişey yok, ben her hafta yanar döner değilim sizin gibi, hata var işte bariz ortada ve sizin aksinize fener hakem hatalarıyla kazanınca ben hata yok demiyorum. siz fener hakem hatasıyla kaybedince pişkin pişkin yazıyorsunuz, kazanınca ağlıyorsunuz. ben maçı izlemedim, maratonda falan kırmızı demişler bak gayet net geçen hafta yapılan hataları telafi etmişler diyorum. kasımpaşanın hakkı yendi bir hata varsa niye galatasaraylılar her hafta başka formayla ağlıyor ben onu anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 ben yapmiyorum vs siz yapiyorsunuz cok tutarli olmus gercekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 @S-H Bosver abi anlasamıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Alves'in hareketlerini mazur görmüyorum. Adam adeta bir machete, bir kartel elemanı fekat dünyadaki iyi savunmacıların hepsi kasap sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 e yapmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 ben adamın tarzını seviyorum,halı sahada benimde olayım o çaktırmadan sakatlıcan aga asfafsasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 gecen hafta buralar yangın yeri oldu hakem 1 penaltı vermedi bir faul yanlıs verdi ustune yuruyen iten adama kırmızı cıkardı diye. adaletli futbol bekleyenler falan oldu. sadece 1 kez macı kotu yonetilince. tum futbolcular aziz falan cıkıp acıklama yaptı hepsi acıklamaların sertliginden dolayı ceza aldı. simdi "hakem hatası olur yaaa." e gecen hafta hakem hatası oldu adama duduk astırdınız. astırtmayın demiyorum kotuydu senelerdir de kotuydu. e hadi simdi cıkın bizim hakettigimiz kırmızılar cıkmadı adaletsiz mac diyip fırata duduk astırtın? ama tabi sizin isinize gelen hatalar olunca problem yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Theridone said: Alves'in hareketlerini mazur görmüyorum. Adam adeta bir machete, bir kartel elemanı fekat dünyadaki iyi savunmacıların hepsi kasap sdfdaha once applevodka 7/10 olarak iddaa etmisti ona yazmıstım sergio ramos pique vidic terry company thiago silva dante boateng hummels den hangisi katilmis goster de bilek kardas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 company hummels dışında hepsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 asduyasufh. tabi canım. applev0dka said: su resimdeki tek sezondaki basma sayısını kariyeri boyunca yapmamıstır yukardaki isimlerden hic biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 tatlım sen pepe'yi bile yazmamışsın :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar