Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[Stsl 21. Hafta] Fenerbahçe v Kasımpaşa @ 16.02.14 Pazar 19.00

pattisliborek

Öne çıkan mesajlar

2-3 tane ağlak var, birbirlerini alıntılayıp ağlıyorlar, kimse umursamayınca 2 sayfa sonra yine aynı şeyleri yazıyorlar ahahaha okuması çok zevkliymiş, hakem hatalarıyla puan kaybedince gel eğlen, tam tersi olunca adalet istiyoruz. he bi de sanki yıllardır ligimizde kasaplara,sertliğe hiç tahammül edilmiyormuş sadece fenere göz yumuluyormuş havası estirmişler, yıllardır var bu hayvanlıklar işte, niye her hafta her hafta şaşırıyorsunuz. ben maçı izlemedim zaten maçla ilgili yorumum yok; hata olduysa da amorti edilmiş işte, biz hala zarardayız 1 hafta daha tarlaların sürülmesi lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

abi alves çok çakal ama ya alttan alttan çaktırmadan çalışıyor, söyle bir temiz yakalasa hakemler basacak kartı, hep yere düşerken kalkarken falan.

görüntüden ceza olayı vardı yapılsın yine ya, en az 3 maç şu hareket cidden

alves ilk maçından beri öyle. birine basmak tekme atmak için fırsat kolluyo ama böyle aptal değil sinirle yapmıyo herif sistemli yokediyo dflkbmdf
Sosyal ağlarda paylaş

S-H said:

hakem hatalarıyla puan kaybedince agla adalet istiyorum de, tam tersi olunca aglamayın, buraları su basmıs de
bu cumleyi aynen fenerbahce taraftarı icin kullanabiliriz gecen hafta bu hafta arasında.

emre kufrunu gormemistim ben bu hafta 3 kırmızı pas gecmis hakem babamız. hadi gokhan gonulunki sarı olsun 2 kırmızı olur.

ne oldu bi anda herkese "goz yası lol" spamlemeye basladınız gecen hafta sizi kıran hakemlerden size karsı komplolar vardı, bu hafta kırmızılar cıkmayınca "iste hakkımızla galibiyet" oldu.

nası bir deluzyon bir anlayabilsem.
Sosyal ağlarda paylaş

serjuhan said:

S-H said:

hakem hatalarıyla puan kaybedince gel eğlen, tam tersi olunca adalet istiyoruz.

İşte şunu diyorsun ama tam tersini de siz yapıyorsunuz şimdi. Ayrıca geçen hafta bir çok GS BjK taraftarı da Yunus'un hatalarından bahsetti, ille çıkıp sokaklarda Fenerlilerle yürümek gerekmiyor.

yoo tam tersini yaptığım yok, hakem hatası işte oluyor.kaybedince de kazanınca da değişen bişey yok, ben her hafta yanar döner değilim sizin gibi, hata var işte bariz ortada ve sizin aksinize fener hakem hatalarıyla kazanınca ben hata yok demiyorum. siz fener hakem hatasıyla kaybedince pişkin pişkin yazıyorsunuz, kazanınca ağlıyorsunuz.

ben maçı izlemedim, maratonda falan kırmızı demişler bak gayet net geçen hafta yapılan hataları telafi etmişler diyorum. kasımpaşanın hakkı yendi bir hata varsa niye galatasaraylılar her hafta başka formayla ağlıyor ben onu anlamıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

gecen hafta buralar yangın yeri oldu hakem 1 penaltı vermedi bir faul yanlıs verdi ustune yuruyen iten adama kırmızı cıkardı diye. adaletli futbol bekleyenler falan oldu. sadece 1 kez macı kotu yonetilince. tum futbolcular aziz falan cıkıp acıklama yaptı hepsi acıklamaların sertliginden dolayı ceza aldı.

simdi "hakem hatası olur yaaa."

e gecen hafta hakem hatası oldu adama duduk astırdınız. astırtmayın demiyorum kotuydu senelerdir de kotuydu. e hadi simdi cıkın bizim hakettigimiz kırmızılar cıkmadı adaletsiz mac diyip fırata duduk astırtın?

ama tabi sizin isinize gelen hatalar olunca problem yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Theridone said:

Alves'in hareketlerini mazur görmüyorum. Adam adeta bir machete, bir kartel elemanı

fekat dünyadaki iyi savunmacıların hepsi kasap sdf
daha once applevodka 7/10 olarak iddaa etmisti ona yazmıstım

sergio ramos
pique
vidic
terry
company
thiago silva
dante
boateng
hummels

den hangisi katilmis goster de bilek kardas.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...