aquila Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 yok ya luck verenleri diyorum, luck vermekten baska seyde kullaniliyolar mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 hayır, luck verenler magic findını arttırıyorlar, hero tabından magic findını, achivementsdan da luck seviyesini kontrol edebilirsin örnek, 500 luck %1 daha fazla magic find arttırıyor gibi.. tabi gittikçe artıyor bu sayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Bu geceden bir kare.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Event e katılmak için bekar/öğrenci olmak lazımmış, o saatte event mi olur lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Yok bu sefer patch geç geldi, normalde 21 gibi başlaması lazımdı. 2 hafta sürecek zaten, sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 jester hizliresim'e görsel upload ediyor diye modlara şikayet ettim, lütfen ilgilenilsin asdsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 O mesaji attiktan sonra gittim la a 3 event e katildim heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 ula bende diorum neden bos butun pvp arenalar :) bi LA e gideyim dedim, kafama indi yildirimlar ahahah. neyse super eglenceli olmus bende cok begendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Event mükemmel olmuş. 3 saat oynadım gece. Devam edecem şimdi. Bu arada yeni karakter kasmak isteyen varsa bu fırsatı kaçırmasın. Deli gibi exp geliyor eventten. Beni yeni karakter kasıyorum Lion's Arch'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serhater Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 ne kadar sürecek bu event? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 2 hafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Bu arada event special itemı olan; Advanced spinal bladesi yapmak üzereyim. 30 tane blade shard kaldı. Yalnız ascended versionuna baktım da şunun bildiğin normal insan işi değil ya, b.kunu çıkarmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Yıkıldı mı LA benim char orda girsem patladı mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 4 şampiyonun ortasında çık da gör bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 mark ile item veren vendorların ordaydım en son yeni vendor var mı diye baktım çıktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Aldım Advanced Spinal Blades'i yakıştı ya la.. içinizde ascended'ını yapabilecek nerd var mı? sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 iyi kasmisin gene, twin bile zor asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 bu event için, level kasmaya çok müsait dediler benim thiefi kasmayı planlıyorum, bakalım nasıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 JestersTear said: Aldım Advanced Spinal Blades'i yakıştı ya la.. içinizde ascended'ını yapabilecek nerd var mı? sdf Ascended'ı yapmak zor dğeil ki. Ondaki tek Gift of Blades: 250 Blade Shards 15 Deldrimor Steel Ingot/15 Bolt of Damask/15 Elonian Leather Square 10 Pile of Crystalline Dust 1 Watchwork Mechanism Aşırı gerizekalıca şekilde 15 tane bolt of damask istemesi benim için kötü oldu. Tek 500 crafter'ım Tailor/Artificier idi ve oyunun açık ara en pahalı materyalinden 15 tane isterken, ascendedlar arasında en ucuzu olan Elonian Leather'dan da 15 tane istiyor -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Deldrimor ile craft edince 115g Damask ile edince 220g küsür Elonian Leather için ise 55 g istiyor. + bunun üzerine en az 90g'de meslek koy (leather-tailor-armorsmith) en ucuz haliyle, 145g'ye mal olabilen bir itemı yapmak zor değil ki diyosun. Nerdlere zor değil de oyunu casual oynayan insanlara gayet kasan bi item. Inventory'de 300gsi olan adama koymaz tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 parasi neyse veririk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Nerdlükle falan alakası yok şu oyunda para kasmak dünyanın en basit işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 nasıl kasıyosun para? sihirli yöntemin mi var? günde 2 saat oynayabilen insanlar için gold kasmak epey zor gw2de çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Günde 2 saat oynuyosan o kadar köfte yicen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 demek ki para kasmak dunyanin en basit isi degilmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar