Exodous Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Bill Gates ile bir röportaj yapmışlar, daha doğrusu takipçileri sormuş o yanıtlamış. "En pahalı pişmanlığınız nedir" sorusuna "Uçağım" diye yanıt vermiş. Hürriyet Peki sizin en pahalı pişmanlığınız hangisi? Topiği açan kişi olarak ben yanıtlayayım ilk. Battlefield 3... Not: En pahalı pişmanlık aldığın veya yaptığın en pahalı şey demek değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 hearthstone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 sol böbreğim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 d3 ve bütün aldığım mmolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 şu aptal rastgele resimler ile iki cümlelik metini birleştirip 94324 sayfa haber yapmayı kim ürettiyse allah belasını versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 diable3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Ren said: şu aptal rastgele resimler ile iki cümlelik metini birleştirip 94324 sayfa haber yapmayı kim ürettiyse allah belasını versin. İnternet haber sitelerinin "tıklama" yüzdesini artırmak için bulduğu son süper dahiyane fikir o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 yanlış anlamışım lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 yaklasik 2K dolar gomdugum airsoft silah ve ekipmani, 1K euroluk gitar. hepsi kutularinda yatip toz topluyo. edit: rulette kaybettigim 800 dolar bide sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 iddiada 326 tl oynamıştım. 8 maç yazıp sistem 4-5-6-7 oynamıştım türkiyeye handikap 1 oynadım, gidip azerilere yenildi belçikaya oynadım direk 1 http://www.youtube.com/watch?v=vPvVLv8929M yüzyılın en mükemmel maçlarından biri olarak berabere bitti. ispanya - iskoçya, handikaplı 1 oynadım. maç 2-0 dan 2-2 oldu 3-2 bitti. irlanda gidip g.rum kesimine yenilmişti glaiba 3 maç tutmuştu 5 maç bulsam en kötü 600 lira alıyodum, 4 maçta 150- 200 tl falan alıyodum ona da razıydım oynarken. babayı aldım oturdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 BioHazarD said: yaklasik 2K dolar gomdugum airsoft silah ve ekipmani, 1K euroluk gitar. hepsi kutularinda yatip toz topluyo. gitarı bana vir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 airsoft çok boş iş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 sevgili olma ihtimalim olan kızın kuzenine, benim kız yanındayken küfretmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Tam paticik cevabi bunlar , konuya kizlardan giren , bahseden olmamis ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 guitar hero gitar + oyun paketi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Bi üstteki mesajda ucundan değinilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 ayni anda iki tablet sahibi birden olmustum. biri esek kadar oldugu icin neredeyse hic kullanmadim. belki evde takilirim genis genis diye de satmadim. yepyeni duruyor kutusunda. simdi de satmaya kalksam manasiz. bir de macbook = whitetrash diyecektim ki "demiyorum lan" demesini basardim dskjfsd mac biraz pismanlik ama az yani sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 spartalı falan bi oyun almıştım gaza gelip bok gibi bişey çıkmıştı 1 kere oynayıp silmiştim şimdi kutusu nerde bilmiyorum bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 ertesi hafta indrime giren montu almıştım 1 sene kadar da outletler de takıldı 70 lira farketmişti galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 renault megane st gt line Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Ben de yazacam buraya arabamı aslında ama sattıktan sonra... Piyasası düşmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Bana sat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Rerore said: ertesi hafta indrime giren montu almıştım 1 sene kadar da outletler de takıldı 70 lira farketmişti galiba off ben de hatırladım şimdi bi tane daha. geçen sene adidastan chicago bulls şortu almıştım, çift taraflı giyebiliyorsun. 125 tl miydi neydi aldığımda. 2 hafta sonra 50 tl ye görmüştüm. baya bi indirim çekim vardı boynerde aşağı yukarı aynı fiyata gelmişti ama gidip başka bişi alabilirdim tabi o fiyat aralığında :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 swtor. 120 lira mı ne vermiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 dreagloth said: Bana sat Yok okadar da kötü değil seninle aramız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar