istanbulbeyfendisi Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Özel bi üni. yarı burslu okuyorum ve tipim normalin üstünde yakışıklı olarak adlandırılıyor,sarışınım yani sakallarım güneşe çıktığında sarı ve turuncu rengi alıyor. Sorunum ise liseden beri çekingenlik ve ailesel problemlerin getirdiği utangaçlık, daha doğrusu babamdan kaynaklı oldugunu düşündüğüm sorun ancak üstünden gelemiyorum. Babam kücüklükten beri beni kendisiyle kıyaslar mükemmelliyetçi oldugu için herşeyi düzgün hatasız ve kusursuz yapmamı bekler, bir hatamı gördüğü zaman inanılmaz tepki verir, çeşitli olayların eşiliğinde lise zamanı itibariyle kız arkadaş ortamına giremedim yani kız arkadaşlarım oldu ancak sevgili boyutunda değildi.Lise boyunca 2 sevgilim oldu 2 si kuzenimin zoruyla ve sonra kızlarla buluşmadıgım için beni bıraktılar, doğrusu sosyal birisi olmadıgımdan erkek arkadaşlarım bile 2-3ü geçmedi. Neyse bitirdim liseyi hatrı sayılır dereceli bi özel ünideyim şuan ancak gene aynı durum var kızların yanına oturamıyorum veya gidip 'nasılsın? naber?' diyemiyorum. Ne bileyim belki sevgili oldugum kişi ilerde benim bir hatamı kusurumu görürse, ya ona mahçup olurum veya giydiğim elbiseyi beğenmedi mi? acaba diye düşünür gibisinden saçmalıklardan ötürü bu durumda olabilirim. Mesela öyle insanlar var babyface sakalsız, karizması yok ancak etrafı kızlarla dolu olan, işte kendime diyorum ben nasıl bu durumda iken yapamıyorum kendime kızıyorum ancak içimden birisi boşver, yanlız olman senin yararına diye söylüyor, ancak nereye kadar bilemiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 açılmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 paragraf yaparsan belki okurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
istanbulbeyfendisi Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 sallamasyon felan değil biraz gözüm doldu yazarken, bu durumu yaşayan bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 pics or didnt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 caps koy bakalım yakışıklı mısın sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 soyle bitirseydin iyiydi http://www.youtube.com/watch?v=81bexAa7w5g Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 okumayan arkadaşlar için yazının özeti : sakallarım çok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 bekarlık sultanlık, yaşın gelince görücü usülü bi gelin bulur annen, profit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 zipzip said: açılmıştı bende yalnızım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 istanbulbeyfendisi said: Mesela öyle insanlar var babyface sakalsız, karizması yokhmmm nerden başlasak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 sende kafa yok ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 paticik t-shirtü ile izdivaç'a katılmalısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 no women no cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 senden kızların favorisi üniversiteli hızlı çapkın olmaz karşına çıkan ilk kızla evlenir bir sene sonra da baba olursun kendini fazla zorlama kızları diğer kendine güveni olan, hayattan ne istediğini bilen, iki kelimeyi ardı sıra sıralayıp iletişim kurabilen erkeklere bırak ortalama falan kas, babandan para iste, ünide okurken yatırım yap, veya ufaktan uluslararası ngolarda çalışmaya başla, oralarda kızlar kendileri gelip veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Direk okumadan yazayım, sonra okuyum yorum yaparım. Welcome to Trollhaven (Hollanda'da bir şehir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Yakışıklılık bir avantaj ama herşey bu değil malesef. Merhaba diyemiyorsan bir kıza burada verilecek en makul öneri bir psikiyatrist'e danışman olacaktır.Kafadan bir yerlere gitme biraz araştır memnun kalınmış birisine git yoksa 2 ilaç verir hadi kaybol tarzında takılıyor bir çoğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 ARKADAŞIM KIZLAR TİPE BAKMIYOR. PARA LAZIM SANA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 0ne said: bekarlık sultanlık, yaşın gelince görücü usülü bi gelin bulur annen, profit. 1-2 hafta önce günlüğe yazdıklarını ne çabuk unuttun lan adam da aynı derdin lacivertinden muzdarip işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 troll değilsen, ciddi ciddi tavsiye istiyorsan, özelden iletişime geç, hollandalılardan tut ruslara ukraynalılara çinlilere japonlara amerikalılara kadar envai çeşit ülkeden karı kızı sıraya dizebileceğin uluslararası ngoları anlatayım sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=cBPICLlEomc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 çirkinim, fakirim ama tavşanlar gibi PATAPATAPATA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Özellikle 3.45'den sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 esmer kıvanç tatlıtuğsun sen olum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 param yok tipim yok kariyerim yok fakat 10 numara muhabbetim var. o sebepten bir erkekle falan evlenicem heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar