Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yakışıklıyım, durumum iyi ancak senelerdir yalnızım

istanbulbeyfendisi

Öne çıkan mesajlar

Özel bi üni. yarı burslu okuyorum ve tipim normalin üstünde yakışıklı olarak adlandırılıyor,sarışınım yani sakallarım güneşe çıktığında sarı ve turuncu rengi alıyor. Sorunum ise liseden beri çekingenlik ve ailesel problemlerin getirdiği utangaçlık, daha doğrusu babamdan kaynaklı oldugunu düşündüğüm sorun ancak üstünden gelemiyorum.

Babam kücüklükten beri beni kendisiyle kıyaslar mükemmelliyetçi oldugu için herşeyi düzgün hatasız ve kusursuz yapmamı bekler, bir hatamı gördüğü zaman inanılmaz tepki verir, çeşitli olayların eşiliğinde lise zamanı itibariyle kız arkadaş ortamına giremedim yani kız arkadaşlarım oldu ancak sevgili boyutunda değildi.Lise boyunca 2 sevgilim oldu 2 si kuzenimin zoruyla ve sonra kızlarla buluşmadıgım için beni bıraktılar, doğrusu sosyal birisi olmadıgımdan erkek arkadaşlarım bile 2-3ü geçmedi.

Neyse bitirdim liseyi hatrı sayılır dereceli bi özel ünideyim şuan ancak gene aynı durum var kızların yanına oturamıyorum veya gidip 'nasılsın? naber?' diyemiyorum. Ne bileyim belki sevgili oldugum kişi ilerde benim bir hatamı kusurumu görürse, ya ona mahçup olurum veya giydiğim elbiseyi beğenmedi mi? acaba diye düşünür gibisinden saçmalıklardan ötürü bu durumda olabilirim. Mesela öyle insanlar var babyface sakalsız, karizması yok ancak etrafı kızlarla dolu olan, işte kendime diyorum ben nasıl bu durumda iken yapamıyorum kendime kızıyorum ancak içimden birisi boşver, yanlız olman senin yararına diye söylüyor, ancak nereye kadar bilemiyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

senden kızların favorisi üniversiteli hızlı çapkın olmaz

karşına çıkan ilk kızla evlenir bir sene sonra da baba olursun

kendini fazla zorlama

kızları diğer kendine güveni olan, hayattan ne istediğini bilen, iki kelimeyi ardı sıra sıralayıp iletişim kurabilen erkeklere bırak

ortalama falan kas, babandan para iste, ünide okurken yatırım yap, veya ufaktan uluslararası ngolarda çalışmaya başla, oralarda kızlar kendileri gelip veriyor
Sosyal ağlarda paylaş

Yakışıklılık bir avantaj ama herşey bu değil malesef.
Merhaba diyemiyorsan bir kıza burada verilecek en makul öneri bir psikiyatrist'e danışman olacaktır.Kafadan bir yerlere gitme biraz araştır memnun kalınmış birisine git yoksa 2 ilaç verir hadi kaybol tarzında takılıyor bir çoğu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...