paramecium Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Selam, Buraya açmak daha mı doğru bilemedim ama açtım. Şimdi bu gopro kameralar günlük kullanım için nasıldır? Evde ve dışarda (özellikle tatilde falan) bunu kullanmak işkence olur mu? Sonuçta geniş açı olması işi bir nebze kurtarıyor. Sanyo'nun avuç içi cam'i vardı bende su geçirmeyen falan; tatilde ufaklıkları çekerken iyiydi ama devamlı suretle ekranda takip etmek falan kasıyordu. Zoom in kullandığım bir özellik de değildi. Panasonic'in V520 cam'i 350-400USD, Panasonic'in avuç içi su geçirmez olanı da 200USD; tek bir cam ile 2 ürünün performansını alır mıyım soru bu :D Düşük ışık performansı da önemli ama gopro'Nun o şekilde test videosunu bulamadım : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 GoPro'nun pili 1-1.30 saat çekim yapabiliyor yani bütün günümü çekeyim dedin mi 2-3 pil alman lazı myanına. Bunun dışında baya keyifli ve pratik kullanması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Abi sabahları işe giderken aksesuarlarla arazi moduna sokulmuş bi Amarok'un kaportasına yapıştırılmış şekilde görüyorum bunu bazen. Sayende aklıma geldi yine küfür ettim. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Selam, Pil dert değil, alırım 3-4 tane. Sanyo'nun da bende totalde 3 pili vardı, alışkınım :) Oyuncaklarıyla alınca iyi(!) rakamlara çıkıyor meret : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Bende vat hero3 baya bi aksesuarda aldım. Kafa bandı çok kullanışlı, aynı şekilde delikli kask bandı da baya rahat. Göğüs kayışı özellikle kayak için ideal ama başka nerde kullanılabilir emin değilim. Kask aparatları zaten sonsuza yakın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 http://forum.paticik.com/read.php?7,7228090,page=1#msg-7375473 ek olarak arkadaşlara şaka yapacağımız zaman fln gizli kamera olarak bile kullanıyoruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Absolut said: Bende vat hero3 baya bi aksesuarda aldım. Kafa bandı çok kullanışlı, aynı şekilde delikli kask bandı da baya rahat. Göğüs kayışı özellikle kayak için ideal ama başka nerde kullanılabilir emin değilim. Kask aparatları zaten sonsuza yakın :P ya bu çin siteleri var ya oradalardan çok ucuza geliyor aparatlar biz aldık ama unuttum siteyi hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Zoom olmayacak, onun dışında neden olmasın. Fiyat daha uygun olsun diyorsan GoPro değil de Sony'e bakmanı öneririm. Diğer başlıktaki çekim kalitesi yanıltmasın, orda da belirttiğim gibi video renkleriyle oynadım, bir de buğu sorunu yaşadım. Bence kalite olarak gayet iyi Sony de. Llama said: ya bu çin siteleri var ya oradalardan çok ucuza geliyor aparatlar biz aldık ama unuttum siteyi hatta http://dx.com/ http://www.focalprice.com/ http://www.geekbuying.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Selam, 3+ black'i $400'a alacağım. Açıkçası gopro mu yoksa Lego Technic mi alsam 2-3 set bilemiyorum :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 tabii ki lego. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Lego Technic alma. GoPro al sonra 1set Lego Technic alırsın zamanla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 amazondan alırsak fedex mi getiriyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Selam, Yurtiçi Kargo getiriyor eğer amazon.com'dan alırsan. Geçen hafta şunu toplardım: Şimdi elimde uzun bir Technic listesi var alınacaklar olarak :D Kafam karışık : goldbären'in suçu herşey! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 http://1.bp.blogspot.com/-fRG6u-MNYuQ/UVTFaGprNzI/AAAAAAAACLM/zUe7oE5om_Y/s1600/mouth-rainbow.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 paramecium said: Selam, Pil dert değil, alırım 3-4 tane. Sanyo'nun da bende totalde 3 pili vardı, alışkınım :) Oyuncaklarıyla alınca iyi(!) rakamlara çıkıyor meret : Saygılar. Ben sana çok az kullanılmış komple seti 1K'ya bırakırım. Extra kullanılmamış pil dahil. Hero3 black edition btw. Ek mountların hepsi + floaty backdoor ile. http://forum.paticik.com/read.php?27,7216377,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 ben de gopro 3 var ki 2.sini de kullanmistim. gunluk kullanim icin ise tavsiyem her halukar da 3 adet pil ve minimum 2 adet sd card olsun. istedigin cekicimi 3 adet pille yapabilirsin. 1-1,5 saat pil omru denmis. alacagin pil modeline dikkat etmelisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Selam, O zaman şunu sorayım kullanıcılarına; 1 saatlik 720p 120fps kayıt ne kadar yer tutuyor; yani 32GB mi yoksa 64GB kart alayım? İkinci el almayı düşünmüyorum çünkü 3+ black edition bana aksesuarlarıyla (+32GB Sandisk Extreem Plus) zaten $510'a geliyor :) Batarya olarak da orijinal veya wasabi Li-Po düşünüyorum; 2 batarya+worldwide plugs+wall charger+car charger= $37 Gopro batarya ise $25 gibi. Testlerde wasabi'nin Li-Po aynı süreye veya +10dakikaya sahip. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 64 GB alma cihazı bozuyor forumlarında da okuyabilirsin. Pili de kesinlikle orjinal al yan sanayilere kaçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Selam, Kart neyse de pil üzdü :( Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 64 gb lık kartlarda fazla ısınma ve yanma sıkıntıları vardı goprolarda, tabii bu bir kaç aylık bilgi şimdiki durumu bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 ben kadıköyden 20 25 tl'e 32 gb sandisk sd kart almıştım. hiç sıkıntı yaşamadım sandisk değildi galiba markasını hatırlamıyorum şu an :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Bir de class 10 ve üstü olması lazım kartın 1080p kayıt yapabilmen için ama sanırım zaten biliyorsundur bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 tabii ki ne kadar buyuk hafizali sd card alirsan o kadar aleti zorluyor. 32 al gec. zaten bilgisayara atinca 1080p cekeyim diyeceksin cunku goruntu ciddi sekilde farkettiriyor. kingston'u ozellikle tavsiye ediyorlar bu arada. batarya olarak ben teknik cok bilmiyorum ama modellerine dikkat ederek orijinal al ve minimum 3 adet olsun yaninda extreme olaylar da falan tak cikar yaparsin. zaten parmak kadar bir sey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Keseli taşıma çantası da al rahat rahat taşırsın ve lensleri için koruyucuları kesinlikle al onlar olmazsa olmazlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Selam, Bana ilk etapta 32GB yeterli gelecektir. Sonra bir tane daha alırım 32'lik. Sandisk'in 50/80 write/read hızı yeterli gelir sanırım. Wasabi almaya karar verdim pilde :)Deliler gibi herkes memnun pillerden. case ile backdoor seçenekleri çok fazla, orada kafam karışıyor. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar