Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kaan çamur vs furkan topal

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Lan nasıl bir hikaye bu yer yer güldüm yer yer üzüldüm ama her zamanki gibi havlayan köpek ısırmaz atasözü birkez daha doğrulanmış.Ölmediği için şanslı lavuk hala facebooktan durum güncellemesi de ayrı enteresanlık.

tldr; cool story bro
Mesaj tarihi:
GONDARCENGIZ said:

tldr

özet plz

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/t1/1723481_588535604561221_1719829526_n.jpg

4 yerimden bıçaklandım. iç kanama tekrarlanabileceğinden hayati tehlike devam ediyor. gözetim altındayım. bugün yanımda olan arkadaşlara sonsuz teşekkür ediyorum. babam refakate geldi o ilgieniyor.
Mesaj tarihi:
tldr;
Sayıca üstün olduğu için atar yapan ergenin 8vs1 (8 kişi olan atarlı ergenin tayfa) de bıçaklanıp madara edildiği kişi tarafından hastaneye kaldırılıp extra madara edilmesi denebilir.
Mesaj tarihi:
ad3m said:

Arada bir yerde "bildiğin roj çekti" diye bir terim kullanıyor dayak yiyen.Muhtemelen metin 2 yada knight online deyimi.

yok abi o roj uyuşturucu. hangover filminde bahsi geçen tecevüz hapı. rufi diye okunuyo da nasıl yazıldığını tam bilmiyorum.
Mesaj tarihi:
Roche -

ekşi said:

1 mg'lığının esas adı rohypnol 2mg'lığının esas adı rivotril olan, piyasada ise roche1 ve roche2 olarak bilinen ve bulunabilen ilaç/hap.... cok etkili bir hap olmakla beraber 2 bilemedin en fazla 3 tanesi insanin ruh gibi gezinmesine ve hatta kimi zamanlar gecici olarak, suurunu olmasa, da hafizasini kaybetmesine yol acabilir... cok tehlikeli bir haptir, nitekim tecavuzcu coskun kilikli insanlarin kotu emelleri icin basvurdugu bir ilac oldugu dogrudur, kesinlikle uzak durulmalidir...
Mesaj tarihi:
Ahahahaah harbi doğruymuş lan. Adamın kürt damarı tutmuş. Bir de Furkan'ın kanky'leri nasıl bir şey yapamamış merak ettim doğrusu amk 1 vs 8 lan hepsi birden üzerine atlasalar gene etkisiz hale getirirler. Bence burada 8 noob vs 1 gosu olmuş ve kaybetmişler bu kadar basit adamın epic'liği falan yok.
  • Yeni Oluştur...