Llama Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 uygun başlık bulamadım idare edin de şu linkte hikaye anlatılmış capslı hemde https://eksisozluk.com/kaan-camur-vs-furkan-topal--4233182 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Lan nasıl bir hikaye bu yer yer güldüm yer yer üzüldüm ama her zamanki gibi havlayan köpek ısırmaz atasözü birkez daha doğrulanmış.Ölmediği için şanslı lavuk hala facebooktan durum güncellemesi de ayrı enteresanlık. tldr; cool story bro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 tldr özet plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Mersin çok acayip bir yer ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 tantunisi güzel ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 GONDARCENGIZ said: tldr özet plz https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/t1/1723481_588535604561221_1719829526_n.jpg 4 yerimden bıçaklandım. iç kanama tekrarlanabileceğinden hayati tehlike devam ediyor. gözetim altındayım. bugün yanımda olan arkadaşlara sonsuz teşekkür ediyorum. babam refakate geldi o ilgieniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 niye bıçaklanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Okudum valla ibretlik. Adam aylar önce katil olayım bari diye kariyer planı yapmış zaten, sokakta kimseye dalaşmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 abi ahahahaha okuyun ya çok efsane tldr falan demeyin okuyun ahahahhahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 tldr; Sayıca üstün olduğu için atar yapan ergenin 8vs1 (8 kişi olan atarlı ergenin tayfa) de bıçaklanıp madara edildiği kişi tarafından hastaneye kaldırılıp extra madara edilmesi denebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 offf bildiğin cool story lan hahahahahah adam 1 vs 8 atmış ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 eski kınaytçı o zaman belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Arada bir yerde "bildiğin roj çekti" diye bir terim kullanıyor dayak yiyen.Muhtemelen metin 2 yada knight online deyimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 roj dediği şey kınayt itemı değil, hap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 ad3m said: Arada bir yerde "bildiğin roj çekti" diye bir terim kullanıyor dayak yiyen.Muhtemelen metin 2 yada knight online deyimi. yok abi o roj uyuşturucu. hangover filminde bahsi geçen tecevüz hapı. rufi diye okunuyo da nasıl yazıldığını tam bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Hmm bilmiyordum. Ama şu hakkaten übermiş. said: kaan çamur kimdir daha iyi anlamak için http://www.youtube.com/watch?v=vc3E7UkIzt4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Vahim durum ama gülmekten alamıyorum kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 adam sözünü tutmuş aslsahfasf bir daha kine facebook tan millete sallarken daha dikkatli olucam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 kavga edeceksen et, sülalene güvenip ne dayılanıyorsun, kaan arkadaşı kutlarım ibretlik bir çalışma yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 ad3m said: Hmm bilmiyordum. Ama şu hakkaten übermiş. said: kaan çamur kimdir daha iyi anlamak için http://www.youtube.com/watch?v=vc3e7ukizt4 açılmıyr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=vc3E7UkIzt4 Kendinden harfleri küçültmüş paticix. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Roche - ekşi said: 1 mg'lığının esas adı rohypnol 2mg'lığının esas adı rivotril olan, piyasada ise roche1 ve roche2 olarak bilinen ve bulunabilen ilaç/hap.... cok etkili bir hap olmakla beraber 2 bilemedin en fazla 3 tanesi insanin ruh gibi gezinmesine ve hatta kimi zamanlar gecici olarak, suurunu olmasa, da hafizasini kaybetmesine yol acabilir... cok tehlikeli bir haptir, nitekim tecavuzcu coskun kilikli insanlarin kotu emelleri icin basvurdugu bir ilac oldugu dogrudur, kesinlikle uzak durulmalidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Bunu biliyordum lan cem yılmazın balzamikkosu gibi oldu ama roj deyince benim aklıma rogue'a roj,ruj diyenler gelmişti pıçahtan yola çıkarak sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Ahahahaah harbi doğruymuş lan. Adamın kürt damarı tutmuş. Bir de Furkan'ın kanky'leri nasıl bir şey yapamamış merak ettim doğrusu amk 1 vs 8 lan hepsi birden üzerine atlasalar gene etkisiz hale getirirler. Bence burada 8 noob vs 1 gosu olmuş ve kaybetmişler bu kadar basit adamın epic'liği falan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Gosu da değil ama neyse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar