Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 çok acımasız oldu be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 osbir çek,hap at,günde 1-2 öğün yarım yamalak yersin,paso dans edip koşturursun 1 ayda 15-20 gider kafadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Yapamazsın boşuna kasma. Hayatının sonuna kadar çirkin ezik pis bi şişman olarak kalacaksın, zaten 50den ilerisini de göremezsin lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 20 25 yaşında kaslı olmadıktan sonra yaşlanınca olmuşuz kime yarar neye yarar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 deadwoll said: Abi, yeni kaslılar daha iyi bilir de, ben bir eski kaslı olarak anlatayım olayı: Çirkin göbek 3 temel etmenden oluşuyor; yağlar, karın kası azlığı ve büyük mide. Şimdi kardiyo vs. yapınca yağlar gidiyor, mekik vs. çekince karın kasın artıyor, diyet yapınca miden küçülüyor, sporla yaktığın yağı bünyeye geri almıyorsun. Mesela kardiyo yapmadın, diyet yapmadın mekik çektin; orası kaslı oluyor, kas göbeğin öne pörtlemesini nispeten engelliyor; genelde düze yakın ama üstü yağlı bir göbekle karşı karşıya kalıyorsun. Ya da kardiyo yaptın, diyet yaptın ama karın kaslarını güçlendirecek hiç bir şey yapmadın (gerçi kardiyo yaparken güçleniyor bir şekilde ama, afrikalılar gibi yaşadın diyelim) o 30 kilo 1.80 afrikalılar gibi göbeğin oluyor. Bira göbeği denen olay genelde çok bira içe içe midenin genişlemesi. Zaten bira göbeği yumuş yumuş da olmuyor, davul gibi oluyor genelde. Buna referans olarak da fındık götlü, wrecking ball yutmuş gibi göbekli alman amcaları örnek verebiliriz. Hani benim bilgim böyle. Vaktiyle tombiklikten fit görünüme sadece diyetle 1 senede geldim, ki diyet dediğim sağlıklı beslenmeydi. Sonra kardiyo + mekikle alt karın kasları hariç hepsini görünür hale getirdim; o da 8 ay sürdü. Bayağı korudum o görüntüyü, spor + diyeti bırakınca yavaş yavaş bozuldu ama hala o zamanki vücudun kaymağını yiyorum. Şimdi işte simit falan hmm benim gobek(cik) karın kası azlığından mı o zaman? 1.80 70 kilo olaraktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Abi göbeğine parmağınla bastırınca sertse (yağ yoksa) ondandır. Eğer bir miktar yağdan sonra sert kısma ulaşıyorsan o zaman yağdandır. Bu arada benim kaslarım görünür şekildeyken 1.91'e 74-78 kilo arasında değişiyordum. Ama benim vücut yapımdaki bir insan geçerli bu. Bazı tipler var derileri kağıt gibi, 2 gün çalışsalar kaslar lif lif görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 16 kilo oldu toplam verilen, 76 gördüm bugün, nayz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 aynen yemeğe devam da ediyorum yani, kıyma makinası aldım şaane hamburger eti çekicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 goldbären said: göbekten falan bahsedilmiş, bilgisayar kendi kendine açıldı bu topiğe girdi. çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 hnnng tutuyorum kendimi göbek muhabbetine katılmıycam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 gel yavrum gel, gobek cok guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 gobek aquila'da guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 goldbären said: göbekten falan bahsedilmiş, bilgisayar kendi kendine açıldı bu topiğe girdi. şapka çıkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 ben de bir 15 kilo alsam ne güzel olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Ben vereyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 3 kilo alayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Kadında kalça, erkekte göbek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 74 kilo oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 kola kaç paraymış orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Theridone said: gobek aquila'da guzel ben biraktim abi gobek islerini, terminator olmaya karar verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Hemen foto at, inanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Göbeği eritmenin yolu kardiyo ve beslenme arkadaşlar.Demişler zaten burda defalarca ; kardiyo metabolizmayı hızlandırdığı için yağ yakımı sen spordan döndükten sonra da devam ediyor ; peki hangi koşulla ? Düzgün beslenme koşuluyla.Şekere bulaştığın an hızlanmış , tıkırında vücut yine kaosa giriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Flassh said: kola kaç paraymış orda pahalı ya, çok nadir alıyorum okulda vs, en ucuzu otomatta 3 lira işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 göbekten direk karın kasına atladım amma, bi kulak verin abimize http://www.youtube.com/watch?v=KTvI6fUHf98 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Chemical said: Flassh said: kola kaç paraymış orda pahalı ya, çok nadir alıyorum okulda vs, en ucuzu otomatta 3 lira işte. bu saatten sonra kola içme zaten yok mu başka meyve suyu bira falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar