Exodous Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Niye 90 milyar? Niye 100 değil de 90? Yani gerçekten böyle bir paran var da tam meblağı mı verdin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 GONDARCENGIZ said: 90 milyarın 10 milyarını kendime ayırır, kalan 80 milyarıyla illegal iş yapıp 6 ayda parayı 4 e katlardım,sonra 1 ev alıp artan parayla tekrardan 6 ayda kalan parayı 4 e katlar öyle öyle takılırımdım al bunu al al al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 90 milyar paramı ya hiç bir işe yaramaz ev almak için. O paraya verilen evlere bak ve ağla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 peşinat yaparsan yarar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 imamizer said: içip içip konu açılmış. yok lan genel aptallık levelım işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 90 milyar borcum olsun senin gibi karım olsun <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 ikinizede çakasım geldi ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 borcu harcı kapatıp kalan paranın üzerine kredi çekip ev alırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 BabacumMostors said: 90 milyar borcum olsun senin gibi karım olsun <3 kermit said: ikinizede çakasım geldi ha http://i.imgur.com/dTCyNVz.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 ahaha o nasıl gif lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 AHHAAHAHAHa sfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 allah sakina tw felan dinlemeyin sayin adminler. su adami banlayin. yemin ederim rüyama girecek. o ne lan öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 eve peşinat yapar krediye girerdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 @Saeros Savaş mı istiyorsun cmonn http://dikkatroll.files.wordpress.com/2012/01/tumblr_ly27prqrbh1qikxb6o1_250.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 e46 m3, yan yan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 aga cidden ev alır, araba alır, faizi ile takılırım. çalışmayayım yeter lan. yüz göz olmam insanlarla. bi de zaten paran ne kadarsa, o kadar özgür oluyorsun. 90 milyarlık özgürlük de fazla bana. tırlatırım. bi noktada gay olmamla birlikte, kokainden falan ölmem de olası. o yüzden efendi gibi bi sistem yaratır, hayatım boyunca zerre para sıkıntımın olmadığı, olabilecek en normal derecede, fakat insanlardan biraz uzakta, kafa rahatlığıyla, onun dertleriyle alakasız bir şekilde yaşardım. ama sistem içinde şu da var yani, çocuk mu yaptım, onun tüm potansiyelini açığa çıkaracak yatırımlardan kaçınmayacak kadar paran var zaten. idiotsa da, bi eve atarım, hizmetçiler, ot bok, yaşatırım yani. onlar değil olay zaten. parayı silmek hayatımdan. silinsin gitsin. ödemeleri, herşeyi de bankalar falan halletsin. ben öyle takılayım paraya dokunmadan. heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 YERDİM ^___^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar