razzo Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Eyvallah fenerin penaltisi verilmedi ama fenerin mac boyunca duzgun bir atagini da hatirlamiyorum ben?! Egemen'in hakemin ustune yuruyusu, hali tavri ise tam direkt kirmizi kartlik zaten... Fenerliler bence hakeme yukleneceklerine oynanan cirkin futbola laf etsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 beyni olan, neyse beyni gectim gözü gören %100 penaltı oldugunu soyler. egemenin pozisyonun faul olmadıgını soyler. alakasız faule futbolcunun tepkisine kırmızı kart gosteriyor bir de, yunus yıldırım tam bir şerefsizsin, sana iyi hakem diyen, seni destekleyenler senden 10 kat daha şerefsiz. su puan farkı kapansın da herkes rahat etsin yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Hahah zegna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 http://mcdn01.gittigidiyor.net/9475/Fenerbahce-Lisansli-Kutu-Kagit-Mendil-351127__94759792_0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 haaaaah eksiğimiz tamamlandı şimdi ahsdufdasuhfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Ahahahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 hahahahhahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 su fenerliler sinirlenince cok seker oluyorlar yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Her yer tuz oldu lan gözyaşından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 puan farkı azalınca saklanan oldboyzlar ortaya çıkıp ötmeye başlamış şenlenmiş buralar :) dua edin de derbide yunus yıldırım abinizi versinler yoksa her sene oldugu gibi ölümüne mokoko fransızlara. sizi gidi yunus yıldırım fanboyları sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 abi az önce bursa maçında bir penaltı verildi. komedi gibi Hakemlerin bugünkü kararları. el konusunda bir ayarı olmalı bunun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 annem babam ablam fenerli ben galatasaraylı. az önce az kaldı evlatlıktan reddediliyordum asddsffsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 sikeci takimin taraftari kadar serefsiz degildir hicbir gsli. rahat ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Ovvv crit geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 onetimebaby said: sikeci takimin taraftari kadar serefsiz degildir hicbir gsli. rahat ol. serefsizliğin taraftarlıkla alakası olduğunu sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 herhangi bir takımın taraftarına şerefsiz demedim ama bir gs li olarak uzerine alınman ilginc olmuş onetimebaby. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 HaberTürk izleyip okumanın sonu Galatasaray tarftarlığı olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 en büyük galatasaraylı fatih altaylı degilmi zaten ahah neyse :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 MrLevie said: annem babam ablam fenerli ben galatasaraylı. az önce az kaldı evlatlıktan reddediliyordum asddsffsd bu nası oluyo lan. babanın görevi çocuğunu aynı takımın taraftarı yapmaktır bi kere. büyük fail :P çevremde var böyleleri bu arada. baba fb, oğul bjk. baba fb, abi gs, kardeş fb falan. çok anlam veremiyorum. hele abi gs kardeş fb nası olabilmiş o baya ilginç :D seninki de öyle de, en azından ablaymış yani, hadi abla tırışkadan saymıyoruz hanımefendileri gerçek taraftardan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Gs'li olmak değil de 1)Fatih Altaylı olmak 2) Altaylı'nın yaptığı şeyleri savunmak hor görülecek davranışlar. Fenerbahçe şikesi içinde aynı şey geçerli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 sabonis said: MrLevie said: annem babam ablam fenerli ben galatasaraylı. az önce az kaldı evlatlıktan reddediliyordum asddsffsd bu nası oluyo lan. babanın görevi çocuğunu aynı takımın taraftarı yapmaktır bi kere. büyük fail :P çevremde var böyleleri bu arada. baba fb, oğul bjk. baba fb, abi gs, kardeş fb falan. Dayı/Amca etkisi genelde :) benim babam BJK kongre uyesi. anadolu beşiktaşlılar uyesi filan :D Kucuk kardeşide FB kongre uyesi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Babam fenerli ben galatasaraylıyım. Dışarda takılıyo gelse de dalgamı geçsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 bende kuzen etkisi heh samiyene kaçırıldım bir kaç maç küçükken=) ozamandan beri devam. gerçi artık pek kolay olmuyor tribüne gidişlerim=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Redeagle said: Gs'li olmak değil de 1)Fatih Altaylı olmak 2) Altaylı'nın yaptığı şeyleri savunmak hor görülecek davranışlar. Fenerbahçe şikesi içinde aynı şey geçerli. Yiğit Bulut'da var :) Şikede yok. 3 Temmuzu hatırla şike soruşturmasında herşeyi ilk önce naklen veren kanılı hatırla... Aziz Yıldırımın fişlenme fotoğrafını veren gazetiyi hatırla. Ya neyse işte Alo Fatih :) Galatasaray seviyesi = HaberTürk seviyesi. Futbol bölümünde çok düşük seviye gelmeyecem bir daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar