Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[Stsl 20. Hafta] Sivasspor v Fenerbaçe @16.00

pattisliborek

Öne çıkan mesajlar

@gondar

Arasan benzer çok bulursun. Aklı dengesi yerinde olan hiç bir hakem kariyerini forma sevdası için zedelemez. Adam buradan ekmeğini çıkarıyor, daha önemli bir şey var mı ? Taraftarlık faso fiso

http://i.milliyet.com.tr/568x337/2011/04/18/g-saray-formali-huseyin-gocek--1282331.Jpeg

Belki vardır buradan biri; Kadıköy rıhtım final dershanesine gittiğim dönemlerde Fırat Aydınus un abisi Fethi Aydınus vardı. Türkçe öğretmenidir kendisi. Fanatik BJK'li idi. Hep geyiğini yapardık ama asla söylemezdi. Abi kardeş genelde aynı takımlıdır mantığından ilerlersek Fırat Aydınus BJK'li. Ben bir tane lehine hata hatırlamıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya zaten ele çarpan top penaltı olmadı diye yenemedik tarzı argümanları hep çaresiz bulurum. Bunlar oluyor futbolda zaten, dün sana olmuştur yarın başkasına. Olacak yani, el mevzusu futbolda sıkıntı olan bir durum zaten, dünyanın her yerinde böyle. Hani kırmızı kart itirazını anlarım, golün verilmez anlarım da, ele çarptı penaltı verilmedi ondan yenemedik bana biraz fazla basit kalıyor. Hata olmadığını değiştirmez bu, ama bu tarz hatalar uzun vadede birbirini dengeler.

Zaten pzero koymuş Gençler maçını. Demek ki tersi de olmuş. Bu kadar büyütmenin anlamı yok. FB'nin ilk yarıdaki deplasman şansı terse döndü, 3 deplasman 0 puan. Ama şans faktörü de uzun vadede dengeliyor işte. Sene sonunda şampiyon olan takım, yine tüm sezonda en iyi oynayan olmuş olacak. Sıkıntı yapmanın alemi yok..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...