Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elder Scrolls Online #2 Beta Açıldı

Certhas

Öne çıkan mesajlar

RRa said:

Forumda çoğu kişi kendi fikrini yazmıyor, onun yerine... beklentisini yazıyor. Kendi beğenmediği, oynamak istemediği oyun için gelip buraya utanmadan patlar diyor. Diyor çünkü beklentisi bu. Milyonlarca kişinin severek oynadığı bir oyundan, mahrum kalmanın hayal kırıklığını yaşamak istemiyor.

Yine de fayda etmiyor, buraya patlar yazmış olmasına rağmen, o mahrumiyetin hayal kırıklığını içinde yaşamaya devam ediyor, işte bu yüzden her sabah 8:30 da konuya bir defa daha gelip, patlar yazıyor. İşte bu yüzden her akşam yatmadan önce, gelip konuya son bir defa daha oyunu beğenenlere saldırıyor.

Oyunu beğenerek ve severek oynayanlar yorum yaptıkça, onun içinde bir şeyler patlıyor. Patlar dediği oyunda insanlar ğlendikçe, onun bir tarafında volkanlar patlıyor. Götü etna yanardağına dönüyor.

Bir avuç ılımlı vatandaş söndürmeye çalışıyor ama kova ile yanardağı söndürmek ne mümkün.

Bu da benden bir wot olarak dursun şurada. Wotum bulunsun.

Şimdi buna gülmedim dersem hayvanlık etmiş olurum, güldüm, çok hem de.

lightNdark said:

Bu değişikliklerin en önemlisi class skilllerinin ve weapon skillerinin farklı pooldan beslenmesi... Yani class'ınız ne olursa olsun class skilleri magicka pool, weapon skilleri stamina pool kullanacak gibi bir noktadayız...

Bu bilgi eğer doğruysa (önümüzdeki betada test etme fırsatımız olacak) yaptığımız buildleri tekrar elden geçirmemiz gerekecek gibi görünüyor

Oha, oha bunu okumadım ben. Çok güzel olur bunu yaptılarsa. Hani bir kalıba oturtmaya çalışırsak çok sıkıntılı tabi, yine 15 sayfa bunun üzerinden tartışıp hiç bir yere varamayız ama oynadığım sorcererla gerekli olmadıkça staff skilli basmıyordum magicka yiyor diye. Ayrıca Usain Bolt gibi her yere sprint atıyordum. Kesinlikle denge bakımından daha yararlı bir değişiklik olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...