Exodous Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 ESO'cular Wildstar'cılara "Wildstar alanlar enayidir" diyerek saldırı başlatmayı planlıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Gerek yok; Şirinstar, Vanilla WoW Episode 2 diyerek geçiştiriyoruz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 wildstar cılar kim ki bu kadar mevzu oldu sanki iki cephe var gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Bu arada sevilen adamlar kayrılıyordan, sevilen oyunların konuları kayrılıyora geçip yeni bir çığır açtınız tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 eso konusunda rahatsiz olanlar wildstar konusuna saracak duyum aldim. artik konular arasi acaip bir kaos olustu. konu kayirma ve konu banlama baslayacak yakindir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 wildstar alan kerzolar lafını hazırladım bekliyorum abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 anca beklicen işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 wildstarla eso bir değil. eso aaa olması gereken bir oyun. ona göre yerden yere vuruluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 beklerim abi sıkıntı yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Utanıyorum,şurada 10 yılı aşkın süredir profesyonel haterlık yapıyorum, kimseye bir şey öğretememişim, communitye bir katkım olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 bana kattin yeterince. sayende umursamaz oldum haterlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 sadece oyunun adını ve motorunu bilip patlar diyen haterlar vardı eskiden, şimdikiler beta filan oynuyor, ingame video filan bekliyor, tadı kalmadı artık. lamer doldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Birde patlak oyunu oynamaya çalışanlar var onlar daha vahim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 bir espri yapacaktım ama hadi yapmayım bari. kırılan olur mu olmaz mı bilemedim şimdi patlak oyun oynamaktan bir şey olmaz ama yani onu diyim bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 evet cok igrenc espriler geldi bi anda aklima. patlak patlar patlamis ile ilgili bi suru.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Beyler Kel Mahmut geliyor. Kesin geyiği... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Konu ölmüş. Dur canlandırayım. Bu oyunu alanlar enayi, imperial edition alanlar kerzo, almayanlar tam sazan ** resurrection ** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 alan da pişman, almayan da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 lutfen RRA , biliyorsun o yorumlar oyun icin yapilmis yorumlar. onlar cok dusunulmus oyun uzerinde konusulmus yazitlar. pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrescentEU Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 RRa said: Forumda çoğu kişi kendi fikrini yazmıyor, onun yerine... beklentisini yazıyor. Kendi beğenmediği, oynamak istemediği oyun için gelip buraya utanmadan patlar diyor. Diyor çünkü beklentisi bu. Milyonlarca kişinin severek oynadığı bir oyundan, mahrum kalmanın hayal kırıklığını yaşamak istemiyor. Yine de fayda etmiyor, buraya patlar yazmış olmasına rağmen, o mahrumiyetin hayal kırıklığını içinde yaşamaya devam ediyor, işte bu yüzden her sabah 8:30 da konuya bir defa daha gelip, patlar yazıyor. İşte bu yüzden her akşam yatmadan önce, gelip konuya son bir defa daha oyunu beğenenlere saldırıyor. Oyunu beğenerek ve severek oynayanlar yorum yaptıkça, onun içinde bir şeyler patlıyor. Patlar dediği oyunda insanlar ğlendikçe, onun bir tarafında volkanlar patlıyor. Götü etna yanardağına dönüyor. Bir avuç ılımlı vatandaş söndürmeye çalışıyor ama kova ile yanardağı söndürmek ne mümkün. Bu da benden bir wot olarak dursun şurada. Wotum bulunsun. Şimdi buna gülmedim dersem hayvanlık etmiş olurum, güldüm, çok hem de. lightNdark said: Bu değişikliklerin en önemlisi class skilllerinin ve weapon skillerinin farklı pooldan beslenmesi... Yani class'ınız ne olursa olsun class skilleri magicka pool, weapon skilleri stamina pool kullanacak gibi bir noktadayız... Bu bilgi eğer doğruysa (önümüzdeki betada test etme fırsatımız olacak) yaptığımız buildleri tekrar elden geçirmemiz gerekecek gibi görünüyor Oha, oha bunu okumadım ben. Çok güzel olur bunu yaptılarsa. Hani bir kalıba oturtmaya çalışırsak çok sıkıntılı tabi, yine 15 sayfa bunun üzerinden tartışıp hiç bir yere varamayız ama oynadığım sorcererla gerekli olmadıkça staff skilli basmıyordum magicka yiyor diye. Ayrıca Usain Bolt gibi her yere sprint atıyordum. Kesinlikle denge bakımından daha yararlı bir değişiklik olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lightNdark Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Şaka maka yaptılar gibi görünüyor şuan... Tamrielfoundry forumlarında sıkı konuşuluyor ve tartışılıyor bu konu Ayrıca ESOHEAD'den check edebilirsin skill calculatora girip tüm weapon skilleri check et... Hepsinde "cost: x stamina" şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 mail attılar bana "Elder Scrolls Online: Hurry - Imperial Edition Quantities Very Limited" direk aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Üç dört tane almak lazım bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Ben alana kadar bitmiş :( şaka lan şaka son 2 tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar