Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 preorderlara serbest.. preorder eden herkes istedigi irki istedigi allianceda acabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 sacmaliga gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lightNdark Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 aquila said: highelf acip nasil daggerfall oynuyosun? Preorder yapanlar dilediği ırk ile dilediği factionda oynayabilecek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lightNdark Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Cons said: bu kötü oyunun topiğine post atmayın gündemde gözükmesin Hangi iyi oyunun topiğine post atalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 papers please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 mark of the ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Video da guzel gozukuyor' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 bu h.sonu beta varmı acaba biraz craft denerdim, geçen sefer hiç deneyemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 imparatorluk sistemi wow'un eski günlerindeki pvp titlelarına benziyor. daha gelişmiş bir sistem ve hoşuma gitti çünkü vakit harcamak için mantıklı bir sebep sunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 aquila said: sacmaliga gel. cok para verince us vatandası olabiliosun onun gibi düşünmüşler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 healerı izlerken içimden bir şey koptu hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 arkada kalmasin bilgi isteyenler icin ideal. dunden beridir baya sey ogrendim. http://www.elderscrollsturk.com/viki/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lightNdark Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Xenus said: http://www.youtube.com/watch?v=JC4GVM1kCnA Bu arada merak edenlere videodaki healer ile ilgili bilgi: Aslında Pure Healing class değil, Hybrid class 5 light 2 medium armor Sorcerer Storm Calling spec DPS Resto Staff skill ağacından Healing Videodaki ilk dungeon baya kolaydı 12lvl Templar Pure Healer Spec+Resto Staff ile bitirdim random grupla... Diğerlerini bir sonraki betada deniycez bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Skill Calculator'dan çıkardmışsındır sen şimdi adamın karakteri:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lightNdark Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Tabi direk nedir ne yapmış eleman baktım ama yok, bu levelda ve videoda cazip duruoda, ben Templar derim Healer ;) Yuksek levellarda, heleki end game zannetmiyorum kurtarsın hybrid class... Belki support Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 ben dragon knight gideceğim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=I82pz60iGL0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 ıslandım ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 angryjoe soğuttu kendinden şu videoyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 şu videoda ki adamlara itimat ve referans alan adamlar için konuşuyorum sizin hiç fikriniz düşünceniz yok mu da vasfı kendinden meçhul adamları dayanak alıyorsunuz kendinize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 en azından pvp performansı massive noktada benim beklediğimden iyi olmuş. ben baya fps düşüsü bekliyordum. onun dışında pve'deki kombatı sevmeme durumum pvp'de de geçerli. asıl komik olan kale duvarının 15 metre ilerisine kurulup ateş eden siege equipment, because why not - fuck logic. neyin ne olduğu anlaşılmayan kombatta zerg çekilir mi bilmiyorum, oynayacak adamlar kararını verir artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 map'de gösteriyo harita video'da söylediği kadar büyük değil, en azından gw2'de haritasına göre bayağı küçük gözüküyor. bir de oyuncu sayısı da önemli gw2'de release oyuncu sayısından dolayı sistem kasılıyodu. şöyle ciddi rakamlı savaşlarda performansı görmek gerek ama gene de optimizasyon iyi gözüküyor. feamer bana mı yazdın bilmiyorum da, bu adamın olayı show ben show'larını izliyorum. ne düşündüğü umrumda değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 cyrodil eternal battlegroundsdan baya büyük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Feamer said: şu videoda ki adamlara itimat ve referans alan adamlar için konuşuyorum sizin hiç fikriniz düşünceniz yok mu da vasfı kendinden meçhul adamları dayanak alıyorsunuz kendinize hiç fikrim yok çünkü beta'da o levela gelip pvp'ye giremedim gördüklerimde hoşuma gitti. ne aptal bi mesaj lan bu ahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 pvp dediğin cluster fuck olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar