Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elder Scrolls Online #2 Beta Açıldı

Certhas

Öne çıkan mesajlar

Xenus said:

http://www.youtube.com/watch?v=JC4GVM1kCnA

Bu arada merak edenlere videodaki healer ile ilgili bilgi:

Aslında Pure Healing class değil, Hybrid class
5 light 2 medium armor
Sorcerer Storm Calling spec DPS
Resto Staff skill ağacından Healing

Videodaki ilk dungeon baya kolaydı 12lvl Templar Pure Healer Spec+Resto Staff ile bitirdim random grupla... Diğerlerini bir sonraki betada deniycez bakalım
Sosyal ağlarda paylaş

en azından pvp performansı massive noktada benim beklediğimden iyi olmuş. ben baya fps düşüsü bekliyordum. onun dışında pve'deki kombatı sevmeme durumum pvp'de de geçerli. asıl komik olan kale duvarının 15 metre ilerisine kurulup ateş eden siege equipment, because why not - fuck logic.

neyin ne olduğu anlaşılmayan kombatta zerg çekilir mi bilmiyorum, oynayacak adamlar kararını verir artık.
Sosyal ağlarda paylaş

map'de gösteriyo harita video'da söylediği kadar büyük değil, en azından gw2'de haritasına göre bayağı küçük gözüküyor. bir de oyuncu sayısı da önemli gw2'de release oyuncu sayısından dolayı sistem kasılıyodu. şöyle ciddi rakamlı savaşlarda performansı görmek gerek ama gene de optimizasyon iyi gözüküyor.

feamer bana mı yazdın bilmiyorum da, bu adamın olayı show ben show'larını izliyorum. ne düşündüğü umrumda değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Feamer said:

şu videoda ki adamlara itimat ve referans alan adamlar için konuşuyorum

sizin hiç fikriniz düşünceniz yok mu da vasfı kendinden meçhul adamları dayanak alıyorsunuz kendinize

hiç fikrim yok çünkü beta'da o levela gelip pvp'ye giremedim gördüklerimde hoşuma gitti.
ne aptal bi mesaj lan bu ahahah.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...