mono Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 500k + 200k civari beta key dagitan ama NDA koyan akil release ediyor. PvP haritasin iacin bakim elder scrollar veriyormu %10 bufflari ehueh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 dl pause edeyim o zaman gece biter bi ara yarın bakarım, dizi falan izleyim boşa geçmesin. bide deniz, su, sualtı falan var mö oyunda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Free to play olsa tamam evet de buna subs ayip. Hoş boyle release görürse 3 aya F2P olur zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 DA2019 said: Şerefe gençlik. Siz mob peşinde, ben rakı. :P http://img.photobucket.com/albums/v418/novgorod/Mobile%20Uploads/image_zps29845d08.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 FFXIV fiyatindan ciksa, subs olsa hani bir derece. Bu kadar tantana kopmasini sebebi skyrimin ekmegini yiyip "soygun" seviyesine gecmeleri. Sihirli bir sekilde M +17 rating aldi, Devler acikladi onu 13 e cekmek icin calisacagiz diye. Bebitolar korkmasin daedra'lardan, khajiit'ler ic camasiri giysin falan. Edit: Insafsizlar, koymayin su ayran fotograflarini ya.. can bu cekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Norak said: dl pause edeyim o zaman gece biter bi ara yarın bakarım, dizi falan izleyim boşa geçmesin. bide deniz, su, sualtı falan var mö oyunda? su var alti yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Gladmir said: Nunu sesime gel, vent ts vs. yettim. de yoksun biladerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 oyunu sevenler gizli gizli toplasio ventler skyplar swag Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 #yolo#giderivar#5/10#subs4lyfe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 mono said: Edit: Insafsizlar, koymayin su ayran fotograflarini ya.. can bu cekiyor. Napayım giremedim oyuna :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Anelor said: indirmeye başladım bende akşam yatmadan bakarım 1 saat felan internet kendini aştı 1 saatte indirdim oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 tortanic muhabbetine geç kaldım da satar abi bu oyun. marka ismi var ve konsollara çıkacak. ui'den tut sistem dahil her şey konsolculara yönelik zaten. konsolda psn üzerine sub da istemiyor. daha nolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 çok para harcadılarsa patlatır yapımcılarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 karakter açılmıyo mu şu an yeni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 arkadaşlar sadece düz koridorda ilerleyerek quest yapıldığı için 3. CE'yi aldım az önce helal olsun tüm paralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Iste skyrim'in ekmegine cokecekler bence..PS4 icin bu arada PSN uyeligi istemiyor..gene aylik subs catir catir oduyorsun, birakirlar mi oyle :) http://blog.us.playstation.com/2014/01/28/the-elder-scrolls-online-on-ps4-your-questions-answered/ A PlayStation Plus membership is not required to play The Elder Scrolls Online. PS4 players will only be required to pay the same monthly subscription associated with The Elder Scrolls Online that PC and Mac users will pay—nothing more. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Profet abi ile birlikte goklere yukseldik... ondan sonra loading ekraninda kaldi, disk kullanimi sifir. Basina gelen oldumu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 mono said: CE EDITION AL! ANY RACE ANY PLACE ! ONE POUND ONE FISH! ya imperial için bir kol bir bacak istemeseler. neyse oynayalım 2-3 gün bakalım. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 O zone degisimi/character login de oluyor demek ki halen..5-10dk ver aciliyor sanirim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 karakter de açılmıyor yeni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Bende de gemideki questte takıldı. 3 kişiyi bulacaktım crew yaratmak için. O kişiler ortada yok :D 2 kişi aradık bulamadık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 kendi icinde begendim ben. oynanabilirligi grafikleri vs guzel. ortamlarda guzel. savaslarda bosa vuruyormusum gibi gelmedi bana pek. dual wield balta aldim keyfili gibi. cokda fazla bir sey beklemiyorum zaten yillardir cikanlar ortada oldugu icin. toplam 20 dakika oynamisimdir. bidahada surume kadar oynamam zaten. dunya gorup levellemek keyif verdigi icin bana sunulan yetti sunda. birde f2p olmamasi guzel bir sey. seneye f2p ye doner muhtemelen. hatta seneyede kalmayabilir.. alir oynar leveller questlerini yapar en iyisinden en kotusune yaptigim gibi en fazla 2-3 ay sonra birakmis olurum bu theme park mmoyu da. arkadas grubum devam ederse takilirim ama zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Basin icin NDA kalkmis..oyuncular icin NDA halen aktif. Bu mantik icin bende CE siparis edebilirim. Genel yorum/preview icin megathread reddit link klik klik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 biz 3 kişi oynuyoruz şu anda isteyen mumble a gelsin beraber oynarız daggerfall muyduk neydik öyle bişi mumble bilgileri adress : hajnal.mumble.com port : 6005 şifre : retret bu da ben sam in göğüslerini yakından incelerken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 abi redeem code diyorum billing adresi falan da giriyorum ama update olmuyor çıkmıyor beta napacam ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar