Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elder Scrolls Online #2 Beta Açıldı

Certhas

Öne çıkan mesajlar

FFXIV fiyatindan ciksa, subs olsa hani bir derece. Bu kadar tantana kopmasini sebebi skyrimin ekmegini yiyip "soygun" seviyesine gecmeleri. Sihirli bir sekilde M +17 rating aldi, Devler acikladi onu 13 e cekmek icin calisacagiz diye.

Bebitolar korkmasin daedra'lardan, khajiit'ler ic camasiri giysin falan.

Edit: Insafsizlar, koymayin su ayran fotograflarini ya.. can bu cekiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Iste skyrim'in ekmegine cokecekler bence..PS4 icin bu arada PSN uyeligi istemiyor..gene aylik subs catir catir oduyorsun, birakirlar mi oyle :)

http://blog.us.playstation.com/2014/01/28/the-elder-scrolls-online-on-ps4-your-questions-answered/

A PlayStation Plus membership is not required to play The Elder Scrolls Online. PS4 players will only be required to pay the same monthly subscription associated with The Elder Scrolls Online that PC and Mac users will pay—nothing more.
Sosyal ağlarda paylaş

kendi icinde begendim ben. oynanabilirligi grafikleri vs guzel. ortamlarda guzel.

savaslarda bosa vuruyormusum gibi gelmedi bana pek. dual wield balta aldim keyfili gibi.

cokda fazla bir sey beklemiyorum zaten yillardir cikanlar ortada oldugu icin.

toplam 20 dakika oynamisimdir. bidahada surume kadar oynamam zaten.

dunya gorup levellemek keyif verdigi icin bana sunulan yetti sunda. birde f2p olmamasi guzel bir sey.

seneye f2p ye doner muhtemelen.

hatta seneyede kalmayabilir..

alir oynar leveller questlerini yapar en iyisinden en kotusune yaptigim gibi en fazla 2-3 ay sonra birakmis olurum bu theme park mmoyu da. arkadas grubum devam ederse takilirim ama zor.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...