Exodous Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Yazılan her adam gibi mesajla dalga geçilirse garbage'a da gider çöpe de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 kermit said: skyrim haritasını büyütüp, maden koysunlar, oyun müziğini açıp mining ve blacksmith kasayım ben oynarım. ama tabiki olmayacak bunlar :( Skyrimde bile vardı maden kazmak. Belki koyarlar buna da az da olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 kermit said: ben hiçbişi hatırlamamak için akşa msarhoş olup oynamayı düşünüyorum. Abi o da olmuyor ya. Wowda sarhoş kafayla zulgurubdaki asma köprüyü geçemeyip aşağı düşmüştüm. Bir saat uğraşmıştım çıkmak için timsahlar falan. Gerisini hatırlamıyorum. sdfdfdsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 KAAAN NİYE SALLAMIYOSUN BENİ! BİŞİ SORDUK Dİ Mİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Ne sordun olm sen sorsan sorsan karı sorarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Yüzük alalım takalım birbirimize diom panpa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 yüzük dendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Kanuni said: Sikinti yok. Alan kerzo almayanda kerzo.. Begen al abi ne var.. Begenme alma bu kadar olayin ozu gerisi osuruktan yazi.. Dert etmeyin hemen. Neco, 50 yaşına geldin hala oyundu mmodu peşindesin. Rahmetli annem derdi, wow oynadığımı gördüğünde "koşa koşa bitiremedin bu oyunu" diye. :( Gel senle politika üzerine konuşalım. Paticik ihtiyar heyetinden kimse kalmadı Çeto da gidince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Alırız takarız pampa oyun güzel olursa, kim üstte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Yanyana olm, wine me dine me 69 me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 enan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Wine me, dine me, stand up 69 me o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Stand up sit down, nerden baktığına bağlı. Neyse abi, craft var mı onu diyin bana. Kimdi şu betadaki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 söylemiyoki abi adamlar garip closed betada oynadım ehü ehü diyolar ama craft varmı, bilmemne varmı hiç bilgi vermiyolar. sonra niye üstüne oynuyoruz. oynarım tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Ya ben skyrim düşmanıyım bana bakmayın, oyunun gerçekten kötü olduğunu ve çok net patlayacağını düşünüyorum o ayrı. Alınıp patiyi bırakacağını bilsem vallaha demezdim ya. deal with it falan işin geyiği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 42 lan ne 50si.. Oyunda anlasamiyoruz politika siyaset din gay kiz film muzik nasil olacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 tek server düşündürüyo çok beni.instance mı olcak? edit : gerçi videonun birinde diyordu; oyuna girerken sorular sorcak, ona göre size yakın insanlarla birlikte oynıcaksınız diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Evet abi loading falan var mı? Onu söyleyin lan bari NDA falan ne alakası var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 nasıl soru soracak anlamadım? aile no, sicil no köyü mahallesi falan gibi sorular mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Collectors edition da crafting imperial armor demiyor muydu? Crafting var sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 craft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Kendi dükkanımızı yapabiliyo muyuz acaba? SWGdeki gibi dükkanı dekor edip craft işine girmek lazım. Bu saatten sonra anca o. Boss fight dungeon vs diğerlerinden farkı kalmıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 yahu yine bişey indiriyor bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 yoo çekmiyor, sabah bi 50 çekti, onu yapmamışsındır belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar