Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elder Scrolls Online #2 Beta Açıldı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kermit said:

skyrim haritasını büyütüp, maden koysunlar, oyun müziğini açıp mining ve blacksmith kasayım ben oynarım. ama tabiki olmayacak bunlar :(

Skyrimde bile vardı maden kazmak. Belki koyarlar buna da az da olsa.
Mesaj tarihi:
kermit said:

ben hiçbişi hatırlamamak için akşa msarhoş olup oynamayı düşünüyorum.

Abi o da olmuyor ya. Wowda sarhoş kafayla zulgurubdaki asma köprüyü geçemeyip aşağı düşmüştüm. Bir saat uğraşmıştım çıkmak için timsahlar falan. Gerisini hatırlamıyorum. sdfdfdsfsd
Mesaj tarihi:
Kanuni said:

Sikinti yok. Alan kerzo almayanda kerzo..

Begen al abi ne var.. Begenme alma bu kadar olayin ozu gerisi osuruktan yazi..

Dert etmeyin hemen.

Neco, 50 yaşına geldin hala oyundu mmodu peşindesin.

Rahmetli annem derdi, wow oynadığımı gördüğünde "koşa koşa bitiremedin bu oyunu" diye. :(

Gel senle politika üzerine konuşalım. Paticik ihtiyar heyetinden kimse kalmadı Çeto da gidince.
Mesaj tarihi:
söylemiyoki abi adamlar garip
closed betada oynadım ehü ehü diyolar ama craft varmı, bilmemne varmı hiç bilgi vermiyolar. sonra niye üstüne oynuyoruz. oynarım tabi
Mesaj tarihi:
Ya ben skyrim düşmanıyım bana bakmayın, oyunun gerçekten kötü olduğunu ve çok net patlayacağını düşünüyorum o ayrı. Alınıp patiyi bırakacağını bilsem vallaha demezdim ya. deal with it falan işin geyiği.
Mesaj tarihi:
tek server düşündürüyo çok beni.instance mı olcak?

edit : gerçi videonun birinde diyordu; oyuna girerken sorular sorcak, ona göre size yakın insanlarla birlikte oynıcaksınız diye.
Mesaj tarihi:
Kendi dükkanımızı yapabiliyo muyuz acaba? SWGdeki gibi dükkanı dekor edip craft işine girmek lazım.

Bu saatten sonra anca o. Boss fight dungeon vs diğerlerinden farkı kalmıyo.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...