Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 abi oyunun login menüsü inanılamz iyi çünki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 almadı abi kimse. betaya girip bakıcaz. ama gayet güzelse, eğleniyorsam öyle next wow killer filan olmasını beklemem alır oynarım. pvp güzel olsun. çok uzun sürmeyen güzel bir kaç pve olsun. zaetn gerisi arkadaşlarla oynamaya kalıyor. hele hele casual şekilde multi skyrim bile oynarım yani. eleştrilen en onemli nokta(anladıgım akdarıyla) hiç bilgi verilmemesi. şimdi girip göreceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Xaenin said: Abi ben hala anlamadım herkes oyuna nefret kusarken nasıl bir anda böyle götler başlar ayrı oynadı da herkes satın aldı. Kim almış. kanuni bile almamış. okadar diyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 yüzüğe karşı koyamadılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Geyik hepsi bos muhabbet be abi alan vs yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 2 kişi oyun kötü diyor, herkes oyun kötü sanıyor, 2 kişi betaya giriyor herkes tüm millet betada sanıyor, 2 kişi oyunu satın alıyor herkes oyunu satın aldı sanılıyor bu 2 kişiden biri kermit, diğerini açıklamıyorum kendi açıklasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Sonrada daha karisik komplike mmo istiyor millet.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 nasıl yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 lan ben kötülemedim. sadece oyun hakkında hiç bi firkimiz yokken niye 79 euro vereyim diyorum oyuna. ayrıca bu ne ak insan biraz video verir bilgi verir oyunla ilgili. durduk yere o kadar para vermek saçma yani. salağın birisinin çıkıpta pre-orderda indirim var beyler hemen alın demesiylede dalga geçerim daha bi bok görmediğimiz oyunda. geri kalanıda komple geyik zaten. kanunide geyik olduğunu bildiğinden güzel güzel takılıyoduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 akşam deniycez görücez. betası tatmin ederse niye almayayım yani. hala wowa para veriyorum sonuçta. wowu kapatır bi değişiklik yaparım. ama CE almam kusura bakmayın... ama eminimki bi bok çıkmayacak işin sonunda craft yoksa ben yokum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Ben yem zaten devamli yada sazan rolundeyim.. Baska rol istiyorum artik :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Beyler, bingil de, "ben geyik yaptım aslında oyun çok süper" desin, oyunu alalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 imperial edition'u gördükten sonra bitti benim için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 2 gün önce başvurmuştum ,bana bile key gelmiş ,pazar günü falan oyuna girebilirsek ne ala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Abi curse falan sınırsız key dağıtıyor zaten keyde sınır yok sanırım. Bu kadar saçmaları da aslında mala güvendiklerinin işareti midir nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Deme öyle deme öyle. bingil'da kemirmekten tırnak kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 skyrim gibi tırt bi oyunu yapan adamların düzgün mmo yapmasının ihtimali yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Skyrim hiç oynamadım bana uzak bu konular, pvp önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 skyrim haritasını büyütüp, maden koysunlar, oyun müziğini açıp mining ve blacksmith kasayım ben oynarım. ama tabiki olmayacak bunlar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Ben geçenki betada oynamıştım haftasonu için olan. 2 saat anca dayandım sildim direk. Böyle leş ötesi bi combatla nasıl bu tarz bi pvpyi kotaracaklar gerçekten çok ama çok merak ediyorum. (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Yapma bunu yapma bunuuuuu. 5 saat kala yapma bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 anlatsana o 2 saatlik kısmı biraz bize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Bana videolarda combat çok akıcı geldi şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 sen sus sana herşey güzel geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Hatta sadece combatın sikko mmo'lardan farklı ve akıcı olması cezbetti beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar